You are not connected. Please login or register

10. After School Special

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 10. After School Special on Tue 18 Dec 2012, 11:25 am

Nika Kći Zevsova ~

avatar
Administrator
Administrator
Sinopsis:

Spoiler:
REBEKA SE VRAĆA I ŽELJNA JE OSVETE – Rebeka se neočekivano pojavljuju u srednjoj školi Mistik Fols, i čeka ni trenutka da natera Stefana, Elenu i Kerolajn da odgovore na njena pitanja o potrazi za lekom, što će je odvesti do šokantnog otkrića o Eleni. Kada se Bonin otac, Rudi Ovens (koga tumači gostojući glumac Rik Vordi, “Supernatural”), vrati u grad i prihvati ulogu privremenog gradonačelnika, na prvo mesto stavlja zaštitu svoje ćerke, kojoj se baš i ne sviđa uloga koju on odjednom hoće da igra u njenom životu. Profesor Šejn (koga tumači gostujući glumac David Alpej) i dalje ohrabruje Boni da veruje u svoje moći, i uskoro se nalazi u opasnosti zato što je otkrio previše pogrešnoj osobi. Kasnije, Kerolajn daje sve od sebe da uteši Tajlera nakon nasilnog sukoba. U međuvremenu, u kući na jezeru, Dejmon i Met treniraju Džeremija da postane bolji lovac, ali Klaus je nestrpljiv i nezadovoljan sporim napretkom, tako da će se umešati kako bi ubrzao proces. Epizodu je režirao Dejvid Von Anken a scenario napisao Bret Metjus.

Spisatelji:
Režija:
Emitovanje: 17. januar 2013.

Promo video:
[You must be registered and logged in to see this link.]

Episode Stills:
/

Webclip:
/


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

They are strong together, and they are each other’s weakness.

2 Re: 10. After School Special on Sat 22 Dec 2012, 10:45 am

hari_95

avatar
Dear Diary ...
Dear Diary ...
Sinopsis:
After School Special | REBEKAH IS BACK WITH A VENGEANCE — Appearing unexpectedly at Mystic Falls High, Rebekah (Claire Holt) wastes no time trying to force Stefan (Paul Wesley), Elena (Nina Dobrev) and Caroline (Candice Accola) to answer her questions about the search for a cure, leading to a bombshell piece of information from Elena. When Bonnie’s (Kat Graham) father, Rudy Owens (guest star Rick Worthy, 'Supernatural'), accepts the role of Interim Mayor, he makes it a priority to protect his daughter, who isn’t at all comfortable with the role he suddenly wants to play in her life. Professor Shane (guest star David Alpay) continues to encourage Bonnie to believe in her powers, but he soon finds himself in danger when he reveals too much to the wrong person. Later, Caroline does her best to comfort Tyler (Michael Trevino) after a violent confrontation. Meanwhile, at the lake house, Damon and Matt (Zach Roerig) train Jeremy (Steven R. McQueen), trying to raise his game as a hunter, but Klaus (Joseph Morgan) is impatient with their progress and intervenes to speed up the process.

David Von Ancken directed the episode written by Brett Matthews

3 Re: 10. After School Special on Sat 19 Jan 2013, 5:16 pm

Rose ♥

avatar
Your Best Friend is a Witch
Your Best Friend is a Witch
Osećam potrebu da u ovoj temi pišem o Tajleru. Zaplakala sam zbog njega, i to ne onako kako inače plačem zbog likova iz serije. Ne znam ni ja da objasnim baš kako, ali Tajlerova priča mi posebno "para srce" i krivo mi je što se potpuno stavlja u pozadinu sve što on radi za druge i sve užasne stvari koje njemu rade drugi likovi koje TVD fanovi obožavaju.

Ja stvarno NIKADA neću moći da volim Klausa, šta više mrzim ga i to mi je najomraženiji lik u celoj seriji. Kakve god "meke Klausove strane" oni u seriji prikazivali, kada je ubio Kerol, stavio je tačku na sve moje pokušaje da ga zavolim.
Rebeku volim, i voleću je uvek jer za nju imam gomilu argumenata, ali opet besna sam na nju jer ga je naterala da ponovo prođe kroz sav taj bol, i pri tome ne mislim samo na bol koji donosi cela ta transformacija, već i na njegovu borbu da ide protiv njene kontrole, na njegovu borbu da ne povredi svoje prijatelje i Kerolajn koju će uvek voleti, uprkos svemu.

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Iako ne podnosim Kerolajn u poslednjih 15ak epizoda, moram da se zahvalim Džuli (ili komegod) ko ju je doveo do Tajlera i napravio ovu divnu paralelu sa 2x11, jer me podsetla zašto toliko volim Forwood, i zašto sam ostala Forwood tokom cele Klarolne priče i zašto nikada, ali NIKADA neću moći da izaberem Klaroline i Staroline pre Forwood.
Jedina Kerolajn koju ja i dalje volim jeste Kerolajn sa Tajlerom, i ako je loše to što ih šipujem samo zato što previše volim Tajlera, Idgaf. Uvek ću biti team Forwood.

I LOVE YOU, DAMON. ♡

Oduševljena sam svime što se desilo između njih. Dejmon koji čuva njene poruke samo da bi mogao da joj čuje glas u svakom trenutku, Džeremi koji to provaljuje, Elena koja je kontrolisana da kaže istinu i koja ne može protiv svojih osećanja prema Dejmonu, Elena koja govori "I LOVE YOU DAMON. I LOVE YOU." Nema šta da se objašnjava, ova epizoda je jednostavno rekla sve ono o čemu smo mi ovde pisali sve ovo vreme.
Posebno me raduje Elenino "yes" na da li voli Stefana i "NO" na da li je zaljubljena u njega. To je ključ.
Elena je heroina, i ovom prilikom bacam hejt na sve koji je u ovom trenutku mrze i govore kako je ista Ketrin. Ja ću samo da odgovorim sa: Ketrin nije želela da izabere između njih dvojice, a Elena se svim silama trudila da izabere onog koga stvarno voli i da ne povredi ni jednog ni drugog. Elena odrasta, menja se, prestaje da bude devojčica koju je Stefan 3 meseca pratio i u kojoj je tražio dobru Ketrin. Postaje devojka, žena koja je spremna da se suoči sa svime što svet donosi, sa svojim osećanjima, da se bori da pokaže drugima da je ono što oseća stvarno i koja se bori za one koje voli svim snagama. Sada voli Dejmon i protiv toga ne može i ne želi, jer uživa u tome. SREĆNA JE. Je l' greh biti srećan i to priznati? Ako jeste, ja hoću da uvek budem grešna. Uvek će bti heroina. Ako nekome trebaju argumenti neka pogleda prethodne tri i po sezone ove serije.

Klausa neka ubiju što pre i neka ga vode u The Originals. Kola takođe. I dalje ne vidim poentu njegovog lika u ovoj seriji.

Moram da priznam da me Dejmon posebno dirnuo u prethodnoj epzodi kada je "pustio Elenu da ode" velikim delom zbog Stefana jer nije mogao da ga laže i da radi protiv njega, i na neki način posle te epzode sam ponovo bila tim Defan. ALI, nakon Stefanovog "I hate him" u ovoj epizodi, slobodno mogu da konstatujem da je to umrlo za sva vremena. Stefanu je potrebna pomoć najbolju pomoć će dobiti od Ketrin koju želim nazad u Mistik Folsu!!
Želim da neko podseti Stefana (po mogućstvu Elena) da je Dejmon svima UVEK bio drugi izbor, da je Stefan UVEK biran pre njega, da Dejmon nikada nije bio voljen za razliku od Stefana, ali da DEJMON NIKADA NIJE REKAO DA GA MRZI.
Ogromna je razlika.
Damon (2x22): "If I had chosen differently I wouldn't have met you" - DOK UMIRE.
Stefan (4x10): "Do it! Erase it all. Every memory." - zato što je rekla da voli Dejmona.
hm, hvala piscima, hvala producentima, hvala svima što su nam dali ovu divnu "paralelu".

Priča sa Šejnom Boni me nešto ne dotiče mnogo, ali nadam se da će od toga biti nešto i da ćemo uživati u dobrim starim Vampirskm Dnevnicima, jer, bar što se mene tiče, ova epizoda obećava. Smile


p.s. Ova scena je genijalna. Ponovo HVALA xD
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Nekad stvarno ne mogu sa lubavlju prema Dejmonu.

4 Re: 10. After School Special on Thu 24 Jan 2013, 12:58 pm

Warrior Princess

avatar
Original Vampire
Original Vampire
Milo mi je zbog Eleninog ''i love you''. Ne mogu vam opisati koliko me je to obradovalo.. Ali me je za nijansu vise obradovalo sto sam konacno videla Damona srecnog. Very Happy

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum