You are not connected. Please login or register

05. You're Undead to Me

Go to page : Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 2]

26 Re: 05. You're Undead to Me on Mon 09 Jan 2012, 7:59 pm

Salvaatoree97

avatar
Welcome to Mystic falls
Welcome to Mystic falls
Jadan Zack... bas mi ga je zao... ali svi smo znali da ce se Damon nekako izvuci Smile i drago mi je sto je Elena saznala da je Stefan vampir Very Happy

27 Re: 05. You're Undead to Me on Thu 05 Jul 2012, 2:03 pm

Crazy Lady (:

avatar
Werewolf in Town
Werewolf in Town
Okej...

Zašto Stefan to radi Dejmonu ?! Dejmon NIJE monstrum, kojeg MORAŠ da baciš u podrum i da ga ubiješ. TO TI JE BRAT ! Trebalo bi da mu pomogneš, a ne da ga mučiš. Ja ne mogu da vjerujem da sam nekada voljela Stefana i podržavala njegove postupke. Ovo nije ni -S od Saint Stefan, kako ga Džuli predstavlja. Šta je ovdje sveto ? To što muči svog brata ili što se igra sa djevojkom, koju, navodno, voli ?

I sada vidimo Elenu, kako se zadnji put budi kao biće, koje nema veze sa vampirima. Biće, koje nema blage veze da oni uopšte postoje. I nekako mnogo volim ovu Elenu.
Nisam komentarisala prethodne epizode, pa bih naglasila da, koliko god prije nisam voljela Viki, tek sad vidim koliko mi nedostaje. I ona i Džeremi. Stvarno jesu imali velikog potencijala... Mada, ovaj Džeremi mi uopšte ne nedostaje. Jednostavno ne mogu da vjerujem koliko se on promijenio tokom ove 3 sezone Smile. Potpuno drugi lik.

Džena Sad Koliko su Elena i Džeremi srećni što je imaju.

Elena: I am not gonna be one of those pathetic girls whose world stops just because of some guy. haha
bitch, please. Razz

Kerolajn, kojoj je najveća briga šta će da obuče i kako da organizuje školsku priredbu Cerek a niko u stvari ne vidi kako se ona osjeća. Sad. I Boni, koja još uvijek ne zna kakve moći ima i koja je Elenin glas razuma. Kako je prije nisam voljela, a tek sad vidim koliko je bolja ova Boni !

Elenin pogled kad Stefan kaže: He is not coming back. Cerek

Elena to Matt: I am not gonna talk about boy problems with you. haha da, da, sigurno Razz
Melena friendship Cerek
btw, nisam voljela ovog Meta, koji samo trčkara oko Elene, pokušavajući da se pomiri sa njom. ali tek sad vidim kolika je on duša od početka serije Cerek

Stefan, koji se tek tako ubaca u razgovor. Bravo. i starac koji Stefanu kaže: I know you. You haven't aged a day. i Stefan, koji se, naravno, pravi lud pred Elenom i kao da ništa ne kapira i tek tako joj upada u kuću Rolling Eyes
i kako on može da ima kontrolu i kritikuje Dejmona, kad i sam poludi, kada je krv blizu njega ?! trenutno mi se mnogo bljucka na sve SE scene. sick

ah, ta vrana Cerek nedostaje mi. koliku moć ima Dejmon kada je prizvao Kerolajn, koja je kilometrima udaljena od njega ?!

Boni, koja je zapalila automobil i Stefan, koji joj 'pomaže'. Jedini trenutak u cijeloj epizodi, kad mi se sviđa Stefan. Blah.
Dejmon Sad

Elena i Logan. Hm... nije loša ova njihova saradnja, ovo kada Logan pomaže Eleni i ona koja mu obećava da će pričati sa Dženom Cerek don't judge me because of this, please... Embarassed
Viki, koja odvodi Džeremija na groblje i daje mu drogu. Sad mi je jasno zašto je nisam voljela Very Happy

Kerolajn Sad

Ne mogu da kažem da me je potresla mnogo Zakova smrt, kad se čovjek pojavio u 2 epizode. Very Happy. Bila sam i zaboravila na njega skroz. Istina, imao je potencijala da bude sjajan lik, ali preživjeli smo i bez njega.

https://twitter.com/#!/

28 Re: 05. You're Undead to Me on Fri 06 Jul 2012, 3:57 pm

Starlight

avatar
Moderator
Moderator
kolko god loš bio Pilot mnogo je bolji od epizoda koje su usledile, uključujući i ovu.

kolko mi je genijalna Jenna što je opuštenija od Elene po pitanju Jeremyja i Vicki haha Jenna je bila tako dobar lik u prvoj sezoni, al nekako se to u drugoj izgubila. pfff, očito je da nije imala dovoljno prostora da se razvija kao lik. kako Elena imitira Stefana AHAHAHAH. Nina je sjajna. "I'm not gonna bi one of those girls whose world stop spinning just because of some guy." šteta što nije poslušala sopstveni savet u 3.sezoni.

čudno je to što nisam podnosila Logana kad sam prvi put gledala, sada mi je super. da, znam, da samo manipuliše Jennom,svejedno. likove u ovoj seriji nikad nismo voleli zao što su dobri ili loši, već zbog njihove kompleksnosti. da Logan nije previše kompleksan i pojavljuje se u 5 epizoda, al kad je postao vampir mogao je da bude sjajan negativac na duže staze.

ok, Stefan koji pravi večeru. to je bio kul SE momenat. daje joj šansu da ga upozna, mada opet ne znam koliko znanje o filmovima Martina Skorsezea može da doprinese poznavanju njegove ličnosti. bar se malko potrudio. mada me opet nervira što su se tako brzo pomirili. taman pomisliš da će možda sve ići u nekom dobrom smeru i pisci ih odmah zbrzaju. to je jedan od razloga zašto ih ne volim.

iii sada mi je jasno zašto opet na kraju ipak nisam volela Jeremyja i Vicki. ona je njega bukvalno povlačila sve dublje u "mrak". ok je sasvim što on ne želi da 24 sata budu drogirani. to ne znači da on pokušava da je promeni, to znači da on želi da ima neke prave momente sa njom.

i način na koji je Damon dozvao Caroline. sve je to kul, al mi nismo više imali nijedan takav slučaj u seriji koliko ja pamtim.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _"Because in the end when you lose somebody, every candle, every prayer, is not going to make up for the fact the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody used to be and a rock with a birthday carved into it that I'm pretty sure is wrong."

29 Re: 05. You're Undead to Me on Sat 07 Jul 2012, 6:21 pm

Rose ♥

avatar
Your Best Friend is a Witch
Your Best Friend is a Witch
Jbt, meni su suze krenule. JA NE MOGU DA VOLIM STEFANA. "You'll grow weaker and weaker, and eventually you won't be able to move or speak. In a week, your skin will desiccate, and you'll mummify. A living corpse. [..] I've injected you with enough vervain to keep you weak. Once your circulation stops, I'll move you to the family crypt, and in a 50 years we can reevaluate." Ne mogu da verujem da je zaista sposoban da TAKO izmuči brata. Ja sam očarana razlikom između Stefana i Dejmona. Prevelika je. Dejmon nikada ne bi mogao TAKO da povredi Stefana. Tako da ga izmuči. Čak i u prošlosti, kada je Stefan bio najgora vrsta vampira, Dejmon nije pokušao da ga ubije, ili uništi, ili bilo šta od ovoga što njemu Stefan radi. Nije mogao da mu pomogne, ali je otišao. Ali, jbni Stefan ne može da ode, jer on MORA da bude sa Elenom. OPET stavlja SEBE na prvo mesto. UVEK. Sebični, odvratni Stefan. Ono "I'm sorry" na kraju te scene je tako jadno.
Damon: You won. Now nothing can come between you and Elena. Except the truth.
The lies catch up to you, the longer you keep lying to yourself about who you are.
Stefan: The beauty of you in there and me out here... is that I can walk away.
Sve je rečeno. Ja ne mogu ovog Stefana.
Stefan: "I hate lying to her, I'm not good in that." HAHAHAHAHA Da, svakako nisi dobar u tome.Ko zna u šta bi Elena sve verovala, i kakva bi vaša veza bila da si dobar u tome. -.-
Elena: "I am not gonna be one of those pathetic girls whose world stops just because of some guy." Laughing
Jeremy & Vicky - na početku su predivni, Džeremijev osmeh kad ga Elena pita da li je Viki tu :'), ali onda sve ono sa grobljem, shvatila sam zašto nisam volela Viki.
Obožavam Kerolajn. :') Smeje se, čini druge oko sebe nasmejanim, bez obzira na to što je povređena i što ni sama ne zna šta joj se sve desilo. Ne traži sažaljenje, ne traži pomoć jer nije navikla da je dobije. Predivna je. Stefane, ugledaj se na Kerolajn malo.
ELENA I MET Cerek Oni su mi, uz Dalaric možda i najomiljenije prijateljstvo u seriji. Met je duša kakve nema u svetu serija. Zaljubiću se u njega ako ovako nastavim.
Svako Stefanovo pojavljivanje tera me da razbijem monitor. ELENA je u ovoj epizodi stvarno genijalna. Huh. Volim kako se suprotstavlja Stefanu, kako traži od njega odgovoe iako ih joj on ne daje. Volim to kako je jaka, ali ona je ustvari muško u njihovoj vezi. Ali, najviše volim to što, kad vidi da od Stefana neće dobiti odgovore, ODE. Ne želi da se petlja sa njim kad je on takav sa njom. All the awards Elena. Zaista mi nije jasan Stefan. "If you wanna dump me, you should at least know who you're dumping." Mene ovde neko zaje*ava?? Bitch please. Ja ovo ne mogu da razumem MAJKE MI. Šta je u Stefanovoj glavi? To što možeš da gledaš "taxi driver over and over again" baš joj je pomoglo da te upozna. I voli MAJLI. haha Ne blamiraj se više. Ladno je pustio da veruje da je toliko paranoična da se sve to pretvara u halucinaciju. Zaista Stefane??
Zek kaže da je Dejmon pobio njegovu porodicu. želim to da vidimo. Zanima me šta je to Dejmon uradio da ga Stefan mrzi. Ne može biti gore od svega što je Stefan uradio Dejmonu. AKo jeste,hoću da vidim!! Ako ne prikažu to do kraja serije, ja ću verovati da je Stefan pobio Zakovu porodicu. Mislim, nije kao da bi mu bio prvi put.
Sue me, ali ovaj Logan je stvarno bio simpatičan lik. xD
Dejmonovo dozivanje Kerolajn je predobro odrađeno. I mnogo mi je žao Caro. Shame on you Damon. Znam da nije bilo drugog načina da se oslobodi, ali opet... I kako je hladnokrvno ubio Zaka. Oh,my Damon..

"People are supposed to be who they say they are and not lie or hide their true selves."
Elena, zašto nisi nastavila da budeš ovako pametna,odje*ala Stefana i nastavila sa normalnim životom?!

30 Re: 05. You're Undead to Me on Sat 07 Jul 2012, 7:13 pm

Starlight

avatar
Moderator
Moderator
Predivna je. Stefane, ugledaj se na Kerolajn malo.

AHAHAHAHAHA BUKVALNO

Elena, zašto nisi nastavila da budeš ovako pametna,odje*ala Stefana i nastavila sa normalnim životom?!

zato što ona voli da daje pametne savete, ali ne i da ih se pridržava xD


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _"Because in the end when you lose somebody, every candle, every prayer, is not going to make up for the fact the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody used to be and a rock with a birthday carved into it that I'm pretty sure is wrong."

31 Re: 05. You're Undead to Me on Sat 07 Jul 2012, 10:25 pm

Crazy Lady (:

avatar
Werewolf in Town
Werewolf in Town
Sue me, ali ovaj Logan je stvarno bio simpatičan lik. xD

da, da, da... Cerek

don't judge me, please. Embarassed

Met je duša kakve nema u svetu serija. Zaljubiću se u njega ako ovako nastavim.

Met dušaaa najveća u seriji. Cerek

https://twitter.com/#!/

32 Re: 05. You're Undead to Me on Wed 11 Jul 2012, 12:21 am

Rosie Sambora

avatar
At Mystic Grills
At Mystic Grills
1) Elena-Viki susret, i Dženina reakcija na pominjanje istog. Made me laugh. haha
2) Bonini momenti apsolutno genijalni.
3)Met je baš duša.
4) ELENA JE ZA PROMENU... PAMETNA? (ne mislim da je zaista glupa, nego impulsivna, pa je zato kasnije pravila glupe poteze)
5) Elenina imitacija Stefana - UM, UM, UM - PRICELESS !
6) Vrana. placeem
7) JADAN DEJMON, ALO BRE TI IDIOTE, TI SI ŽIVOTINJA, NE ON ! (Stefi je totalno zaslužio ono izgladnjivanje kasnije!)

33 Re: 05. You're Undead to Me on Wed 11 Jul 2012, 1:24 am

Nika Kći Zevsova ~

avatar
Administrator
Administrator
Rosie Sambora wrote:1) Elena-Viki susret, i Dženina reakcija na pominjanje istog. Made me laugh. haha
2) Bonini momenti apsolutno genijalni.
3)Met je baš duša.
4) ELENA JE ZA PROMENU... PAMETNA? (ne mislim da je zaista glupa, nego impulsivna, pa je zato kasnije pravila glupe poteze)
5) Elenina imitacija Stefana - UM, UM, UM - PRICELESS !
6) Vrana. placeem
7) JADAN DEJMON, ALO BRE TI IDIOTE, TI SI ŽIVOTINJA, NE ON ! (Stefi je totalno zaslužio ono izgladnjivanje kasnije!)

 • 2. Da. Klanja Se


  Jednostavno bih da uđem u ekran i zagrlim je. I Grams. <3


 • 4. Upravo, slažem se. Sviđa mi se kako ovde na početku imamo Elenu koja neće da trpi ničija sranja ni išta, koja je spremna da napusti prostoriju. Jednostavno mi je u njihovom odnosu sve natezanje i mučno je. Em Stefan laže, pa tu kaki, pa ovo, pa ono. Guh. Ne treba to tako da izgleda na početku jedne veze. [ http://www.youtube.com/watch?v=zHuS0jx9CIs ---> mada mi je ova scena kada on kuva za nju simpatična.] Na momente su mi slatki i srećni, ali onda opet sve Stefan upropasti. Tipa, ovde su kjut isto:


  Dopada mi se kada je rekla nešto u fazonu "Nisam ja neka tupava deovojka kojoj će svet da stane zbog jednog dečka", ili tako nešto. AMIN. Šta se desilo sa tim, devojko?

  I ono Stefanovo "I HAVE TO KNOW HER, YOU HAVE TO TRUST ME". Čuje li on sebe, HAVE, HAVE, HAVE. Niko tu ništa ne mora. Opet ću ponoviti koliko je to sebično. + ponašanje prema Eleni kao u ovoj epizodi, dok ne večeraju, jednostavno je no,no.


 • Najmučniji momenat epizode:


  Jednostavno, ne__________
  Da, Damon je ispao kreten, ali, you just don't do this. Zapravo, ako ćemo na stranu moju ljubav prema Damonu, ne pada mi neki preterano racionalan razlog da ga odbranim. Embarassed Vrv zato što je 3.24 ujutru. Možda je to delom i zaslužio. Zbog Caroline. Zbog tih nedužnih ljudi. Ne znam kako je drugačije Stefan mogao da ga zaustavi. Dunno :S
  Ali ovaj potez sa Caroline je apsolutno super bio, da je prizove.


 • E, a znate šta je još dobro. Što bi Stefan trebalo da ima 17 godina, je l' da. Damon oko 20, možda 23, za njega se ne sećam. I onda dođu sa pričom o istoj devojci. Kada si ti Stefane stigao da imaš devojku kao i tvoj brat, u 16. godini života možda? Plus da ona umre i sve, i God. To mi je tako nerealno. Cela ta priča, ako je posmatramo iz ljudskog ugla. Ako me kapirate.


 • Kraj epizode mi je apsolutni tvajlajt. "WHO ARE YOU". Please.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

They are strong together, and they are each other’s weakness.

34 Re: 05. You're Undead to Me on Wed 11 Jul 2012, 11:35 am

Rosie Sambora

avatar
At Mystic Grills
At Mystic Grills
Hmm, da, i onda čitava ona priča o tome ko je prvi bio sa njom - COME ON.

Što se tiče Stelena momenata - kuvanje je lepa ideja, ali je uništio utisak svojom pričom. I dalje laže, manupuliše. Evil or Very Mad
I da, bitch please, pa gde si ti bio kad je trebalo oprati sudove? necemoci Dejmon je bolja domaćica. lilangel

Kad smo već kod njega, mislim da je poenta njegovog lika upravo u tome - žalimo ga jer ga volimo, a apsolutno nemamo pojma zašto, jer, wait a second, Dejmon je... zloban, i...i on ubija ljude, i... *stefanmoodactivated* hrani se ljudima! Isto tako privlači i Elenu, jednostavno tu postoji osećaj da ima još nečega ispod površine, za razliku od Stefana koji je prilično bezličan (nije što ga ne volim, nego jeste).

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum