You are not connected. Please login or register

Damon & Elena ♥

Go to page : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 22 of 23]

526 Re: Damon & Elena ♥ on Thu 29 Nov 2012, 11:43 pm

DamonElena

avatar
Welcome to Mystic falls
Welcome to Mystic falls
Iskreno se nadam da necu bezveze cekati 2 sati da je gledam uzivo Very Happy

527 Re: Damon & Elena ♥ on Fri 30 Nov 2012, 3:37 am

<3 Originals <3

avatar
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Wearing Your Pro Infinitio Rings.

528 Re: Damon & Elena ♥ on Fri 30 Nov 2012, 10:17 am

snow white

avatar
Invited in
Invited in
Nešto najsavršenije dosad. Ne bih komentarisala sire bound, ne želim da verujem u to.

529 Re: Damon & Elena ♥ on Fri 30 Nov 2012, 4:49 pm

AnGel_Perroni

avatar
At Mystic Grills
At Mystic Grills
Pa dali je moguce samo zbog sire bound, nemogouce. Pa i kad je bila covek (msm na epiku 3x19) pa jel i to bilo sire bond...naravno da nije. To je samo jos jedna stvar koja povezuje DE.

530 Re: Damon & Elena ♥ on Fri 30 Nov 2012, 7:40 pm

Rose ♥

avatar
Your Best Friend is a Witch
Your Best Friend is a Witch
Ed Sheeran. Kiss me. Slow dance. Dejmon i Elena. "YOU" ♥
Ja samo mogu da kažem da ne postoji lepša scena od ovog plesa, i da jbno plačem sada od sreće, iako se bojim svega što sledi. Ja znam da Elena NIJE "sired to Damon", to je TAKO NELOGIČNO (razloga je milion, mislim da je Milica pisala o tome u "spoiler" temi), ali ako na kraju sezone Elena postane čovek, i sve naprave kao da je stvarno bilo samo "sired to Damon", odustajem od ove serije. Jedino "sired" koje prihvatam je "SIRED BY LOVE"
Ali

ED SHEERAN, "KISS ME", SLOW DANCE, DAMON&ELENA, "YOU" ♥


Settle down with me
And I’ll be your safety.

Do kraja života ću premotavati ovu scenu i plakati od sreće uz nju.
Toliko emocija, nežnosti, lepote i ljubavi u tako kratkoj sceni. :')

VOLIM IH. ♥

531 Re: Damon & Elena ♥ on Fri 30 Nov 2012, 11:46 pm

Delena ❥

avatar
Someone's New in Your World
Someone's New in Your World
Ja sam uzivala, ko nije njegov problem.
Ja njih volim NAPROSTO ZALJUBLJENA SAM U TAJ PAR.

532 Re: Damon & Elena ♥ on Sat 01 Dec 2012, 3:27 pm

discobaby

avatar
Someone's New in Your World
Someone's New in Your World
Slow motion+svetlo! lol!

533 Re: Damon & Elena ♥ on Sat 01 Dec 2012, 10:03 pm

Delena ❥

avatar
Someone's New in Your World
Someone's New in Your World
I like iiittttt

534 Re: Damon & Elena ♥ on Sat 01 Dec 2012, 11:06 pm

Twin.flames

avatar
Seeing Ghosts Of Your Past.
Seeing Ghosts Of Your Past.
Ono što se desilo u poslednjoj epizodi, za mene je nekako kao kraj jednog ciklusa i početak nekog novog. Jedan deo TVD-a se završio i nadamo se da sada dolazi bolje vreme i sve ono čemu se nadamo već četiri godine. Delena se napokon desila i meni je to poput ostvarenja nekog sna. Prošli smo kroz svašta, Damon i Elena su počeli kao zakleti neprijatelji i četiri godine smo gledali kako prerastaju sve i kako im se osećanja menjaju, zajedno sa njihovim ličnošćima.
U prvoj sezoni smo imali tog lošeg Damona, ličnost koja je bila toliko duboko povredjena, da nije mogao da se izbori drugačije sa svim tim, nego da isključi osećanja i radi sve te loše stvari. Sada kada se vratim u to vreme, kada znam da je Damon prvi sreo Elenu, setim se da je on odmah znao šta ona želi. On nju poznaje, zato što je isti kao ona.

Elena: I don't know what I want.
Damon: No, It's not true. You want what everybody wants.
Elena: What? Mysterious stranger who has all the answers.
Damon: Well, let's just say I've been around a long time. I've learned a few things.
Elena: So Damon, tell me! What is it that I want?
Damon: You want a love that consumes you. You want passion, and adventure, and even a little danger...
Elena: So, what do you want?
Damon: I want you to get everything you're looking for. But for right now, I want you to forget that this happened. Can't have people knowing I'm in town yet. Good night, Elena.

Njihov prvi razgovor. Verujem da ni Damon tada nije bio svestan da će se jednog dana zaljubiti u nju. I to nikako nije bila ljubav na prvi pogled. Damon je bio previše povredjen, osećanja su mu bila isključena, a Elena je bila samo devojka koja previše liči na Katherine. Verujem da je u tom trenutku zaista želeo da je povredi. Ali opet, sledeći put kada je sreo, ispred sebe je imao ranjenu devojku, koja je izgubila oba roditelja, koja traži sigurnost u njegovom rodjenom bratu. I verujem da je tada počeo da je posmatra nekako drugačije.

"You must be Elena. I'm Damon, Stefan's brother."
"He didn't tell me he had a brother."
"Well Stefan's not one to brag."
[....]
"I see why my brother's so smitten."
Ovde tako očigledno i na neki način bezobrazno flertuje sa njom, koliko se sećam kasnije joj je čak i poljubio ruku. Mada, opet ne mislim da je on zaista tada pomislio na bilo kakvu vezu sa njom. I dalje je ona bila devojka njegovog brata i dalje su mu osećanja bila isključenja. On je 150 godina bio zaljubljen u istu osobu, u osobu koja ga je previše povredila, razočaran u svog rodjenog brata, bez porodice, prijatelja. Ali opet, od samog početka iskren. Tada smo bili svedoci početka neke posebne ljubavne priče, iako verovatno niko od nas nije to očekivao, niti želeo.
U kasnijim epizodama, počinjemo da upoznajemo pravog Damona. I primetićete, da svaki put kad se otvori, on priča upravo sa Elenom. Sve što smo saznali o dobrom Damonu, sve što smo zaključili, zaključili smo nakon razgovora upravo sa Elenom. Ona ga konstantno usmerava na to da on postane bolji. On njoj prvi priča o Kathrine, on želi da ona zna. Tada sam ja zavolela Damona i tada sam prvi put posumnjala da Delena zaista može da se desi.
Ja zaista mislim, sada sa ove tačke gledišta, da je Damon ovde počeo da razvija neka osećanja prema Eleni NAKON te epizode. Nije on bio zaljubljen ili nešto slično, ali verujem da je on tada počeo da uključuje osećanja i možda je mislio da će ponovo biti povredjen, ali verujem da je počeo da smatra da je Elena vredna toga. Ona više nije bila samo Stefanova devojka ili Katina dvojnica. Ona je Elena, devojka sa kojom voli da priča, devojka koju gleda dok spava, devojka koja ga izaziva i devojka koju će jednog dana zavoleti.
Ona ga nadoponjuva, menja i on je tada još uvek želeo duboko u sebi da nastavi da bude idiot bez osećanja, ali ne može da se odupre Eleni, toliko utiče na njega. U svakoj narednoj epizodi imamo neki njihov momenat koji to potvrdjuje. Damon je počeo da se prepušta. I Elena ga se plaši još uvek, ali i ona koliko god želela da ga mrzi ili čak smatrala da je to jedino normalno, ne može. Oboje se tokom cele prve sezone bore protiv svojih osećanja, ali kasnije će se ispostaviti da se protv toga jednostavno ne može.
I onda dodjemo do jedanaeste epizode prve sezone, kada je sve tako savršeno namešteno. ELENA je sa Damonom srećna, on nju čini srećnom. Ona je slobodna, a on je srećan kada vidi nju srećnu. I to je Delena, jedanaesta epizoda i mi tada vidimo ono što može zaista da postane EPIC love, ne ono što su nam servirali od prve sezone. Njihov odnos se tako lepo gradi u ovoj epizodi, oni se smeju, potpuno su opušteni, Elena mu spašava život i podseća ga da to ne zaboravi. I on nije zaboravio. Nikada.
Ono što kasnije primećujem jeste da se Elena razvija upravo onako kako se razvijaju njena osećanja prema Damonu. Malopre sam gledala prvi DE zagrljaj i počela da plačem. To je bilo tako davno, ali je tako lepo setiti se, da je Elena čak i u trenucima kada je mislila da je Damon loš, bila tu za njega, spremna da mu pomogne. On je slomljen i dalje zaljubljen u Katherine, ali ona je tu i sve je lakše. Soulmates.Scena na kiši. On joj ne dozvoljava da udje unutra, svestan da će je verovatno ubiti. Verujem da bi je Damon iz prve epizode rado pustio unutra, ali ovo je Damon koji je počeo da razvija osećanja prema Eleni i ovde je tako nežan prema njoj i spašava joj život na neki način. Nema veze što ona želi da spasi Stefana, Damon shvata tu žrtvu nakon svega što je prošao, on želi Elenu živu.
I onda naravno scena plesa. I onaj tipičan američki silazak niz stepenice je ovde bio tako drugačiji. Damon je oduševljen onim što vidi. Damon počinje da prizanje sebi da je možda moguće da ponovo voli.Ples je savršen. Sada, nakon ove poslednje epizode, vidimo da je i Elena uživela. Ona se i dalje seća TOG plesa. Ovo je poput neke prekretnice u njihovom odnosu. Verujem da je ovde dosta ljudi počelo da šipuje Delenu.
I finale te prve sezone, Damon je želeo da poljubi Elenu, on bi to uradio i to je ono što je bitno. Nema veze što je to bila Katherine, to je lako mogla biti i Elena i Damon bi je poljubio. On je i dalje ubedjen da je on bad guy, da on ne može da spašava ljude, ali se prepušta i na sekund želi da zaboravi sve ono što mu se dogodilo. Delena ovde postaje REAL. Od nečega što je bila samo želja nekolicine fanove, nešto što su verovatno svi mislili da je nemoguće, ovde, upravo tokom tog poljupca sa pogrešnom osobom na tremu je postalo prava stvar, nešto, što smo svi tada znali, da će se uskoro i ostvariti.

U drugoj sezoni smo opet nekako krenuli iz početka. To je taj njihov odnos, usponi, padovi, ljubav, mržnja. Samo što ovoga puta Damonu je stalo do nje i uradiće sve što može da ponovo budu prijatelji. Bilo je lepo gledati ga kako se trudi oko nje, pa čak je i bilo normalno to što ona negde nije želela da mu bude ni prijatelj, ubio joj je brata, na neki način. Ja, evo dve godine kasnije, ne mogu da se setim Damona koji je više povredjen, nego u onoj sceni iz 2x01 kada ga ona odbija, odmah nakon Katherine, nakon što ponovo čuje ""It's Always Gonna Be Stefan." I Come Home <3. He is her home, ali ona to tada još nije znala. Ono što sam ja čula tad jeste "I care about you." I Elena je priznala, iako je ona tada "volela" Stefana, odnosno sigurnost koju ima sa njim, Eleni je stalo do Damona, čak i kada pijan udje u njenu sobu i pokuša da je poljubi. Meni je to sada jedna od omiljenih scena.

"You surprised that I thought you would kiss me back...you can't imagine that I would believe that you would want to. That, what we've been doing here, means something. You're the lier, Elena. There is something going on between the two of us and you know it. And, your lying to me, and your lying to Stefan and most of all, you're lying to yourself. I can prove it."


Meni se ovde srce cepalo. Tako je malo poznaje, a tako je dobro zna. Više nego što će Stefan ikada. I Tada sam bila baš besna, ali bilo je to baš onako presudno za njihov odnos, moralo je da se dogodi, da bi oni napredovali. Nakon toga se zaista mnogo toga promenilo. Damon je shvatio da je pogrešio i ovoga puta nije ostavio na tome, on je činio sve da se pomiri sa njom i pokazivao na sve moguće načine da mu je stalo do nje.

I just have to say it once, you just need to hear it. I love you Elena,
and it’s because I love you that I can’t be selfish with you and why you can’t know this.
I don’t deserve you, but my brother does. God I wish you didn’t have to forget this.. but you do.

Ovo nije bio bitan momenat samo za Delenu, već i za Damona. Nakon toliko godina patnje, životarenja i nesreće, Damon je zaljubljen. I verujem da je on to rekao Eleni najviše da bi on sam sebe čuo, nekako u isto vreme priznaje sebi i njoj, jer i njemu zvuči neverovatno. Tada sam poželela da vrištim da i je on zaslužuje više nego bilo ko, da je on pravi za nju, da su sudjeni jedno drugom, ali bilo je prerano... Delenu je čekalo još mnogo iskušenja, a ovo I love you, jeste došlo u pravom trenutku za Damonov lik. Jedan od najupečatljivijih I love you momenata na televiziji ikada.

Damon:You were supposed to leave.
Elena:I did.But then I came back to make sure you are ok.
Damon:I appreciate the gesture.I am just glad it's over.
Elena:You know I don't believe that.
Damon:Go home Elena.Get some rest.It's a whole new day tomorrow.
Elena:Damon,I am your friend.
Damon:I am well aware of that.
Elena:And a friend usually knows when their friend is hurting.
Damon:What do you want to hear?That I cared about Rose?That I am upset?Well I didn't and I am not.
Elena:There you go,pretending to turn it off,pretending not to feel.Damon you are so close,don't give up.
Damon:I feel Elena,ok?And it sucks.What sucks even more is that it was supposed to be me.Jules was coming after me.
Elena:You feel guilty.
Damon:That would be human of me,wouldn't it,Elena?And I am not human.You are one to talk about giving up.It's all you've done is give up.Go home.There’s been enough doom, gloom, and personal growth for one day.
Elena: Ok,I will.


Kao i uvek, kada mu je najteže, ona je tu za njega. Kada se ispoveda, kada pokazuje svoju ljudsku stranu, uvek je tu Elena. Ona ga menja, od prve epizode ona je ta koja ga čini boljim. I koliko god da je ponekada bila užasna prema njemu, Damon kakav danas postoji, postoji zahvaljujući Eleni i ja zbog toga moram da je cenim i da želim da ona bude njegov srećan kraj, jer jedino sa njom on može da bude čovek i da bude srećan.

"I don’t mind being the bad guy. I’ll make all the life and death decisions, while you’re busy worrying about collateral damage. I’ll even let her hate me for it, but at the end of the day, I’ll be the one to keep her alive."
Mislim, šta da kažem nakon ovoga? Damon je dostigao neki nevidjeni nivo ovde, u mojim očima je porastao još više ako je to moguće i jedini koji i dalje ne shvata koliko je Damon dobar za Elenu jeste Stefan. On rizikuje sve, uključujući i Eleninu ljubav prema njemu, samo da je održi u životu, on ne poštuje Elenine izbor, on je sebičan, ali on će biti taj koji će je održati u životu. I da je bilo samo do Damona, Elena bi i dan danas bila čovek. (Nije da se žalim)I WILL ALWAYS CHOOSE YOU. Nakon što ga je udarila, nakon što ga je nekoliko puta zamalo uništila, nakon svega što je prošao. On će uvek izabrati nju. I on joj to kaže u lice. Što mu dodje slično onome volim te, samo ne toliko konkretno, ali ovoga puta ona to čuje i verujem da počinje da veruje u sve što joj on priča i u ono što radi. On joj želi dobro, a ova jedna rečenica je zaista uverila u to.

I tako ja sada premotavam sve scene i dodjem do:


i kao neki kreten ću ponovo početi da plačem. Previše sam vezana za ovaj šip, ne znam šta mi se dešava. Prošlo je više od godinu dana od ove scene, ali i dalje se sećam kako sam se osećala. Ona je njega tada poljubila, priznala mu da joj se svidja, baš takav kakav jeste. To je za njega isto kao da mu je rekla da ga voli. On je totalno nesiguran u sebe, on veruje da je loš, a kada mu ona kaže da ga voli takvog, pa verujem da mu ni smrt ne bi pala preteško. I poljubila ga je. Poljubila ga je prva, plakala je sa njim, bila je tu za njega. To je Delena, to je ljubav koja se toliko dugo razvijala, to je naklonost i hemija koju imaju. Prvi put za dve godine konačno možemo da vidimo da i Elena oseća nešto prema Damonu, a ne samo da nagadjamo i nadamo se. I zato obožavam ovu scenu.

U trećoj sezoni smo imali priliku da vidimo kako se Elenina osećanja prema Damonu razvijaju. I dok su prve dve sezone bile skoncentrisane na Damona i njegova osećanja, treća je predstavljala prekratnicu za Elenu. Dugo je pokušavala da se odupre svemu tome, ali osećam kao da je u trećoj sezoni počela da se prepušta i da zaista želi da bude sa Damonom. Tu je naravno krivica, zbog Stefana, strah da ne postane poput Kathrine, ali i dalje u njoj rastu ti osećaji prema Damonu i ona ovde prestaje da se bori protiv njih.

"I want you to remember the things you felt while he was gone".

On zna, ona zna da je on u pravu. Koliko god da je teško to priznati, stalo im je, ali isto tako uvek se javlja ta krivica zbog Stefana. I ne samo kod Elene, čak i Damon, voli svog brata i ne želi da ga povredi. Ali oboje znaju koliko ova rečenica znači njihovom odnosu, ali bitnije je da je Elena toga svesna, jer sama činjenica da mu nije odgovorila, već je čak i malo klimnula glavom, govori mnogo. Više to nije Elena koja je izbacila Damona iz sobe u 2x01, koja je želela da ga mrzi.
He makes her smile. Cerek


If I admit it, if I even thought it for just a second, what does that say about me?

E, ovde više nije pitanje toga da li nju privlači Damon, već toga da ona ne želi da bude Kathrine i da pokušava na sve moguće načine da izbegne to, mada na njenu žalost, ostaje činjenica da ona zaista oseća nešto prema Damonu.

Damon: "Do you trust me?"
Elena: "Yes!"

Cerek


I onda je došlo 3x10. Najsavršeniji mogući trenutak za prvi pravi poljubac. Niko nije bio pijan, niko nije bio na samrti, niko nije odustao i niko ih nije prekinuo. Holding on and letting go. ♥️ Ovde se konačno isplatilo biti Delena fan. Jer smo imali sve te emocije koje su oboje krili toliko dugo,uključujući i krivicu i ljubav i bol zbog izgubljenih ljudi i strah od budućnosti. Ali to je Delena. Nije to tipična srednjoškolska ljubav i nije to EPIC love. To je mnogo, mnogo više. Svaka narodna epizoda će to potvrditi. Kada joj Damon tu kaže "For wanting what I want" to je pravi Damon Salvatore. Čovek koji je izgubio sve što je imao, koji je bio odbijen od strane dve žene koje je voleo u životu, a koji i dalje brine o svom bratu i koji se eto samo na trenutak nadao da neće morati da oseća krivicu. Tada sam ja shvatila kolika njega krivica zapravo sve to vreme izjeda. I verujem da je u trenutku pukao i poljubio je samo da bi dao pravi razlog sebi da zaista oseća krivicu. A Elena ga nije odbila. Elena je to čekala. Elena je to želela.
I onda je u 3x19 Elena zaista pokazala da to želi. Tada sam otprilike bila srećna onoliko koliko sam danas srećna nakon DEx-a, jer sam shvatila da ipak nije sve bilo uzalud.
Ona hemija, savršena muzika, savršen momenat nakon odlične sezone i svega što se desilo od kada Stefan nije bio tu. Ovo je bio logičan sled dogadja. Donekle sam i očekivala, nisam smela da se nadam, ali sam očekivala da će se nešto ovako desiti. I ponovo Never let mi go i najnevorovatniji poljubac u celoj seriji. I ono što mene oduševljava, ona je njega poljubila i ona je to želela. Samo se na trenutak premišljala.Ali onda je shvatila koliko to želi, koliko DUGO to želi i prepustila se. A on je bio tu da je dočeka. On je uvek tu za nju. I sad ako bih ja morala u par rečenica da opišem njihov odnos, ja bih iskoristila citat iz te iste epizode.

[center]"I know you want to stop it. Protect her from it. But you're young. You don't see what I see. It's not just that she makes him a better person. She does, but, he changes her too. Damon challenges her, surprises her. He makes her question her life, beliefs. Stefan is different. His love is pure and he'll always be good for her. Damon is either the best thing for her or the worst."

I evo sada, nakon što je Elena u 3x22 izabrala Stefanovu čistu ljubav i sigurnost koju joj on pruža, nakon što je zbog toga postala vampir, nakon što je ponovo ostavila Stefana i shvatila da zaista, zaista voli Damona, ja mogu sa sigurnošću da tvrdim da je Damon best thing for her and always will be. I nisam ja sada ovoliko srećna što sam napkon videla taj sex, nego što je Elena izabrala Damona napokon, inače mislim da bi je želela da ga izabere i u finalu treće sezone, ali da je osećala da je to prebrzo i da je ono što je u tom trenutku nudio Stefan: sigurnost, poznatu priču, dobre stvari bilo ono što je potrebno devojci koja je izgubila gotovo čitavu porodicu, mnogo prijatelja. I da jednostavno nije smela da ode u nepoznato sa Damonom, koliko god da je to želela. A onda je postala vampir i kao takva sme sve. I napokon sme da kaže sebi da je Damon pravi za nju. I napokon prihvata sebe onakvu kakva jeste, slobodna, mlada, smeje se, uživa, ne prebacuje sebi zbog svega, Elena prihvata svaku stranu svoje ličnosti. I isto onako kako je ona promenila Damona, tako je i on sada promenio nju. Oboje su došli do ove tačke, sa koje nema povratka. Oboje su tu, zahvaljujući jedno drugom. I ja sam izuzetno srećna i zbog onog "You". Onog nesigurnog osmeha na Damonovom licu, kao da ne sme da poveruje u to što čuje, kao da ne sme da se nada, a opet ona je stvarna i ispred njega i napokon mu govori ono što želi da čuje, a on je napkon srećan. Toliko toga je prošlo, toliko toga smo videli da je zaista bilo vreme da se nešto veliko desi.

I ovo mi je zaista najduži post na forumu, ali jednostavno sam morala sve da izbacim iz sebe Very Happy Presrećna sam zbog njih i želim ovo da gledam još dugo. Ali postoji još jedan razlog zašto sam sve ovo napisala. Sledeće nedelje, kada svi krenu da pričaju o toj "sired to Damon" stvari, želim da se svi setimo kako se njihov odnos razvijao i kako bi bili nevidjeno glupi kada bi samo na trenutak pomislili da je ovo što se sada dogadja, samo zbog Damonove krvi u Eleninim venama. Ovo je mnogo, mnogo više. Ovo oni žele.

Yeah I've been feeling everything
From hate to love
From love to lust
From lust to truth
I guess that's how I know you
So hold you close
To help you give it up
So kiss me like you wanna be loved
♥️
Last edited by Twin.flames on Sun 02 Dec 2012, 7:32 pm; edited 1 time in total

535 Re: Damon & Elena ♥ on Sat 01 Dec 2012, 11:27 pm

Delena ❥

avatar
Someone's New in Your World
Someone's New in Your World
Odlican post. A sa ovim sto se desava na neki nacin Julie je htjela dati nadu i SE, mada poslije ove epizode ja jos vise vjerujem u DE.

536 Re: Damon & Elena ♥ on Sat 01 Dec 2012, 11:29 pm

discobaby

avatar
Someone's New in Your World
Someone's New in Your World
Diiivan post!!

537 Re: Damon & Elena ♥ on Sat 01 Dec 2012, 11:33 pm

Starlight

avatar
Moderator
Moderator
Ana... svaka čast. oduvala si me.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _"Because in the end when you lose somebody, every candle, every prayer, is not going to make up for the fact the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody used to be and a rock with a birthday carved into it that I'm pretty sure is wrong."

538 Re: Damon & Elena ♥ on Sun 02 Dec 2012, 11:58 am

Em (:

avatar
Moderator
Moderator
Twin.flames wrote:Ono što se desilo u poslednjoj epizodi, za mene je nekako kao kraj jednog ciklusa i početak nekog novog. Jedan deo TVD-a se završio i nadamo se da sada dolazi bolje vreme i sve ono čemu se nadamo već četiri godine. Delena se napokon desila i meni je to poput ostvarenja nekog sna. Prošli smo kroz svašta, Damon i Elena su počeli kao zakleti neprijatelji i četiri godine smo gledali kako prerastaju sve i kako im se osećanja menjaju, zajedno sa njihovim ličnošćima.
U prvoj sezoni smo imali tog lošeg Damona, ličnost koja je bila toliko duboko povredjena, da nije mogao da se izbori drugačije sa svim tim, nego da isključi osećanja i radi sve te loše stvari. Sada kada se vratim u to vreme, kada znam da je Damon prvi sreo Elenu, setim se da je on odmah znao šta ona želi. On nju poznaje, zato što je isti kao ona.

Elena: I don't know what I want.
Damon: No, It's not true. You want what everybody wants.
Elena: What? Mysterious stranger who has all the answers.
Damon: Well, let's just say I've been around a long time. I've learned a few things.
Elena: So Damon, tell me! What is it that I want?
Damon: You want a love that consumes you. You want passion, and adventure, and even a little danger...
Elena: So, what do you want?
Damon: I want you to get everything you're looking for. But for right now, I want you to forget that this happened. Can't have people knowing I'm in town yet. Good night, Elena.

Njihov prvi razgovor. Verujem da ni Damon tada nije bio svestan da će se jednog dana zaljubiti u nju. I to nikako nije bila ljubav na prvi pogled. Damon je bio previše povredjen, osećanja su mu bila isključena, a Elena je bila samo devojka koja previše liči na Katherine. Verujem da je u tom trenutku zaista želeo da je povredi. Ali opet, sledeći put kada je sreo, ispred sebe je imao ranjenu devojku, koja je izgubila oba roditelja, koja traži sigurnost u njegovom rodjenom bratu. I verujem da je tada počeo da je posmatra nekako drugačije.

"You must be Elena. I'm Damon, Stefan's brother."
"He didn't tell me he had a brother."
"Well Stefan's not one to brag."
[....]
"I see why my brother's so smitten."
Ovde tako očigledno i na neki način bezobrazno flertuje sa njom, koliko se sećam kasnije joj je čak i poljubio ruku. Mada, opet ne mislim da je on zaista tada pomislio na bilo kakvu vezu sa njom. I dalje je ona bila devojka njegovog brata i dalje su mu osećanja bila isključenja. On je 150 godina bio zaljubljen u istu osobu, u osobu koja ga je previše povredila, razočaran u svog rodjenog brata, bez porodice, prijatelja. Ali opet, od samog početka iskren. Tada smo bili svedoci početka neke posebne ljubavne priče, iako verovatno niko od nas nije to očekivao, niti želeo.
U kasnijim epizodama, počinjemo da upoznajemo pravog Damona. I primetićete, da svaki put kad se otvori, on priča upravo sa Elenom. Sve što smo saznali o dobrom Damonu, sve što smo zaključili, zaključili smo nakon razgovora upravo sa Elenom. Ona ga konstantno usmerava na to da on postane bolji. On njoj prvi priča o Kathrine, on želi da ona zna. Tada sam ja zavolela Damona i tada sam prvi put posumnjala da Delena zaista može da se desi.
Ja zaista mislim, sada sa ove tačke gledišta, da je Damon ovde počeo da razvija neka osećanja prema Eleni NAKON te epizode. Nije on bio zaljubljen ili nešto slično, ali verujem da je on tada počeo da uključuje osećanja i možda je mislio da će ponovo biti povredjen, ali verujem da je počeo da smatra da je Elena vredna toga. Ona više nije bila samo Stefanova devojka ili Katina dvojnica. Ona je Elena, devojka sa kojom voli da priča, devojka koju gleda dok spava, devojka koja ga izaziva i devojka koju će jednog dana zavoleti.
Ona ga nadoponjuva, menja i on je tada još uvek želeo duboko u sebi da nastavi da bude idiot bez osećanja, ali ne može da se odupre Eleni, toliko utiče na njega. U svakoj narednoj epizodi imamo neki njihov momenat koji to potvrdjuje. Damon je počeo da se prepušta. I Elena ga se plaši još uvek, ali i ona koliko god želela da ga mrzi ili čak smatrala da je to jedino normalno, ne može. Oboje se tokom cele prve sezone bore protiv svojih osećanja, ali kasnije će se ispostaviti da se protv toga jednostavno ne može.
I onda dodjemo do jedanaeste epizode prve sezone, kada je sve tako savršeno namešteno. ELENA je sa Damonom srećna, on nju čini srećnom. Ona je slobodna, a on je srećan kada vidi nju srećnu. I to je Delena, jedanaesta epizoda i mi tada vidimo ono što može zaista da postane EPIC love, ne ono što su nam servirali od prve sezone. Njihov odnos se tako lepo gradi u ovoj epizodi, oni se smeju, potpuno su opušteni, Elena mu spašava život i podseća ga da to ne zaboravi. I on nije zaboravio. Nikada.
Ono što kasnije primećujem jeste da se Elena razvija upravo onako kako se razvijaju njena osećanja prema Damonu. Malopre sam gledala prvi DE zagrljaj i počela da plačem. To je bilo tako davno, ali je tako lepo setiti se, da je Elena čak i u trenucima kada je mislila da je Damon loš, bila tu za njega, spremna da mu pomogne. On je slomljen i dalje zaljubljen u Katherine, ali ona je tu i sve je lakše. Soulmates.Scena na kiši. On joj ne dozvoljava da udje unutra, svestan da će je verovatno ubiti. Verujem da bi je Damon iz prve epizode rado pustio unutra, ali ovo je Damon koji je počeo da razvija osećanja prema Eleni i ovde je tako nežan prema njoj i spašava joj život na neki način. Nema veze što ona želi da spasi Stefana, Damon shvata tu žrtvu nakon svega što je prošao, on želi Elenu živu.
I onda naravno scena plesa. I onaj tipičan američki silazak niz stepenice je ovde bio tako drugačiji. Damon je oduševljen onim što vidi. Damon počinje da prizanje sebi da je možda moguće da ponovo voli.Ples je savršen. Sada, nakon ove poslednje epizode, vidimo da je i Elena uživela. Ona se i dalje seća TOG plesa. Ovo je poput neke prekretnice u njihovom odnosu. Verujem da je ovde dosta ljudi počelo da šipuje Delenu.
I finale te prve sezone, Damon je želeo da poljubi Elenu, on bi to uradio i to je ono što je bitno. Nema veze što je to bila Katherine, to je lako mogla biti i Elena i Damon bi je poljubio. On je i dalje ubedjen da je on bad gay, da on ne može da spašava ljude, ali se prepušta i na sekund želi da zaboravi sve ono što mu se dogodilo. Delena ovde postaje REAL. Od nečega što je bila samo želja nekolicine fanove, nešto što su verovatno svi mislili da je nemoguće, ovde, upravo tokom tog poljupca sa pogrešnom osobom na tremu je postalo prava stvar, nešto, što smo svi tada znali, da će se uskoro i ostvariti.

U drugoj sezoni smo opet nekako krenuli iz početka. To je taj njihov odnos, usponi, padovi, ljubav, mržnja. Samo što ovoga puta Damonu je stalo do nje i uradiće sve što može da ponovo budu prijatelji. Bilo je lepo gledati ga kako se trudi oko nje, pa čak je i bilo normalno to što ona negde nije želela da mu bude ni prijatelj, ubio joj je brata, na neki način. Ja, evo dve godine kasnije, ne mogu da se setim Damona koji je više povredjen, nego u onoj sceni iz 2x01 kada ga ona odbija, odmah nakon Katherine, nakon što ponovo čuje ""It's Always Gonna Be Stefan." I Come Home <3. He is her home, ali ona to tada još nije znala. Ono što sam ja čula tad jeste "I care about you." I Elena je priznala, iako je ona tada "volela" Stefana, odnosno sigurnost koju ima sa njim, Eleni je stalo do Damona, čak i kada pijan udje u njenu sobu i pokuša da je poljubi. Meni je to sada jedna od omiljenih scena.

"You surprised that I thought you would kiss me back...you can't imagine that I would believe that you would want to. That, what we've been doing here, means something. You're the lier, Elena. There is something going on between the two of us and you know it. And, your lying to me, and your lying to Stefan and most of all, you're lying to yourself. I can prove it."


Meni se ovde srce cepalo. Tako je malo poznaje, a tako je dobro zna. Više nego što će Stefan ikada. I Tada sam bila baš besna, ali bilo je to baš onako presudno za njihov odnos, moralo je da se dogodi, da bi oni napredovali. Nakon toga se zaista mnogo toga promenilo. Damon je shvatio da je pogrešio i ovoga puta nije ostavio na tome, on je činio sve da se pomiri sa njom i pokazivao na sve moguće načine da mu je stalo do nje.

I just have to say it once, you just need to hear it. I love you Elena,
and it’s because I love you that I can’t be selfish with you and why you can’t know this.
I don’t deserve you, but my brother does. God I wish you didn’t have to forget this.. but you do.

Ovo nije bio bitan momenat samo za Delenu, već i za Damona. Nakon toliko godina patnje, životarenja i nesreće, Damon je zaljubljen. I verujem da je on to rekao Eleni najviše da bi on sam sebe čuo, nekako u isto vreme priznaje sebi i njoj, jer i njemu zvuči neverovatno. Tada sam poželela da vrištim da i je on zaslužuje više nego bilo ko, da je on pravi za nju, da su sudjeni jedno drugom, ali bilo je prerano... Delenu je čekalo još mnogo iskušenja, a ovo I love you, jeste došlo u pravom trenutku za Damonov lik. Jedan od najupečatljivijih I love you momenata na televiziji ikada.

Damon:You were supposed to leave.
Elena:I did.But then I came back to make sure you are ok.
Damon:I appreciate the gesture.I am just glad it's over.
Elena:You know I don't believe that.
Damon:Go home Elena.Get some rest.It's a whole new day tomorrow.
Elena:Damon,I am your friend.
Damon:I am well aware of that.
Elena:And a friend usually knows when their friend is hurting.
Damon:What do you want to hear?That I cared about Rose?That I am upset?Well I didn't and I am not.
Elena:There you go,pretending to turn it off,pretending not to feel.Damon you are so close,don't give up.
Damon:I feel Elena,ok?And it sucks.What sucks even more is that it was supposed to be me.Jules was coming after me.
Elena:You feel guilty.
Damon:That would be human of me,wouldn't it,Elena?And I am not human.You are one to talk about giving up.It's all you've done is give up.Go home.There’s been enough doom, gloom, and personal growth for one day.
Elena: Ok,I will.


Kao i uvek, kada mu je najteže, ona je tu za njega. Kada se ispoveda, kada pokazuje svoju ljudsku stranu, uvek je tu Elena. Ona ga menja, od prve epizode ona je ta koja ga čini boljim. I koliko god da je ponekada bila užasna prema njemu, Damon kakav danas postoji, postoji zahvaljujući Eleni i ja zbog toga moram da je cenim i da želim da ona bude njegov srećan kraj, jer jedino sa njom on može da bude čovek i da bude srećan.

"I don’t mind being the bad guy. I’ll make all the life and death decisions, while you’re busy worrying about collateral damage. I’ll even let her hate me for it, but at the end of the day, I’ll be the one to keep her alive."
Mislim, šta da kažem nakon ovoga? Damon je dostigao neki nevidjeni nivo ovde, u mojim očima je porastao još više ako je to moguće i jedini koji i dalje ne shvata koliko je Damon dobar za Elenu jeste Stefan. On rizikuje sve, uključujući i Eleninu ljubav prema njemu, samo da je održi u životu, on ne poštuje Elenine izbor, on je sebičan, ali on će biti taj koji će je održati u životu. I da je bilo samo do Damona, Elena bi i dan danas bila čovek. (Nije da se žalim)I WILL ALWAYS CHOOSE YOU. Nakon što ga je udarila, nakon što ga je nekoliko puta zamalo uništila, nakon svega što je prošao. On će uvek izabrati nju. I on joj to kaže u lice. Što mu dodje slično onome volim te, samo ne toliko konkretno, ali ovoga puta ona to čuje i verujem da počinje da veruje u sve što joj on priča i u ono što radi. On joj želi dobro, a ova jedna rečenica je zaista uverila u to.

I tako ja sada premotavam sve scene i dodjem do:


i kao neki kreten ću ponovo početi da plačem. Previše sam vezana za ovaj šip, ne znam šta mi se dešava. Prošlo je više od godinu dana od ove scene, ali i dalje se sećam kako sam se osećala. Ona je njega tada poljubila, priznala mu da joj se svidja, baš takav kakav jeste. To je za njega isto kao da mu je rekla da ga voli. On je totalno nesiguran u sebe, on veruje da je loš, a kada mu ona kaže da ga voli takvog, pa verujem da mu ni smrt ne bi pala preteško. I poljubila ga je. Poljubila ga je prva, plakala je sa njim, bila je tu za njega. To je Delena, to je ljubav koja se toliko dugo razvijala, to je naklonost i hemija koju imaju. Prvi put za dve godine konačno možemo da vidimo da i Elena oseća nešto prema Damonu, a ne samo da nagadjamo i nadamo se. I zato obožavam ovu scenu.

U trećoj sezoni smo imali priliku da vidimo kako se Elenina osećanja prema Damonu razvijaju. I dok su prve dve sezone bile skoncentrisane na Damona i njegova osećanja, treća je predstavljala prekratnicu za Elenu. Dugo je pokušavala da se odupre svemu tome, ali osećam kao da je u trećoj sezoni počela da se prepušta i da zaista želi da bude sa Damonom. Tu je naravno krivica, zbog Stefana, strah da ne postane poput Kathrine, ali i dalje u njoj rastu ti osećaji prema Damonu i ona ovde prestaje da se bori protiv njih.

"I want you to remember the things you felt while he was gone".

On zna, ona zna da je on u pravu. Koliko god da je teško to priznati, stalo im je, ali isto tako uvek se javlja ta krivica zbog Stefana. I ne samo kod Elene, čak i Damon, voli svog brata i ne želi da ga povredi. Ali oboje znaju koliko ova rečenica znači njihovom odnosu, ali bitnije je da je Elena toga svesna, jer sama činjenica da mu nije odgovorila, već je čak i malo klimnula glavom, govori mnogo. Više to nije Elena koja je izbacila Damona iz sobe u 2x01, koja je želela da ga mrzi.
He makes her smile. Cerek


If I admit it, if I even thought it for just a second, what does that say about me?

E, ovde više nije pitanje toga da li nju privlači Damon, već toga da ona ne želi da bude Kathrine i da pokušava na sve moguće načine da izbegne to, mada na njenu žalost, ostaje činjenica da ona zaista oseća nešto prema Damonu.

Damon: "Do you trust me?"
Elena: "Yes!"

Cerek


I onda je došlo 3x10. Najsavršeniji mogući trenutak za prvi pravi poljubac. Niko nije bio pijan, niko nije bio na samrti, niko nije odustao i niko ih nije prekinuo. Holding on and letting go. ♥️ Ovde se konačno isplatilo biti Delena fan. Jer smo imali sve te emocije koje su oboje krili toliko dugo,uključujući i krivicu i ljubav i bol zbog izgubljenih ljudi i strah od budućnosti. Ali to je Delena. Nije to tipična srednjoškolska ljubav i nije to EPIC love. To je mnogo, mnogo više. Svaka narodna epizoda će to potvrditi. Kada joj Damon tu kaže "For wanting what I want" to je pravi Damon Salvatore. Čovek koji je izgubio sve što je imao, koji je bio odbijen od strane dve žene koje je voleo u životu, a koji i dalje brine o svom bratu i koji se eto samo na trenutak nadao da neće morati da oseća krivicu. Tada sam ja shvatila kolika njega krivica zapravo sve to vreme izjeda. I verujem da je u trenutku pukao i poljubio je samo da bi dao pravi razlog sebi da zaista oseća krivicu. A Elena ga nije odbila. Elena je to čekala. Elena je to želela.
I onda je u 3x19 Elena zaista pokazala da to želi. Tada sam otprilike bila srećna onoliko koliko sam danas srećna nakon DEx-a, jer sam shvatila da ipak nije sve bilo uzalud.
Ona hemija, savršena muzika, savršen momenat nakon odlične sezone i svega što se desilo od kada Stefan nije bio tu. Ovo je bio logičan sled dogadja. Donekle sam i očekivala, nisam smela da se nadam, ali sam očekivala da će se nešto ovako desiti. I ponovo Never let mi go i najnevorovatniji poljubac u celoj seriji. I ono što mene oduševljava, ona je njega poljubila i ona je to želela. Samo se na trenutak premišljala.Ali onda je shvatila koliko to želi, koliko DUGO to želi i prepustila se. A on je bio tu da je dočeka. On je uvek tu za nju. I sad ako bih ja morala u par rečenica da opišem njihov odnos, ja bih iskoristila citat iz te iste epizode.

[center]"I know you want to stop it. Protect her from it. But you're young. You don't see what I see. It's not just that she makes him a better person. She does, but, he changes her too. Damon challenges her, surprises her. He makes her question her life, beliefs. Stefan is different. His love is pure and he'll always be good for her. Damon is either the best thing for her or the worst."

I evo sada, nakon što je Elena u 3x22 izabrala Stefanovu čistu ljubav i sigurnost koju joj on pruža, nakon što je zbog toga postala vampir, nakon što je ponovo ostavila Stefana i shvatila da zaista, zaista voli Damona, ja mogu sa sigurnošću da tvrdim da je Damon best thing for her and always will be. I nisam ja sada ovoliko srećna što sam napkon videla taj sex, nego što je Elena izabrala Damona napokon, inače mislim da bi je želela da ga izabere i u finalu treće sezone, ali da je osećala da je to prebrzo i da je ono što je u tom trenutku nudio Stefan: sigurnost, poznatu priču, dobre stvari bilo ono što je potrebno devojci koja je izgubila gotovo čitavu porodicu, mnogo prijatelja. I da jednostavno nije smela da ode u nepoznato sa Damonom, koliko god da je to želela. A onda je postala vampir i kao takva sme sve. I napokon sme da kaže sebi da je Damon pravi za nju. I napokon prihvata sebe onakvu kakva jeste, slobodna, mlada, smeje se, uživa, ne prebacuje sebi zbog svega, Elena prihvata svaku stranu svoje ličnosti. I isto onako kako je ona promenila Damona, tako je i on sada promenio nju. Oboje su došli do ove tačke, sa koje nema povratka. Oboje su tu, zahvaljujući jedno drugom. I ja sam izuzetno srećna i zbog onog "You". Onog nesigurnog osmeha na Damonovom licu, kao da ne sme da poveruje u to što čuje, kao da ne sme da se nada, a opet ona je stvarna i ispred njega i napokon mu govori ono što želi da čuje, a on je napkon srećan. Toliko toga je prošlo, toliko toga smo videli da je zaista bilo vreme da se nešto veliko desi.

I ovo mi je zaista najduži post na forumu, ali jednostavno sam morala sve da izbacim iz sebe Very Happy Presrećna sam zbog njih i želim ovo da gledam još dugo. Ali postoji još jedan razlog zašto sam sve ovo napisala. Sledeće nedelje, kada svi krenu da pričaju o toj "sired to Damon" stvari, želim da se svi setimo kako se njihov odnos razvijao i kako bi bili nevidjeno glupi kada bi samo na trenutak pomislili da je ovo što se sada dogadja, samo zbog Damonove krvi u Eleninim venama. Ovo je mnogo, mnogo više. Ovo oni žele.

Yeah I've been feeling everything
From hate to love
From love to lust
From lust to truth
I guess that's how I know you
So hold you close
To help you give it up
So kiss me like you wanna be loved
♥️AMIN.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
539 Re: Damon & Elena ♥ on Sun 02 Dec 2012, 6:12 pm

<3 Originals <3

avatar
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Ana RESPECT!! Apsolutno nema sta da se doda,post je savrsen.
Podsetio me je zasto volim DE i pola posta sam citala sa ocima punim suza Very Happy Klanja Se

540 Re: Damon & Elena ♥ on Sun 02 Dec 2012, 7:36 pm

Twin.flames

avatar
Seeing Ghosts Of Your Past.
Seeing Ghosts Of Your Past.
Uh, hvala vam. Cerek Osećam se kao da sam se ispovedala. Very Happy

541 Re: Damon & Elena ♥ on Sun 02 Dec 2012, 7:38 pm

Zla_Sam

avatar
Administrator
Administrator
Well, Ana is back so allow me to have my moment of fangirling. ASDFGHJKL; Cerek Post je predivan, znam da ću mu se vraćati tokom ovog perioda bola koji nam slijedi ali upravo ovo što je Ana napisala je razlog zbog kojeg trenutno uopšte nisam zabrinuta.

Ja ne mogu riječima da opišem ljubav koju osjećam prema Eleni trenutno. Od činjenice da nije htjela da trpi Carolineino i Stefanovo preseravanje do činjenice da je priznala Damonu kako se osjeća.

Prvi put kada vidi Damona nakon raskida sa Stefanom, sva se unervozila kao prava tinejdžerka, bila je tako ljudska u toj sceni. Smatram da je bila veoma hrabra u ovoj epizodi jer iako zna da je Damon voli, nikako nije mogla da zna da je neće odbiti, jer .. nakon onoliko puta koliko ga je odbila i povrjedila, možda mu je prosto bilo dosta, možda ne bi htio da ima bilo šta s njom više. I da, zvuči toliko tupavo kad to kažem, ali strah je bio tu, vidjelo joj se na faci.

Došlo mi je da zaplačem zbog paralele njenog silaska niza stepenice i njega koji je čeka dolje. Čini mi se da je Julie (ili je to možda bio Marcos Siega, ne sjećam se tačno) rekla da je upravo u tom momenatu Damon shvatio da je zaljubljen u Elenu i godinu dana kasnije na istom mjestu čuće da i ona osjeća isto. Obožavam jednostavnost scene koja je uslijedila. Nije bila nekakva ogromna, romantična izjava ljubavi. Bilo je samo "You". To predivno, jednostavno YOU. A njegova reakcija je zaista ono što tjera suze na oči u svemu tome. Mješavina šoka i sreće, i najdirljiviji izraz lica u istoriji TVD-a.Ali ovo je defintivno moj omiljeni dio te scene. I ne znam zašto. Stvarno ne znam. Ne mogu da objasnim zašto ovo meni izaziva tolike leptiriće u stomaku ali toliko su zaljubljeni. ONA JE ZALJUBLJENA U NJEGA. Meni to još nije došlo do mozga, i svaki put kad je vidim koliko ga obožavam tim predivnim očima ja se oduzmem.

U sledećoj sceni vidimo Damona i Elenu kako se gledaju tokom tog plesa i ono ... Hvala TVD ekipi što nije dopustila da se magija tog plesa iz 1x19 zaboravi, hvala im što su pridali značaj tom momentu, onoliki značaj koliki mu mi pridajemo sve ove godine. Treba li uopšte da pričam o Ianu i Nini koju su savršeno prenijeli na ekran Damonovu i Eleninu želju da ponovo zaplešu, bar još jednom, i koliko im je značilo tada, i koliko im znači sada. Slobodno mogu da kažem da su se samo najveće budale od SE fanova ponadale zbog onog sire bonda jer ako ovaj momenat ne dokazuje da je ono što Damon i Elena osjećaju jedno prema drugome ljubav, onda ne znam.

"I don't think I've ever seen you more alive." :')

Napokon dolazimo do tog čina na koji smo čekali .. eh, 3 i po godine i 73 epizode. Da li je bilo prerano? Ne mogu da odlučim. Recimo onaj poljubac iz 3x10 je bio predivan ali sam imala osjećaj kao da nije morao da se desi baš tu i baš tada. Dok mi je ovaj momenat došao tako prirodno. I onda pogledam i shvatim da je između 4x06 i 4x07 prošao svega dan. I da je 4x07 obuhvatila tek dva dana. U teoriji je prerano ali sam osjećaj je .. wow, nikada ništa u TVD-u mi nije bilo prirodnije i ispravnije od prvog puta Damona i Elene.

Ljudi, Damon i Elena su se seksali. DAMON I ELENA SU VODILI LJUBAV. OKAY. I čak i s onim preseravanjem Caroline i Stefana i onom scary muzikom na kraju, ne postoji ljepša scena od te scene u TVD istoriji. A znate li zašto sam toliko oduševljena? Zato što su kroz taj seks predstavljeni kao EQUALS. I ne, ne mogu se sjetiti riječi na srpskom, pa da me ubijete sad. Laughing Enivej, bili su tako jednaki u tom činu. Valjda kontate šta hoću da kažem. A ona je bila tako predivna. Možda čak i malo dominantnija, što je naravno pozitivna stvar.

I just love how in the Delena sex scene they felt the need to kiss every little part of each other.

Other TVD sex scenes, the couple just french kiss a lot, undresses and then they do it.

With Delena it was like, here let me randomly kiss your arms and your stomach because I need to and I because I love every single part of you.


:')

Ali ovo "stomach" mi je tako smiješno jer svi znamo šta su stvarno radili jedno drugome tada. Laughing JESAM LI JA JEDINI PERVERZNJAK KOJI JE TO POMISLIO ILI? Laughing Jebena nacionalna televizija.


Ugh, lip biting.

I ovo:


Zauvjek moj omiljeni dio.

Kako neko može da je vidi ovako srećnu i da poželi da je opet vidi sa Stefanom sa kojim nikada nije bila ovako srećna i s kojim nikada neće biti ovako srećna jer nikada neće moći da bude sva svoja.placeem

Sire bond nije mogla biti uvedena na gori način. Izgledalo je kao da je taj sex nešto loše. Ali smatram da je zapravo dobar twist, i da će nam pružiti šansu za ono što svi priželjkuje već dugo - Elena će dokazati da voli Damona, i to ne sebi, jer ne osjeća ni trunčicu sumnje, već DAMONU. Čisto sumnjam da će da je boli dupe šta ostali misle. Zašto i kako je došlo do tog sire bonda, ne mogu ni da pretpostavim. Sa hibridima dolazi iz zahvalnosti, što i nije tako loša stvar, ek. Dunno :S Kako li će uopšte brejkovati taj bond? Samo znam da će biti epic. Jer "she truly believes it's real". :')


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _just twenty seconds 'til you're no longer mine.
http://willyoudothisforme.tumblr.com/

542 Re: Damon & Elena ♥ on Sun 02 Dec 2012, 8:11 pm

Twin.flames

avatar
Seeing Ghosts Of Your Past.
Seeing Ghosts Of Your Past.
Well, Ana is back so allow me to have my moment of fangirling. ASDFGHJKL;

♥️

Ovakvi postovi su mi nedostajali dok nisam bila ovde. Kao da nam čitaš misli.

I ovo:


Ova slika. ♥️ Ljudi, ona se smeje. Ona je tako srećna. Nikakva sire bond ne može da izazove ovo. Ispravite me ako grešim, nisam obraćala mnogo pažnje na Stelena scene, ali da li je ona ikada izgledala ovako slobodno, prelepo i pre svega srećno dok je vodila ljubav sa Stefanom?

I još samo ovo: DAMON TOOK ELENA'S VAMPIRE VIRGINITY. Cerek

543 Re: Damon & Elena ♥ on Sun 02 Dec 2012, 10:01 pm

DamonElena

avatar
Welcome to Mystic falls
Welcome to Mystic falls
Prelepi su zejedno Smile

544 Re: Damon & Elena ♥ on Mon 03 Dec 2012, 1:33 am

Em (:

avatar
Moderator
Moderator
Praise Ana and Milica, bows fucking down.

Sve sto ste rekle, ali sve. I Micka, lol ne, jasno nam je sta su radili u STOMACH sceni. Tururu.

STAYED FOR THE SHOW.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
545 Re: Damon & Elena ♥ on Mon 03 Dec 2012, 11:46 pm

Em (:

avatar
Moderator
Moderator_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
546 Re: Damon & Elena ♥ on Tue 04 Dec 2012, 12:26 am

<3 Originals <3

avatar
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Wearing Your Pro Infinitio Rings.

hahahahah Caroline parts Very Happy

547 Re: Damon & Elena ♥ on Fri 07 Dec 2012, 2:22 am

Em (:

avatar
Moderator
Moderator
Nemam reci. Ocekivala sam ovo, tbh.
Sve je tako prirodno medju njima... nema one usiljenosti kao kod Stelene... oni se tako iskreno vole da mene boli dusa zbog svega sto se dogodilo u ovoj epizodi.

Sam pocetak, kako Elena uskoci kod njega u krevet i kada ga pita kakav mu je to izraz lica... zapanjena sam koliko Elena nikada nije videla Dejmona iskreno srecnog. Prosto, jako mi je tesko da poverujem da on zaista NIJEDNOM do sada nije bio iskreno srecan u ovoj citavoj prokletoj seriji. LET DAMON BE HAPPY, boze.

Druga stvar... odusevljena sam sto se Elena potpuno predala tome da ima osecanja za Dejmona, dovoljno da ne razmislja o Stefanu uopste. I jako mi je bilo drago kada joj je Tajler rekao da sire bond ne utice na to kako se osecas, vec kako se ponasas. To ce joj dati pogon da se bori za njega u nastavku.

Kako se suprostavila Kerolajn. Boze, ja ovu devojku sve vise i vise volim a nisam mislila da je to ikako moguce.


Epizoda me je bukvalno naterala da worshippujem zemlju po kojoj njih dvoje hodaju. (I Tajler, kad smo kod toga. True fuckin' alpha male, ali necu o tome ovde.)

Ali kada mu kaze ''My feelings haven't changed, nothing's changed'' a on onako plane ''Everything's changed!'' :/ ;___; Ja ne mogu vise koliko ih obozavam. Savrseni su, prosto.


I naravno, the heartbreaking ending (JAKO mi je drago da nisu pokazali sta joj je rekao na kraju, daje mi nadu u ovo) kada joj Dejmon govori da on nije dobar brat, da on ne cini prave stvari. Stavlja mu ruku na srce, i pita ga ''Does this feel wrong?''


I automatski me vraca u trecu sezonu, kada je on njoj stavio ruku na srce. Ona ga toliko prokleto voli, jos samo da izdrze oboje ovo i prebrode ga. Ona ga preklinje da je ne ostavi, toliko dugo se borila protiv toga da sada konacno kada je uspela da prihvati to, ono se rusi njoj pred ocima.

Moraju. THEY ALWAYS SURVIVE.

U promou opet neki seks, ne znam sta to vise.

Madam s obzirom da je naredna epizoda mid season finale... kontam neki heartbreak nam se sprema 100%.Last edited by Em (: on Fri 07 Dec 2012, 2:36 am; edited 1 time in total


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
548 Re: Damon & Elena ♥ on Fri 07 Dec 2012, 2:34 am

Nika Kći Zevsova ~

avatar
Administrator
Administrator
“A vampire only bonds to her sire when she has feelings for him BEFORE she turns. Human feelings. Vampirism only heightens those emotions.”
— Bourbon Witch
I don’t want to do this, Elena. I’m not that good guy, remember? I’m the selfish one. I take what I want. I do what I want. I lie to my brother, I fall in love with his girl. I don’t do the right thing. But I have to do the right thing by you.

(Izvinjavam se što ponavljam gifove)

Ova epizoda je heartbreak. Toliko.

Konačno dolazimo do stadijuma kada oboje imaju šansu da budu srećni, kada je ona spoznala svoja osećanja, kada su njegova konačno opravdana, KADA SU ISTINSKI SREĆNI, i opet mora da se nađe neki bull između. Ali, "WE'LL SURVIVE THIS, WE ALWAYS SURVIVE." Ne zaboravite.Last edited by Nika Kći Zevsova ~ on Fri 07 Dec 2012, 2:37 am; edited 1 time in total


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

They are strong together, and they are each other’s weakness.

549 Re: Damon & Elena ♥ on Fri 07 Dec 2012, 2:36 am

Em (:

avatar
Moderator
Moderator
Haha, Lidija, haha, pogledaj moj post iznad.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
550 Re: Damon & Elena ♥ on Fri 07 Dec 2012, 2:43 am

Nika Kći Zevsova ~

avatar
Administrator
Administrator

Hahaha, vidim, vidim. Smile

Jedva čekam da vidim Eleninu borbu za Damona.

placeem


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

They are strong together, and they are each other’s weakness.

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 22 of 23]

Go to page : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum