You are not connected. Please login or register

04. Family Ties

Go to page : Previous  1, 2

Go down  Message [Page 2 of 2]

26 Re: 04. Family Ties on Thu 22 Dec 2011, 7:52 pm

MISA

avatar
At Mystic Grills
At Mystic Grills
Nije baš zanimljiva epizoda, iskreno ok je xD
Priredba osnivača Smile
Zatvorili Damona - ako mu je xD

http://www.fashion-teens.net

27 Re: 04. Family Ties on Thu 29 Dec 2011, 3:26 pm

Team Daroline

avatar
Invited in
Invited in
Svidja mi se jer ima puno Daroline momenata ♥️ Najdivniji su mi oni ujutru, i smesno mi je kako Damon prica o Twilightu Very Happy

http://darolinebitchez.tumblr.com/

28 Re: 04. Family Ties on Mon 09 Jan 2012, 7:31 pm

Salvaatoree97

avatar
Welcome to Mystic falls
Welcome to Mystic falls
Volim ovu epizodu Very Happy Iscepala sam se kada sam cula kako Damon pica o Twilightu... A o Stefanu i da ne govorim.... bas me je iznenadio... nikada ne bih predpostavila da ce to da uradi Smile

29 Re: 04. Family Ties on Wed 04 Jul 2012, 10:46 am

Starlight

avatar
Moderator
Moderator
Zach je zapravo mogao da bude sjajan lik da ga nisu prerano ubili. možda je mogao biti čak i bolji od Alarica samo da su mu dali šansu.

Bonnie je ponovo bila glas razuma. činjenica je da je Damon sve ono izlupetao u vezi Katherine, al svejedno. Elena od početka diže Stefana u nebesa, a mi čak i u toku epizode vidimo da ona NIŠTA ne zna o njemu. ja sam ubedjena da, čak i sad nakon 3 sezone, ona ga i dalj ne poznaje dovoljno. stvorila je sebi u glavi neku sliku o njemu koje ne želi nikako da se odrekne.

sada mi je potpuno jasno zašto ne podnosim Stefana od početka. njegovo ponašanje prema Eleni u Damonovom prisustvu i prvih par epizoda je odvratno. da, ja jesam od početka team Damon, i jeste realno Damon bio užasno opasan itd, al brate to nije razlog tako da se tako grozno ponašaš prema SOPSTVENOJ DEVOJCI kojoj btw nećeš ništa da otkriješ o sebi. ja ne znam šta je on zamišljao kada je ušao u njen život. da će živeti ko duh, da nikad ništa ne priča o sebi, da bude tu samo da bi mu ona ispričala svoje svoje priče i da bi se koji put povatali. e pa to baš tako i nije moglo, veza se sastoji od uzajamnog poverenja koje je Elena prerano dala, a on je mislio da ništa neće morati da da zauzvrat. takav stav i danas ima.

i opet vidimo Damonovu iskrenost kada ostane sam sa Elenom. vidi se da mu je teško da priča o Katherine, ali ipak kaže kako je umrla, šta se desilo, iako je to sve navodno vezano za braću Salvatore od pre 150 godina. i Elenin pogledi osmeh na kraju. vidi se da ga je razoružala. tada prvi put vidimo da on hoće da se pomiri sa Stefanom.

i imamo sad savršenu paralelu. Damon koji poznaje Elenu manje od Stefana, bar bi trebalo i nije joj ništa, joj priča o Katherine i sve što je rekao direktno njoj bilo je istina, i nije morala kleštima da mu vadi reči. sa druge strane Stefan ne želi ni da zucne, iako je očito da mu je bila jako bitna, a mora bar nešto da kaže Eleni i sasvim je normalno što ona zahteva da zna. ne mogu da verujem da je on zaista očekivao da nikada ništa neće morati da joj priča, već samo da ćuti. i još je usput bezobrazan. brate kolko god da ti se svidja dečko, onakvo ponašanje ne smeš da dozvoliš. I JOŠ STEFAN KRIVI DAMONA. to je bio vrhunac, da DAMON bude KRIV, zato što on ODBIJA da priča sa Elenom o svom životu. gde je tu jebena logika?

i opet jmi Elena nije jasna. kako traženje od dečka da upoznaš ima veze sa tim budeš izmedju dva brata? ZAŠTO MEŠAŠ BABE I ŽABE.

o gospode, ne mogu da verujem da sam bila ljuta prošli put na Elenu kada je otkrila na Caroline ujede. O.o

NE MOGU DA VERUJEM DA SE ELENA NA KRAJU IZVINJAVALA STEFANU. GDE TI JE MOZAK. il je ovo stvarno loše napisano ili ja imam neki problem u glavi, ne znam, meni ovde ništa nije jasno. I STEFAN JE BIO TOLIKO BEZOBRAZAN DA TEK TAKO KAŽE "I'M HANDLING IT" I DA TEK TAKO OČEKUJE DA GA ELENA POSLUŠA. i lepo Elena kaže - poverenje mora biti zasluženo. a Stefan nije ni počeo da ga zaslužuje, a bezuslovno ga očekuje i još usput ima nadmen stav. ODAKLE TI PRAVO.

Caroline i Elena na kraju. Caroline koja se nekontrolisano trese i plače. ok, ovo zaista ne mogu da oprostim Damonu. ne mogu.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _"Because in the end when you lose somebody, every candle, every prayer, is not going to make up for the fact the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody used to be and a rock with a birthday carved into it that I'm pretty sure is wrong."

30 Re: 04. Family Ties on Wed 04 Jul 2012, 6:53 pm

Warrior Princess

avatar
Original Vampire
Original Vampire
Prvo bih htela da prokomentarisem Caroline. Iako u toj epiyodi nije bila kao sadasnja Caroline, ipak ne mogu preci preko toga koliko je propatila. Niko to ne zasluzuje. Ja Damona puno volim i on je stvarno extra lik, ali ne mogu preci preko ovoga. Mucio je danima. A ona je samo nesigurna devojka koja zeli da bude voljena.
Drago mi je sto je dosao kraj njenom fizickom bolu.

Damon mi je bio presmesan, osim za one delove sa Caroline naravno. Pokazao je pomalo svoju osecajnu stranu u razgovoru sa Elenom. Tu sam videla vise hemije i razumevanja medju njima, nego sto sam za Stefana i Elenu za celu epizodu!

Steroline ples. Vec sam tada imala osecaj da ce oni postati dobri prijatelji. <3

Vicki. Konacno je uvidela da je Tyler kreten. Puno joj je trebalo. On je se stideo i ne preterujem sto to govorim. Konacno je shvatila da je Jeremy njena dusica.

My poor Damon. Stefan te je ovog puta zeznuo. Ali ja cu to shvatiti kao naplatu sto si mi maltretirao Caroline. Razz

31 Re: 04. Family Ties on Wed 04 Jul 2012, 8:36 pm

Rose ♥

avatar
Your Best Friend is a Witch
Your Best Friend is a Witch
Najupečatljiviji deo epizode je sigurno kada Stefan kaže "Don't you see what he's doing? Damon is trying to get you to turn against me." Oh, God. Vištala sam na ekran kad sam to čula. Šta nije u redu sa njim?? Što Kaja kaže, ne znam je li ovo loše pisanje ili je jednostavno Stefan previše odvratan lik. I ajde sve nekako, ali kad Elena njemu priđe na kraju i izvinjava mu se?! ZA ŠTA? Bitch, pleeeease. Pre svega, ono zbog čega su se "posvađali" nije imao NIKAKVE veze sa Dejmonom. Istina je da je Elenin razgovor sa Dejmonom naveo Elenu da pita Stefana o Ketrin, o životu,ali to bi došlo kad-tad. LOGIČNO je da DEVOJKA želi da zna nešto o životu SVOG DEČKA. Zaista ne vidim poentu Stefanove reakcije. Je l' on glup ili pokušava da napravi Elenu glupom? OBJASNITE. -.-
Scena između Dejmona i Elene je predivna. Način na koji je pogleda u jednom trenutku me oborio sa nogu, ali način na koji je ona pogledala njega...that's a DELENA thing.
Taj pogled pun razumevanja. U svakoj DE sceni mogu naći razlog zašto se Dejmon zaljubio u Elenu. Ona je predivno stvorenje. Njega je čak i način na koji ona brani Kerolajn zadivio. Bila je tako hrabra i iskrena. I nije ga se plašila [bez obzira što ne zna da je vampir, zna šta je uradio Kerolajn]. Ona već na neki način želi da ga promeni. Vidi dobro u njemu. ONA TO VIDI. Da mu stavi do znanja da pored nje ne može da bude loš. Da pored nje može da se oseća kao čovek. That's Elena.
Oduševljava me to, i čini da još više volim DE, što su Dejmon i Elena imali dosta manje scena od Elene i Stefana do sada: samo dva razgovora gde su sami, i tokom oba, Dejmon je naveo Elenu da razmišlja o svom životu, o sebi, o svojoj vezi. "It's not just that she makes him a better person. She does, but, he changes her too. Damon challenges her, surprises her. He makes her question her life, beliefs." U ČETVRTOJ EPIZODI SERIJE. ♥️
NAČIN NA KOJI GA GLEDA. Vidim sreću u njenim očima jer mu Stefan nudi piće [jer ona misli da sad Dejmonn zna da i Stefan hoće da se pomire. Mislila je da ga to čini srećnim - i činilo bi ga da je stvarno tako]. Srećna je zbog Dejmona. ♥️ Savršeni su njihovi pogledi. Way too perfect!


Trenutak kada Dejmon kaže da se i on nada da će on i Stefan rešiti to što imaju između njih, ask whatever you want, ja znam da je on tu bio iskren. Vidi se. Mi sad poznajemo Dejmona, i vidi se da to zaista želi. Ali, kako može sada da veruje Stefanu? Nakon svega? Bolelo ga je to što Stefan hoće da ga se reši. Duboko u sebi, boli ga. "he thought they are sharing a moment." All the awards za Elenino "poverenje mora biti zasluženo." Stefana to neko treba da nauči!!
Bilo mi je žao Kerolajn. Posebno na kraju. btw, + za Dejmonovo ismevanje Twilight-a. haha
I ogroman plus za Jeremy&Vicky scenu. Zagrejala mi je srce što se kaže. :') Predivni su bili.

32 Re: 04. Family Ties on Tue 10 Jul 2012, 1:12 pm

Rosie Sambora

avatar
At Mystic Grills
At Mystic Grills
Iiii sezona zabava/plesova u Mistik Folsu je ofišli počela! cheers

Koliko je ovo bila DE epizoda.

Ja uopšte, ali uopšte ne razumem Stefanov lik at this point. Za sve je kriv Dejmon, vidi šta radi, ovo-ono... kao neka tužibaba je. Da ne znam šta pokušava time, bio bi mi možda i zabavan, kao neko dete koje svaljuje krivicu na starijeg brata. Ali ne, on je drzak, bezobrazan. Neki bi rekli da ga Elena previše pritiska da priča o sebi - ali čekajte, šta ona o njemu zna? Da se zove Stefan Salvatore, da ima brata Dejmona, i da je imao devojku po imenu Ketrin. Not enough. Dečko joj je. Sa njene tačke gledišta, on nema poverenja u nju. I da, zašto bi ona verovala njemu? I uopšte nije suptilan u skrivanju svoje prirode. Do sad su svi shvatili da Stefan Salvatore nešto krije, dok Dejmon, na primer, takođe ima dozu misterije, ali se ODMAH uklopio. Stefanovo ponašanje izgleda kao da izaziva, čeka da ga neko pita šta je on zapravo.

I to njegovo blebetanje o zaustavljanju zveri, ubijanju Dejmona. Zeka razumem, plaši se, ne poznaje pravog Dejmona. Ali Stefan BI TREBALO DA GA POZNAJE. Brat mu je, for God's sake! Onaj okrutan način na koji govori o Dejmonu-zveri, na kraju epizode - povraćalo mi se. Koja mržnja.


I da, Delena. Mnogo više značenja, poruka, osećanja u njihovim scenama. Perfect. srce A tako kratke scene, tako malo vremena u odnosu na SE.

Elena je zablistala tokom onoga o poverenju. A i kad je štitila Kerolajn. To je bila prava Elena, sigurna, neustrašiva. Kerolajn je mica, baš mi je bilo žao.

God, I love them all... except Stef, ofc.

33 Re: 04. Family Ties on Tue 10 Jul 2012, 1:30 pm

Starlight

avatar
Moderator
Moderator
Ja uopšte, ali uopšte ne razumem Stefanov lik at this point. Za sve je kriv Dejmon, vidi šta radi, ovo-ono... kao neka tužibaba je. Da ne znam šta pokušava time, bio bi mi možda i zabavan, kao neko dete koje svaljuje krivicu na starijeg brata. Ali ne, on je drzak, bezobrazan. Neki bi rekli da ga Elena previše pritiska da priča o sebi - ali čekajte, šta ona o njemu zna? Da se zove Stefan Salvatore, da ima brata Dejmona, i da je imao devojku po imenu Ketrin. Not enough. Dečko joj je. Sa njene tačke gledišta, on nema poverenja u nju. I da, zašto bi ona verovala njemu? I uopšte nije suptilan u skrivanju svoje prirode. Do sad su svi shvatili da Stefan Salvatore nešto krije, dok Dejmon, na primer, takođe ima dozu misterije, ali se ODMAH uklopio. Stefanovo ponašanje izgleda kao da izaziva, čeka da ga neko pita šta je on zapravo.

svidja mi se kako si sve ovo rekla. realno, Stefan krivi Damona za sve, a kao da zaboravlja da je on preko 60 godina bio gori od Klausa. DREVNI VAMPIR mu se divio na svireposti. i sada tolko proziva Damona, a ovaj ima prava da bude ogorčen. ok, ubistvo Lexi koje sledi nema opravdanja, al ovo ostalo je čisto licemerstvo sa Stefanove strane. ko što kažeš, Stefan maltene čeka da ga neko pita šta je on zapravo. msm 3 meseca stalkuješ devojku, pronalaziš sve moguće načine da budeš deo njenog života kroz raznorazne manipulacije, makar možeš da se postaraš da se kako treba uklopiš, kad si se već toliko potrudio.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _"Because in the end when you lose somebody, every candle, every prayer, is not going to make up for the fact the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody used to be and a rock with a birthday carved into it that I'm pretty sure is wrong."

34 Re: 04. Family Ties on Tue 10 Jul 2012, 2:09 pm

Rosie Sambora

avatar
At Mystic Grills
At Mystic Grills
U pravu si. Iskreno, ja već duže vreme smatram da je upravo Stefan kriv za svako ubistvo koje je Dejmon počinio. Svaki put ga je provocirao, terao ga da se dokaže - i to ne onako kako je Dejmon terao njega da prestane da se folira, već nekako podlo, kao da želi da Dejmon nastavi da dokazuje da je Stefan bolji od njega.

Žao mi je što su mu toliko uništili lik, razumem rivalitet, ali preterali su. Stefan ne bi trebalo da bude toliko... dvoličan.


Sad nešto razmišljam, i kapiram da smo još tad mogli da naslutimo da Stefan nije baš toliki anđelak. Način na koji je isplanirao kako da oslabi Dejmona, da ga zatvori, ono što je rekao tada, a posebno u 01x05, to je bilo tako... bezosećajno. Maltene kao da uživa u mučenju Dejmona.

35 Re: 04. Family Ties on Tue 10 Jul 2012, 6:37 pm

Nika Kći Zevsova ~

avatar
Administrator
Administrator

  • Ne mogu da vam opišem koliko mi je Bonnie draga do sad. U kasnijim epizodama i ne toliko. o.O Ali sada kada gledam ove prve epizode, baš mi prirasta za srce. Bila je manje netrpeljiva. Inače i nemam neko preterano mišljenje o njoj. Neki moj utisak je da je kasnije postala previše bitch. Ali opet, sve što joj se desilo, gubitak bake i majke to opravdavaju. Ali ono. Nikad nisam ni ulazila u neku preteranu analizu njenog lika.
  • Momenat epizode:


    :')

    Hemija među njima mi je jednostavno...Vau.


  • I koliko je Damon opušteniji u odnosu na Stefana. Prema Eleni isto. Kao što ste pomenule, Damon je pričao sa njom, o Katherine i sve, bio je iskren, iako malo uvijeno, a Stefan očekuje poverenje, iako od sebe odaje minimum.
    Otkud znam. Njegov pristup mi je previše sebičan. I to mi je odvratno.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

They are strong together, and they are each other’s weakness.

Sponsored content


Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum