You are not connected. Please login or register

20. Do Not Go Gentle

Go to page : Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 3 of 3]

51 Re: 20. Do Not Go Gentle on Fri 27 Apr 2012, 9:00 pm

Delena ❥

avatar
Someone's New in Your World
Someone's New in Your World
Dalaric scena mi je bila uuuf Sad
Onda Alaric-Elena-Jeremy Sad

Stefan mene toliko nervira taj lik uopceno :/ nije sto sam fan Damona pa sada nesto :/. Meni je vise izgledalo kao da su Alaric i Damon braca a ne tefan i Damon :/

52 Re: 20. Do Not Go Gentle on Fri 27 Apr 2012, 9:15 pm

Rose ♥

avatar
Your Best Friend is a Witch
Your Best Friend is a Witch
I moram:

So about the selfless Stefan...
In last night’s episode when Elena brings up the trip in Denver to Stefan, he said that he doesn’t want to know. If they find their back to each other (translation: pick me, Elena, pick me!!!) she would tell him if she wants to. And Elena says: How can you be so fair about that? And because Stefan is so FAIR about that, he’s just honored to be her date.

Yep. Sad thing, she doesn’t seem to remember Damon being fair all those time when she crushed his heart. Sad thing she doesn’t remember the first time Damon stepping aside for her happiness with Stefan and admitting that he doesn’t deserve her but his brother does. The most sad thing Damon stepping aside again for her happiness, choosing to wear the bad boy mask, and admitting that to Stefan. The difference is, in 2x08 he compelled her, and it was a thing between the two of them. In 3x16 he told that to Stefan and Stefan never consider clearing up things with Elena about that night.

And as much as I want to rebel, I came to the fact that I’m watching a show where the writers are so hard trying to convince me that some senseless pairing is epic love, where Damon is the one who lashes out (so he’ll ends up unloved and alone), Stefan is the selfless and the GOOD BROTHER. Nice work!"You think he’d go after Elena?"
KOLIKO JE OVO EPIK TRENUTAK!Last edited by Rose ♥ on Fri 27 Apr 2012, 9:38 pm; edited 2 times in total

53 Re: 20. Do Not Go Gentle on Fri 27 Apr 2012, 9:34 pm

Starlight

avatar
Moderator
Moderator
epizoda je odlična. nije baš toliko epic kao što su je najavljivali, ali nije me razočarala.

početak epizode, Klaus slika, sav je unesen u to. Me=Dead Klaus koji popušta Rebeki zato što joj se ide na ples i onaj njegov predivan osmeh njoj upućen. ZAŠTO TO NIJE ZAISTA BILA REBEKAH. ŽELIM NA DELU DA VIDIM KAKO ONA VIDI DA JOJ ON ISKAZUJE NAKLONOST. nije pošteno.

i zaista mi se ne svidja što je Caroline team Stefan. jedini razlog zašto je ona na njegovoj strani jeste taj što joj se on svidja kao osoba, bar ono što je bio u prve 2 sezone, a ne to što su Elena i on zaista kompatibilni. kapiram zašto je protiv Damona i kao prava Elenina drugarica i treba da bude protiv njega. al takodje, kao prava Elenina drugarica treba više da bude protiv Stefana, jer je on taj koji je svesno i sa namerom činio zlo Eleni. još od premijere 2.sezone mi nismo videli da Damon namerno pričinjava zlo Eleni i on se konstantno trudi da radi na sebi. Stefan samo jednom kaže "I shouldn't have done that" i odjednom mu je sve oprošteno. jedno je da je Elena toliko zaslepljena od "ljubavi" prema Stefanu pa tako lako prelazi preko toga, a sasvim je druga priča kad NJENA NAJBOLJA DRUGARICA ne može objektivno da sagleda stvari i kaže joj: "da, idi se smuvaj ponovo sa tipom koji te je odveo na Wickery Bridge da bi te pretvorio u vampira kako bi se osvetio Klausu. msm ipak je posle toga rekao nešto što nije bilo ni blizu izvinjenja, to je sasvim dovoljno, zašto bi ga i dalje mučila, ipak je to Stefan." povraća mi se.

SE telefonski razgovor mi se dopao. Elenina nelagoda i Stefanov osmeh na kraju, jbg nekako je ipak bilo prirodno.

Meredith i Damon stvarno jesu sjajan tim. želim da budu prijatelji. imaju dobru dinamiku i ubedjena sam da bi ona bila sjajan prijatelj Damonu. a to mu treba. na kraju će verovatno izgubiti Alarica, sa Elenom se jebeno nikad ne zna, a Meredith je sjajna.

SE scena na tremu je divna. nekako me dirnula, a to se nije desilo još od 11.epizode na Wickery Bridge-u. generalno, dopali su mi se u ovoj epizodi. ima dosta nelogičnosti u njihovim scenama, ali površinski gledano bez rigorozne analize, ovakve lepe njihove scene nikad nismo imali ni u jednoj epizodi. bar se meni nikad nisu dopadale njihove scene kao sad.

i WTF je sa Caroline? um, priča Mattu o Eleni i kako može da završi povredjen? a šta jebote, vi se niste vucarali 2 sezone pa možeš da mu pridješ sa čiste prijateljske strane? a takodje nema veze to što smo na Carolinin rodjendan prisustvovali sceni u kojoj Matt kaže da i dalje voli Caroline. šta to sad odjednom više ne postoji, oni kao da jebeno nikad nisu postojali.

više me guše ove rupe u pisanju i nikad ih nije bilo toliko kao u trećoj sezoni. zbog toga su prva i druga sezona savršene, nisu imale puno nelogičnosti, dok u trećoj sezoni u SVAKOJ epizodi ima neka greška zbog koje mi se diže kosa na glavi.

Cyler mi je bio njah. očekivala sam više. jedino mi se baš dopalo kada je Tyler zavrteo Caroline. to je baš divan trenutak.

da, naravno Stefan opet ne pleše, a nema veze što pleše sa Elenom od početka jebene serije u svakoj mogućoj prilici, smara više sa tom forom, zaboga nadji neku drugu. i što kaže Jovana, ako hoćeš da se izviniš idi i izvini se, šta drugima prosipaš priče kako treba da se izviniš. na kraju se i nije izvinio nego je samo Eleni prosipao priču. fuj. SE ples je bio lep. posebno kada ju je spustio, pa polako podizao. al ta priča kako ga ne zanima šta se desilo izmedju nje i Damona. KAKO JEBENO MOŽE DA KAŽE TAKO NEŠTO. kako može da izbegava da priča o ključnom problemu koji ih zadržava od pomirenja. on stvarno očekuje da Elena sve obavi umesto njega a on samo da bleji ko jebena ovca i čeka da mu se ona samo baci u naručje. kolko god bila dobra epizoda, tolko sam se iznervirala. i cela ona priča kako se Elena brine kakva je osoba ako se loži na oba brata više ne postoji. Stefan joj je "dao dozvolu" da može da isstraži i tu stranu i sad ona smatra da može obojicu da vucara kako je raspoložena. u prošloj epizodi je to bio Damon, a sada je Stefan. zaista ću popizdeti ako odabere bilo kog od njih dvojice u finalu.

i potpuno kapiram Jeremyjev hejterski stav. nakon svega što se desilo, sa svim je logično. i cela ta priča oko Jaime-a i Bonnie mi je dosadna. više sam bila uzbudjena zbog ponovnog susreta Bonnie i Jeremyja nego zbog ovo dvoje. više smo o njima čitali u člancima i izjavama samih glumaca nego u seriji. tu nema šta da se shipuje. mrtvi Beremy ima više hemije nego oni. bolje da su dali šansu njima, iako je tu očito gotovo, nego da su uvodili neki love interest za Bonnie koji će da umre u sledećoj epizodi i koji apsolutno nema nikakvu ulogu u seriji.

zašto nemamo više Jeremy/Elena momenata? svaka njihova scena me oduševi.

i ne svidja mi se ta priča da je Alaric preobraćen u Originala. imamo dovoljno vampira, hibrida i svih ostalih čuda, on je bio sjajan takav kakav je, čak i sa tim prstenom, i tu nisu trebali da menjaju ništa. il će da umre il ćemo imati još jednog vampira u seriji koji će svakako napustiti Elenu nakon par godina jer neće moći zauvek da ostane u Mystic Fallsu. i ovako imamo previše vampira. koja je poenta da dovedu još jednog?

i mene jako zanima KAKO Tyler uspeo da se oslobodi Klausovog uticaja? zašto je siguran da jeste? kako je to demonstrirao? zašto se skrivao od njega? zašto ga se i dalje plaši? zašto pisci očekuju da tek tako prihvatimo ono što nam serviraju bez očekivanja objašnjenja? "I don't have to prove anything love, I am alpha male." haha kako genijalno. i Klaroline ples me je oduvao. i govor i Carolinino odbijanje,SVE. za mene je to highlight epizode. Klausov osmeh Caroline. KAKO JA DA DIŠEM SAD NAKON TOGA. Caroline se TRGLA kada je Klaus reko da odlazi. e tu sam umrla. ona se jebeno trgla. TRGLA SE. Klaus je spreman da je čeka čitav vek da bi joj pokazao svet, njegove najlepše odlike. neće je terati, ubedjivati, ne. ON ĆE JE ČEKATI. jebote. KAKO JA SAD DA ŽIVIM NAKON OVAKVE SCENE. i mislim da smo mi prvi put videli Carolinu nesigurnost u Klausovoj brzini. zaista su je zatekle njegove reči. njen podsmešljiv osmeh nakon toga je uspeo da zavara Klausa, ali mene nije Cerek Klaus tačno vidi kroz nju. plače mi se zbog toga. epic Klaroline is epic.

pa mi kad ne bi dobili jednu nedoslednost u Stefanovom liku u jednoj epizodi u trećoj sezoni ja bi se zapitala za Julino zdravlje. kako je on sad odjednom gotov sa osvetom kad je prethodnih 18 epizoda pokužavao sve moguće i nemoguće da se osveti? šta sprečila ga Elena koja čak nije ni bila zaslužna za to što je počeo da se vraća svojoj ljudskosti već je to bio Damon? il šta, bori se 3 epizode sa svojom mračnom stranom i sad je on raskrstio sa svim svojim problemima? kako očekuju pisci da publika ozbiljno shvati Stefana ako samo od njega vidimo praznu priču, a ne vidimo nikakvu borbu, poboljšanje, radjenje na sopstvenoj ličnosti, bilo šta? Damon koji prilazi i kaže kako Stefan već ima brata Cerek

opraštanje izmedju Alarica, Elene i Jeremyja je previše bolelo. bolela me je Jeremyjeva reakcija, boli me gubitak Alarica, boli me još jedan Elenin gubitak. bolela me je nemoćnost da se učini bilo šta povodom toga. Damonov izraz lica kad su Alaric i Elena izašli napolje. to već nisam mogla da izdržim, stvarno nisam.

Jeremyjeva suza. PA NEMOJTE TO DA MI RADITE. NE MOGU VIŠE. i svidja mi se Jeremy/Matt bromance.

SE scena i zagrljaj su fantastični. "You have me." izgubila sam se.

i Dalaric scena kraju. e to već nisam više mogla da podnesem. kako ja sad da spavam noćaš nakon te scene, zašto to mora toliko da boli, pa Alaric je Damonu jedini prijatelj. Damonov gubitak mi je nepodnošljiv.

više mi se svidja opcija da Alaric bude mrtav nego da bude vampir. što je mnogo, mnogo je.

So about the selfless Stefan...
In last night’s episode when Elena brings up the trip in Denver to Stefan, he said that he doesn’t want to know. If they find their back to each other (translation: pick me, Elena, pick me!!!) she would tell him if she wants to. And Elena says: How can you be so fair about that? And because Stefan is so FAIR about that, he’s just honored to be her date.

Yep. Sad thing, she doesn’t seem to remember Damon being fair all those time when she crushed his heart. Sad thing she doesn’t remember the first time Damon stepping aside for her happiness with Stefan and admitting that he doesn’t deserve her but his brother does. The most sad thing Damon stepping aside again for her happiness, choosing to wear the bad boy mask, and admitting that to Stefan. The difference is, in 2x08 he compelled her, and it was a thing between the two of them. In 3x16 he told that to Stefan and Stefan never consider clearing up things with Elena about that night.

And as much as I want to rebel, I came to the fact that I’m watching a show where the writers are so hard trying to convince me that some senseless pairing is epic love, where Damon is the one who lashes out (so he’ll ends up unloved and alone), Stefan is the selfless and the GOOD BROTHER. Nice work!

da, toliko o tome. muka mi je više od bednih pokušaja da naprave od Stefana pristojnog lika. radije ću gledati onog Stefana iz prve 2 sezone nego ovog mutanta.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _"Because in the end when you lose somebody, every candle, every prayer, is not going to make up for the fact the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody used to be and a rock with a birthday carved into it that I'm pretty sure is wrong."

54 Re: 20. Do Not Go Gentle on Sat 28 Apr 2012, 7:54 am

Warrior Princess

avatar
Original Vampire
Original Vampire
Starlight wrote:
i tu si mene jako zanima KAKO Tyler uspeo da se oslobodi Klausovog uticaja? zašto je siguran da jeste? kako je to demonstrirao? zašto se skrivao od njega? zašto ga se i dalje plaši? zašto pisci očekuju da tek tako prihvatimo ono što nam serviraju bez očekivanja objašnjenja? "I don't have to prove anything love, I am alpha male." haha kako genijalno. i Klaroline ples me je oduvao. i govor i Carolinino odbijanje,SVE. za mene je to highlight epizode. Klausov osmeh Caroline. KAKO JA DA DIŠEM SAD NAKON TOGA. Caroline se TRGLA kada je Klaus reko da odlazi. e tu sam umrla. ona se jebeno trgla. TRGLA SE. Klaus je spreman da je čeka čitav vek da bi joj pokazao svet, njegove najlepše odlike. neće je terati, ubedjivati, ne. ON ĆE JE ČEKATI. jebote. KAKO JA SAD DA ŽIVIM NAKON OVAKVE SCENE. i mislim da smo mi prvi put videli Carolinu nesigurnost u Klausovoj brzini. zaista su je zatekle njegove reči. njen podsmešljiv osmeh nakon toga je uspeo da zavara Klausa, ali mene nije Cerek Klaus tačno vidi kroz nju. plače mi se zbog toga. epic Klaroline is epic.


Sad sam 100% sigurna da ce jednog dana nesto od njih biti. Cerek

55 Re: 20. Do Not Go Gentle on Sat 28 Apr 2012, 10:08 am

Starlight

avatar
Moderator
Moderator
i ja Cerek čekaću 5 sezona ako treba, samo da ih dobijemo.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _"Because in the end when you lose somebody, every candle, every prayer, is not going to make up for the fact the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody used to be and a rock with a birthday carved into it that I'm pretty sure is wrong."

56 Re: 20. Do Not Go Gentle on Sat 28 Apr 2012, 11:08 am

Rose ♥

avatar
Your Best Friend is a Witch
Your Best Friend is a Witch
Kajo. <3 love za svaku reč.


Ovo. :smrcc: :smrcc:

57 Re: 20. Do Not Go Gentle on Sun 29 Apr 2012, 2:24 pm

Nika Kći Zevsova ~

avatar
Administrator
Administrator
Odgledala sam epizodu pre sat otprilike. I ne znam šta bih rekla.
Ja inače nisam osoba koja preterano plače nad serijama i slično.
Sa TVD-om skoro mi se nije dogodilo da lijem suze, da me nešto TOLIKO uzdrma. Večito sebi ispojlujem nešto unapred. Ovog puta nisam. (A to treba umeti, da naglasimo)
Samo mi je Milica rekla da je loše. I da je petak proplakan.
Dok sam gledala seriju bila sam u fazonu "Samo da nam Alaric ne umre", samo to.
On je pored Damona jedan od mojih omiljenih likova. Dalaric odnos mi je pored Delene nešto najlepše.
I uzmem da konačno odgledam 3x20.
I šta se desi? Završim lijući suze. Ali apsolutno.
I razmišljam zašto on? Zašto jedan od naših omiljenih glavnih likova? ZAŠTO.
I plačem i plačem i plačem. Ona scena kada su svi ispred, i poslednja Dalaric scena su me uništile.
Treba da prestanem da pišem "i" o.O

Dve stvari su me užasno iznervirale u epizodi.
Forwood i SE. Od prošle epizode mi se izuteno bljucka od cele te Caroline/Tyler priče. Caroline je pala u mojim očima, i njihov odnos mi je postao izuzetno površan, i tu ne vidim ništa trenutno. Kada je Caroline slomila Klausu srce, Hriste. Došlo mi je ekran da gađam.
SE, dobro na stranu što mi se inače od njih bljucka, ALARIC UMIRE, A ONI TAMO IMAJU NEKI ROMANTIČNI MOMENAT. MOLIM VAS. O čemu pričamo ovde. Zašto oni nisu tamo sa njim u njegovim poslednjim trenucima, nego DAMON. HALO.
Jednostavno sam iznervirana. Možda sam pristrasna trenutno, ali za to nemam razumevanja.

Kao ni za poslednju scenu i što su ipak definitivno uništili Alarica.

Jednostavno me je slomila epizoda.

Znate šta ne želim?
Da toliko useru priču da nam posle magično vrate Alarica, onog našeg, dobrog, nekim veštičjim džudžuom, ili nešto. Ako su već hteli da useru sve, onda je trebalo da umre. NE OVO.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

They are strong together, and they are each other’s weakness.

58 Re: 20. Do Not Go Gentle on Sun 29 Apr 2012, 3:45 pm

Nika Kći Zevsova ~

avatar
Administrator
Administrator
Moram drugi post za redom, jer sam našla na Tumblru nešto, što savršeno opisuje ono što osećam. Pošto je Julie nešto tvitovala. A trenutno ne mogu da volim Julie nešto preterano. Jednostavno nikoga, zbog onoga što rade likovima i seriji.#ok julie #then maybe you shouldn’t have had stefan make that moment about him and elena when alaric was dying #then maybe you should’ve given damon/elena/jeremy a scene cause they were closest to alaric #maybe you shouldn’t have had stefan tell elena she has him when we all know damon was the one to promise her he would never leave her #which he never did whereas stefan has
APSOLUTNO OVO. Jednostavno sam besna.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

They are strong together, and they are each other’s weakness.

59 Re: 20. Do Not Go Gentle on Sun 29 Apr 2012, 8:10 pm

Rose ♥

avatar
Your Best Friend is a Witch
Your Best Friend is a Witch
Sorry Stelena/Stefan lovers, but…
Stefan turning Alaric’s death into a Stelena push is probably one of the more tasteless things I have seen on television. Alaric is Elena and Jeremy’s last parental figure, he was Damon’s only friend, (which Stefan himself just acknowledged a few episodes ago), and Alaric, Jeremy, Elena and Damon have been an atypical, but relatively functional, family all season long. Stefan is not a part of that, and instead of respecting that, and being there for his brother and Elena in a supportive capacity while they mourned the loss of their “family” unit, he left his brother to grieve alone and used Damon’s absence and Elena’s grief to insinuate himself into her life.

That “you have me” and all that it implies is disgusting. Stefan hasn’t been there for Elena all season long. In fact, Stefan has been a destructive force in Elena’s life this season. He has been verbally and emotionally abusive, physically tried to kill her, shown indifference in the face of her pain and loss, and put his needs in front of her time and again. That he has the gall to suggest he is someone who is there for her is astonishing. On what basis does he make that assertion? God, what a unearned, baseless and ridiculous thing to say.

And the fact that Stefan implies that he is the only person who Elena has is infuriating. First, he ignores the fact that Elena has Caroline, Bonnie, Matt and Jeremy. So, there’s that. But what’s worse for me somehow, is that he cuts Damon out of it, too. Damon has been there for Elena all season long while Stean was out doing his ripper thing. Damon was the one looking for Stefan all summer. Damon was the one who risked his life multiple times so that Elena could just talk to Stefan. Damon was the one helping Elena make chili after Stefan told her they were over because Damon was afraid she was going to break. Damon was the one who carried Elena out of the hospital after Stefan attacked her and Klaus tried to steal her blood. Damon was the one who helped teach Elena how to fight back. Damon was the one who consoled Elena after she daggered Rebekah for the greater good. Damon was the one who helped Elena find a way to protect Jeremy after Stefan refused. Damon was the one who picked Elena up and took her home after Stefan left her stranded on the side of the road because she wouldn’t get back in the car with him after he force fed her blood and tried to drive her off of Wickerey Bridge. Damon was the one who killed Abby so Elena wouldn’t die. Damon was the one who found the white oak wood to make the stakes. Damon was the one who has tried all damned season long to be Elena’s friend, protector and problem-solver. And Damon would have been there in that damned office letting Elena’s grief be about her expression of loss, if Damon hadn’t been sitting with Ric so that he wouldn’t die alone.

The fact that Stefan just cuts him out of Elena’s life like he has done nothing of consequence makes me furious. The fact that the writers seem not to understand just how awful that makes Stefan look blows my mind.
—MJ

60 Re: 20. Do Not Go Gentle on Sun 29 Apr 2012, 8:32 pm

Nika Kći Zevsova ~

avatar
Administrator
Administrator
Čitala sam taj post. Dobar je.

E, sad, besna sam i zbog još jedne scene.
Elena koja govori kako nema nikoga sad, i Stefan koji govori kako ima njega.
Našla sam sliku koja tačno opisuje mene u tom trenutku.


Sada kada razmišljam, kapiram da kada je to govorila, mislila je na porodicu, na roditelje, konkretno.
I ni Damon, ni Stefan, ne mogu nadomestiti tu ulogu. Oni mogu biti njena porodica na drugačiji način.
Pošto u svojoj glavi imam tu sliku nje, Jeremyja, Damona i Alarica kao jedne predivne porodice.
Mislim, ne znam kako da se razumljivo izrazim. I kapiram i ne kapiram.Sad, neka dobra razmišljanja koja sam našla:

IT HIT ME THIS MORNING HOW….GROWN-UP DAMON HAS GOTTEN. WHEN RIC DIED, HE DIDN’T GO AND SLAUGHTER HALF THE TOWN OR COMPEL SORORITY GIRLS TO SEX. HE SAT THERE, TEARS IN HIS EYES, AND WITH ALL HIS SOUL, APPRECIATED THE ONE MAN WHO NEVER JUDGED HIM AT ALL. HE SAT THERE AND WATCHED HIS ONLY TRUE FRIEND DIE. HE SAT THERE APPRECIATING THAT EVEN IN THE MOMENTS BEFORE DEATH, SOMEONE LIKE RIC SAW FIT TO BE HIS FRIEND.

Even now, Damon was being more of a “hero” by standing by Alaric’s side during his death vigil. It takes real strength and courage to watch a friend die and to be there during their final minutes. Stefan, instead, rushed off to make sure Elena was okay. Which takes more strength, comforting Elena or sitting by a dying man during his final hours?
- TV Watchtower

Damon was there until the end. He was with his friend, who was dying, instead of making moves on the girl he was hoping to see naked.
- Thomas Galvin

"
THE RESTRAINT IN THIS SCENE IS WHAT MAKES IT GREAT. MICHAEL NARDUCCI COULD HAVE EASILY WRITTEN THIS AS A MELODRAMA. THEY COULD’VE TALKED ABOUT THEIR JOURNEY TOGETHER, AND HOW FAR THEY’VE COME. ALARIC COULD HAVE FORGIVEN DAMON FOR TURNING ISOBEL AND THEY COULD’VE TALKED ABOUT ELENA AND HOW DAMON NEEDS TO TAKE CARE OF HER.
BUT THOSE THINGS DIDN’T NEED TO BE SAID, AND THANK GOD THEY WEREN’T. INSTEAD, THE FINAL SCENE BETWEEN THESE GUYS FELT LIKE THESE GUYS. RIBBING EACH OTHER AND GIVING EACH OTHER A TOUGH TIME. CRYING, WITHOUT LOOKING AT EACH OTHER. MATT DAVIS AND IAN SOMERHALDER ARE AT THEIR ABSOLUTE BEST HERE. IF YOU WEREN’T DEVASTATED BY THIS SCENE, YOU’RE MADE OF STONE.
"

julie: what are we going to do next episode?
kevin: hm, i don't know.
julie:
kevin:
julie: let's destroy damon sad life a bit more..?
kevin: but we do it too often. if we should do it again, then we should hit him so f*cking hard that he's damn lonely right now.
julie: LET'S TAKE ALARIC AWAY FROM HIM IN A DAMN WEIRD WAY!
kevin: OMG HIS BEST FRIEND! WHAT A GOOD IDEA! YEIY!!!!11
julie: YEIIY1!!
me: ....I molim vas, VELIKU KOLIČINU LJUBAVI, za našu četvorku.
http://butterpie.tumblr.com/post/22064092113/poisonrain-our-family-is-gone-we-dont-have


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

They are strong together, and they are each other’s weakness.

61 Re: 20. Do Not Go Gentle on Sun 29 Apr 2012, 8:39 pm

Rose ♥

avatar
Your Best Friend is a Witch
Your Best Friend is a Witch
I ovo je slično onom gore, ali lepše:

Sorry Stelena shippers but...
I agree with the posts about 3x20.

I know I’m beyond biased [being a Delena shipper and all] but I think if we all took a moment to step back from personal choices, and take a moment to look at the show as if we didn’t ship anyone, you’d all agree. If we had never seen TVD before, were just told the basics, that Alaric was Damon’s friend, Elena’s guardian, and that Damon and Stefan were in love with the same girl; I think this episode would be looked upon in a completely different way.

Alaric meant something to everybody. Every single person in that graveyard loved Ric, had memories with him that they would always remember. He’d made an impression on everybody. But Damon, Elena and Jeremy were his, albeit dysfunctional, family. They loved him the most, because he was they’re protector, and Damon’s friend. That’s why Damon was in the graveyard beside Alaric and not there to comfort Elena, because in that moment, Damon knew he was about to lose his best friend. He knew that Alaric wouldn’t want to be alone in his final moments, and so gave up his own need to comfort Elena, to fulfil the need of his dying brother.

It just shows how the role reversal has changed in this show. Somehow, Damon became the selfless one this episode, whilst Stefan was out making his move on Elena. What happened to, I’ll let you figure out which of us you want? When did that change to, hey Elena, I’m gonna manipulate you when you’re emotionally destroyed?

It all comes down to family. Ric may have been Elena, Damon and Jeremy’s closest thing to family, but Stefan is Damon’s family. Where was he when Damon needed his brother’s comfort in the face of losing his best friend? Instead of being there for his family, for his brother, Stefan was off comforting the girl they both love; shoving Damon aside again. Making it seem like Stefan was all she had. He failed to mention that there are so many people willing to risk their lives for Elena Gilbert. He failed to mention that Damon will always choose her. He failed to mention that when Elena had needed him most, he hadn’t been there for her.

But Damon had. It was Damon who picked up the pieces of Stefan’s departure the previous summer. It was Damon who spent three months searching for the brother he thought he’d lost, for the girl he loved, because she loved his brother. It was Damon who was there when Stefan rejected her in Chicago in case she broke. It was Damon who rescued Elena from hospital when Stefan attacked her and Klaus took her blood. It was Damon who cared more for Elena’s safety, even picked her up when Stefan left her stranded after feeding her his blood and attempting to drive her off of Wickery Bridge.

All along it’s been Damon who has never lied to her, never left her. Damon who’s always chosen her; and yet its always Stefan that gets the benefit of the doubt. Always Stefan who’s mistakes are forgiven and forgotten, whilst Damon’s mistakes are constantly used against him

I’m sick and tired of Damon being portrayed as the bad guy when, more than anything, everything he’s done, everything he’s become, he’s done because of Elena. Because she made him feel again, she made him become a better person. He loves her. And he’ll always choose her.

He’s shown it, time and time again. And that is what I think matters more than anything.Jednostavno, TO JE TAKO! I užasno me izluđuje što je tako.-.-

62 Re: 20. Do Not Go Gentle on Sun 29 Apr 2012, 8:41 pm

Crazy Lady (:

avatar
Werewolf in Town
Werewolf in Town
čimni_kejk wrote:Čitala sam taj post. Dobar je.

E, sad, besna sam i zbog još jedne scene.
Elena koja govori kako nema nikoga sad, i Stefan koji govori kako ima njega.
Našla sam sliku koja tačno opisuje mene u tom trenutku.


Sada kada razmišljam, kapiram da kada je to govorila, mislila je na porodicu, na roditelje, konkretno.
I ni Damon, ni Stefan, ne mogu nadomestiti tu ulogu. Oni mogu biti njena porodica na drugačiji način.
Pošto u svojoj glavi imam tu sliku nje, Jeremyja, Damona i Alarica kao jedne predivne porodice.
Mislim, ne znam kako da se razumljivo izrazim. I kapiram i ne kapiram.da, stvarno. u pravu si. Dejmon je uvijek tu za njih, a oni opet nemaju nikoga...
I molim vas, VELIKU KOLIČINU LJUBAVI, za našu četvorku.
http://butterpie.tumblr.com/post/22064092113/poisonrain-our-family-is-gone-we-dont-havestvarno jesu kao prava porodica. okej, ne kao obična, normalna, ali PORODICA ! Divni su Cerek

https://twitter.com/#!/

63 Re: 20. Do Not Go Gentle on Sun 29 Apr 2012, 8:45 pm

Nika Kći Zevsova ~

avatar
Administrator
Administrator
tvd writers ( 3 months in a row ) : There such a sad Stefan scene in 3x20. It is just heartbreaking. OMG I cried my eyes out it is totally gut-wrenching.
tvd writers ( now ) : yolo
tvd writers ( now ) : Did we say Stefan?
tvd writers ( now ) : Jeez did you actually believe that we would hurt Stefan?
tvd writers ( now ) : Hurt is reserved for Damon.


  • LOL.E, sad, opet moram da se setim nečega što je davno spominjano.
Tiče se Damon/Jeremy odnosa.
Kada je Anna umrla, počelo je da kruži kako će Damon da bude podrška Jeremyju, da mu bude očinska figura, i slično, sećate se valjda. E SAD, stvarno bih volela da baš sada uvedu to, pošto do sada nisu preterano.
Želiim da Damon bude tu za njega. Our family
.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

They are strong together, and they are each other’s weakness.

64 Re: 20. Do Not Go Gentle on Mon 30 Apr 2012, 12:46 pm

Em (:

avatar
Moderator
Moderator
Daaa, omg. Daaa.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
65 Re: 20. Do Not Go Gentle on Wed 02 May 2012, 8:01 pm

Starlight

avatar
Moderator
Moderator
Rose ♥ wrote:Sorry Stelena/Stefan lovers, but…
Stefan turning Alaric’s death into a Stelena push is probably one of the more tasteless things I have seen on television. Alaric is Elena and Jeremy’s last parental figure, he was Damon’s only friend, (which Stefan himself just acknowledged a few episodes ago), and Alaric, Jeremy, Elena and Damon have been an atypical, but relatively functional, family all season long. Stefan is not a part of that, and instead of respecting that, and being there for his brother and Elena in a supportive capacity while they mourned the loss of their “family” unit, he left his brother to grieve alone and used Damon’s absence and Elena’s grief to insinuate himself into her life.

That “you have me” and all that it implies is disgusting. Stefan hasn’t been there for Elena all season long. In fact, Stefan has been a destructive force in Elena’s life this season. He has been verbally and emotionally abusive, physically tried to kill her, shown indifference in the face of her pain and loss, and put his needs in front of her time and again. That he has the gall to suggest he is someone who is there for her is astonishing. On what basis does he make that assertion? God, what a unearned, baseless and ridiculous thing to say.

And the fact that Stefan implies that he is the only person who Elena has is infuriating. First, he ignores the fact that Elena has Caroline, Bonnie, Matt and Jeremy. So, there’s that. But what’s worse for me somehow, is that he cuts Damon out of it, too. Damon has been there for Elena all season long while Stean was out doing his ripper thing. Damon was the one looking for Stefan all summer. Damon was the one who risked his life multiple times so that Elena could just talk to Stefan. Damon was the one helping Elena make chili after Stefan told her they were over because Damon was afraid she was going to break. Damon was the one who carried Elena out of the hospital after Stefan attacked her and Klaus tried to steal her blood. Damon was the one who helped teach Elena how to fight back. Damon was the one who consoled Elena after she daggered Rebekah for the greater good. Damon was the one who helped Elena find a way to protect Jeremy after Stefan refused. Damon was the one who picked Elena up and took her home after Stefan left her stranded on the side of the road because she wouldn’t get back in the car with him after he force fed her blood and tried to drive her off of Wickerey Bridge. Damon was the one who killed Abby so Elena wouldn’t die. Damon was the one who found the white oak wood to make the stakes. Damon was the one who has tried all damned season long to be Elena’s friend, protector and problem-solver. And Damon would have been there in that damned office letting Elena’s grief be about her expression of loss, if Damon hadn’t been sitting with Ric so that he wouldn’t die alone.

The fact that Stefan just cuts him out of Elena’s life like he has done nothing of consequence makes me furious. The fact that the writers seem not to understand just how awful that makes Stefan look blows my mind.
—MJ

to je to. i najviše me i dalje ljuti što njemu to tek tako prolazi, što se on nije borioda je povrati, već mu je se ona samo tako vraća i što je ona tek tako progutala njegovo licemerno ponašanje nakon svega. JEBENO MI JE SE STEFAN GADI.

Even now, Damon was being more of a “hero” by standing by Alaric’s side during his death vigil. It takes real strength and courage to watch a friend die and to be there during their final minutes. Stefan, instead, rushed off to make sure Elena was okay. Which takes more strength, comforting Elena or sitting by a dying man during his final hours?
- TV Watchtower

Damon was there until the end. He was with his friend, who was dying, instead of making moves on the girl he was hoping to see naked.
- Thomas Galvin

baš me zanima kako će sad Julie da ga opravda.

THE RESTRAINT IN THIS SCENE IS WHAT MAKES IT GREAT. MICHAEL NARDUCCI COULD HAVE EASILY WRITTEN THIS AS A MELODRAMA. THEY COULD’VE TALKED ABOUT THEIR JOURNEY TOGETHER, AND HOW FAR THEY’VE COME. ALARIC COULD HAVE FORGIVEN DAMON FOR TURNING ISOBEL AND THEY COULD’VE TALKED ABOUT ELENA AND HOW DAMON NEEDS TO TAKE CARE OF HER.
BUT THOSE THINGS DIDN’T NEED TO BE SAID, AND THANK GOD THEY WEREN’T. INSTEAD, THE FINAL SCENE BETWEEN THESE GUYS FELT LIKE THESE GUYS. RIBBING EACH OTHER AND GIVING EACH OTHER A TOUGH TIME. CRYING, WITHOUT LOOKING AT EACH OTHER. MATT DAVIS AND IAN SOMERHALDER ARE AT THEIR ABSOLUTE BEST HERE. IF YOU WEREN’T DEVASTATED BY THIS SCENE, YOU’RE MADE OF STONE.

previše je smrti. PREVIŠE JE.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _"Because in the end when you lose somebody, every candle, every prayer, is not going to make up for the fact the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody used to be and a rock with a birthday carved into it that I'm pretty sure is wrong."

66 Re: 20. Do Not Go Gentle on Thu 03 May 2012, 6:09 pm

♥ DelenaDiaries ♥

avatar
Dear Diary ...
Dear Diary ...
Julie je rekla da je plakala zbog Stefana i samo bih voljela da je pitam: ZASTO? Ona uvijek place zbog Stefana,a Stefan ni da prstom mrdne. Ona se ponasa kao zaludjena tinejđerka koja samo zeli ljubav i romantiku. Ponekad mislim da pretvara Elenu u samu sebe jer je toliko luda za zeljom da nađe sebi Stefana :S

67 Re: 20. Do Not Go Gentle on Thu 03 May 2012, 6:24 pm

Rose ♥

avatar
Your Best Friend is a Witch
Your Best Friend is a Witch
Pitala je Kejt na tviteru, napisala joj je "Zbog poslednje scene sa Elenom." Wow.
Ja Stefana nisam ni primetila nakon svega onoga sa Alarikom. I aj da je rekla da je plakala zbog Elene - jer i ja sam, mogu to da razumem, ALI ZBOG STEFANA! Niđe veze.

68 Re: 20. Do Not Go Gentle on Thu 03 May 2012, 6:26 pm

Starlight

avatar
Moderator
Moderator
ta scena mi se jeste dopala, al uopšte nije bila za plakanje.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _"Because in the end when you lose somebody, every candle, every prayer, is not going to make up for the fact the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody used to be and a rock with a birthday carved into it that I'm pretty sure is wrong."

69 Re: 20. Do Not Go Gentle on Thu 03 May 2012, 7:01 pm

Warrior Princess

avatar
Original Vampire
Original Vampire
Ja sam na tu scenu samo gledala naokolo i cekala da prodje..

70 Re: 20. Do Not Go Gentle on Thu 03 May 2012, 11:34 pm

<3 Originals <3

avatar
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Scena je bila lepa ali joj apsolutno nije bilo vreme tako da je hejtujem Very Happy

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 3 of 3]

Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum