You are not connected. Please login or register

Damon & Elena ♥

Go to page : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 20 of 23]

476 Re: Damon & Elena ♥ on Fri 12 Oct 2012, 3:19 pm

Rose ♥

avatar
Your Best Friend is a Witch
Your Best Friend is a Witch

Ono najvreednije u celoj prvoj epizodi. <3

477 Re: Damon & Elena ♥ on Fri 12 Oct 2012, 7:53 pm

daray

avatar
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
That scene in “Growing Pains” that I like to call The Confrontation is about oh so many things, in fact. It’s not just about Damon’s compulsions (2.08, 3.22).

There are some obvious parallels with the compulsions. First, “I wanted that for you, Elena” which echoes “I want you to get everything you’re looking for”. Second, “because I am that selfish” reminds us of “And it’s because I love you that I can’t be selfish with you”. Damon can’t let himself be selfish with Elena.

But it’s not just that.

It’s also about paralleling Elena’s speech about not wanting to be a vampire (2.20). And it’s about Damon’s character growth (again, 2.20). And it’s Damon/Stefan differences: 1) Damon choosing to save Elena and Stefan choosing to do as she says and 2) Damon choosing Elena staying human no matter what the cost and Stefan choosing to be with Elena forever (2.20).

I wrote about this scene earlier here but now I realized that there are two more things about it.

You would have gotten to grow up and have the life you wanted, the life you deserved. I wanted that for you and I would have gladly given it to you and let Matt die.

This reminds me of one of the last scenes of 2.18 “The Last Dance” where Damon says this:

If it comes down to you and the witch again, I will gladly let Bonnie die. I will always choose you.

Also, I think this speech shows us something new. In 2.20 Damon forcefed Elena his blood and later in the episode Stefan says that Damon did it because he loves Elena and Elena says that Damon doesn’t know what love is and that even she herself doesn’t.

This just makes me think that Damon has come to the point where Damon has defined or realized what love is for him. In 2.20 he did something very selfish that he regretted. And now we see him say that he’d save Elena for Elena, for her to get what she wanted and deserved. I think this is what love is to Damon. Being selfless and doing everything for the person he loves.

I wonder how the writers managed to create this scene, how they managed to do that because this is genius, this actually reflects Damon and Elena’s journey or at least very important parts of it. The writing keeps astonishing me.

That's it.

http://horizoninblack.tumblr.com

478 Re: Damon & Elena ♥ on Fri 12 Oct 2012, 8:19 pm

Zla_Sam

avatar
Administrator
Administrator
BABIES. Cerek

Slatki su, i divni ali ... izgubila sam vjeru u njih a realno ne bih trebala ali uvijek je tako s njima, uvijek korak naprijed, dva koraka nazad. Umorna sam. Tuzni


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _just twenty seconds 'til you're no longer mine.
http://willyoudothisforme.tumblr.com/

479 Re: Damon & Elena ♥ on Sat 13 Oct 2012, 9:04 am

<3 Originals <3

avatar
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Video je predivno uklopljen Very Happy Najezila sam se dok sam gledala i prisecala se ^_^

Damon bi spasao Elenu zbog Elene(da joj pruzi zivot koji zasluzuje),Stefan je pustio da umre zbog sebe (da bi mogao da bude sa njom zauvek)

Toliko! Zaista nemam vise zivaca za tu temu ko je u pravu :/

480 Re: Damon & Elena ♥ on Thu 18 Oct 2012, 1:26 pm

DEstiny :3

avatar
Love Sucks
Love Sucks
Ja ne mogu i NE ZELIM da predjem preko njene reakcija na sve ono cega se setila. Nadam se da je to njeno ne reagovanje bilo zbog previse dogadjaja u tom trenutku - umrla je, postala vampir, cela ona frka sa onim Pastorom. Jer ako se ona stvarno setila da je Damona upoznala PRVA, da kad se to desilo da joj je rekao SVE sto zeli i sve sto ona u stvari jeste. Da ju je procitao od prve sekunde. Da su se toliko povezili. Ako se setila onog predivnog ILY, toga koliko je to u stvari nesebicno sto je uradio. Toga sto je on bio spreman da se odrekne nje i da je izgubi (iako je vec Katherine izgubio zbog Stefana, bio je spreman opet) da bi ona bila srecna i jer je mislio da je Stefan zasluzuje. Ako se ona svega toga seti i nastavi sa pricom STEFAN IS MY HERO BECAUSE HE LET ME DIE ja prestajem da shipujem Delenu i postajem team Elijah zvanicno, samo to. Jer meni je Delena prva i druga sezona i treca u nekim momentima. Meni je Delena onaj zagrljaj u 14 epizodi prve sezone, meni je Delena "understanding" scena. Delena je kada je Rose umrla i ona je bila tu, kao njegov prijatelj. Delena je Damon i Elena i njihova ljubav i prijateljstvo, a ne Damon koji SVE radi za nju, a ona to konstantno zapostavlja i vraca se Stefanu, a onda na trenutke joj sine i ode kod Damona. I cesto mi se cini da Elena ode kod Damona kada dodje do onog trenutka da shvati da ga stvarno voli i kada je osecanja obuzmu toliko da ne moze da ih potisne i kontrolise. Ne znam da li je ikada otisla kod njega, pre nego kod Stefana, zato sto misli da je on zasluzuje. Da je on VISE zasluzuje. Mislim da ona nikad nije pomislila da je Damon uradio nesto sto bi cinilo da je on vise zasluzuje od Stefana. A to nije Delena kakvu bih ja mogla da shipujem.

Stvarno se nadam da ce sve ovo sto sam rekla pasti u vodu u roku od narednih par epizoda. Stvarno se nadam.

481 Re: Damon & Elena ♥ on Thu 18 Oct 2012, 2:07 pm

delenaMoment♥

avatar
At Mystic Grills
At Mystic Grills
Pa kad pogledamo na sve to, više Damon zaslužuje Elenu nego Stefan. Ma da si sve što netko tko je team DE bi rekao, i sve je upravu. A ono STEFAN IS MY HERO BECAUSE HE LET ME DIE, ona je glupača ako to misli. Damon bi sada sve napravio da ona nebude vampir. A ona tako glupo ga odbija. Rekao je "I would have saved you in a heartbeat. No question."
"You would've gotten to grow up, and have the life that you wanted, the life that you deserve, and I know I didn't use to get that, but I do now and I wanted that for you Elena, and I would've gladly given it to you and let Matt die because I AM that selfish." Ali nju nije bilo ni BRIGA što je to rekao. Samo je hladno ga odbila. Ja sam sama sebi rekla, ako nebude Delene, ja prestajem gledat seriju. Jer Juliet je očigledno preuzela sve u svoje ruke. Gledala sam SVE epizode i svega se sječam. CIJELU treću sezonu čekala sam četvrtke samo da dođe epizoda i onda bude Stelena. Jbem im sveee -.-, mrzim psovati al kad je završila prva epizoda četvrte epizode, poludjela sam. I onda sam pogledala promo za drugu epizodu. Samo sam popljuvala sve oko sebe. Ono u šumi me UNIŠTILO. Grozno. Stvarno ako nema Delene nema ni mene, a vjerujem da će i dosta oni fanova izgubit, jer više njih voli Delenu nego Stelenu. Nina i Ian će mi uvijek ostat idoli. Al nemogu jednostavno gledati seriju ako nema Delene, to mi najviše smeta. Juliet MRZIM najviše od svega u seriji, kad ju vidim samo mi pozli, jer zbog nje ima više Stelene.
Nego, Elena bi što prije trebala vidjeti da je Damon onaj koji ona traži. Ma da vjerujem da će oni opet ono napraviti, malo nabiti fanovima Delenu da budemo kao zadovoljni i onda opet vratiti na Stelenu. Ipaaak su oni najbitniji najme u seriji.

482 Re: Damon & Elena ♥ on Thu 18 Oct 2012, 4:52 pm

Rose ♥

avatar
Your Best Friend is a Witch
Your Best Friend is a Witch
Sve je to tačno. Jovana svi mi šipujemo DE baš zbog svih tih razloga koje si TI navela. TO je Delena. ♥

Ali nju nije bilo ni BRIGA što je to rekao. Samo je hladno ga odbila.
Ali opet, verujem da nju JESTE briga. Nije ga hladno odbila, ali i dalje NJOJ TREBA VREMENA. Eleni treba vremena da shvati u šta joj se život pretvorio, šta je postala, šta i kakvi su ljudi oko nje...još uvek je mlada. Dejmon je MNOGO zreliji od nje. PREVIŠE. Ona ZNA da je Dejmon voli svim svojim bićem, i da bi sve uradio za nju, ali se toga i dalje plaši zato što ona nije spremna SEBE da stavi na prvo mesto, i ne znam da li će ikada biti spremna na to, ali vremenom će prihvati čoveka koji NJU stavlja na prvo mesto. Potreban joj je. Elena Will Always Need Damon. ♥
I ja poludim kada vidim da dolazi kod Dejmona kada joj treba, i mrzim je kada ga povredi na najbolniji način, ali verujem u DE više nego u bilo šta. I stvarno se nadam da Džuli nije glupa, i da nije budala da uništi ovaj par. Jer Delena može da ima jedan od najbolje napisanih storyline-ova ikada. Niko iole pametan ne bi to uništio zbog patetične Stelene koju fanovi nastavljaju da šipuju samo zbog ržnje prema DE FANOVIMA. Ne čak ni prema samom paru, nego prema fanovima tog šipa. Iskreno, ne znam ko može da ima veru u SE nakon onakve premijere četvrte sezone. xD Previše jadno.

Delena always survives. ♥

483 Re: Damon & Elena ♥ on Thu 18 Oct 2012, 5:20 pm

daray

avatar
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Ja sam se razočarala u njenu reakciju. Ne znam šta da mislim. Možda je tako jer joj je sve bilo zbrzano. Preobražaj i sve to, i zapravo i nije imala vremena da razmisli o svemu. I pored svega, i opet nakon onog što joj je rekao, opet je sve u Stefanu. Kako je Stefan više zaslužuje, jer zaboga sad mora živjeti s činjenicom da je radi njega vampir. Koga više lažemo tu, i kome više mažu oči. SE fanovi možda jesu dobili šta su željeli u prvoj epizodi, ali mislim da čak i neki od njih misle kako je to jako nerealno, mislim, samo tako to, na tu brzinu. Kao da ništa nije saznala i kao da se ništa nije desilo.
U jednom trenutku sam imala osjećaj da će se držati Stefana jer je podsjeća na staru nju, na nju kada je bila čovjek. No, opet, s njima nikad nije sigurno.

http://horizoninblack.tumblr.com

484 Re: Damon & Elena ♥ on Thu 18 Oct 2012, 11:16 pm

<3 Originals <3

avatar
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
“Were you surprised when you found out that she met Damon first?
Nina Dobrev: I was. Oh my God. When I read that episode, I was like (shocked gasp) “No!”. And it almost made me love Damon more for not telling her. That was his act of selflessness as well. Just like Elena, he kind of did what she always wanted him to do and he didn’t just say that so she would choose him. He wanted her to choose him for who he was.”

srce

485 Re: Damon & Elena ♥ on Fri 19 Oct 2012, 9:44 pm

daray

avatar
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
But, odabrala je Stefana. I iznova i iznova i iznova ga bira. I ne shvata, nikada neće.
Ne znam zaista. Ako je sve ono u 3. sezoni bilo uzalud, onda jbg
Ako ću idućih godinu dana gledati kako Damona ubijaju psihički, fizički i emotivno onda zaista, ne razumijem.

http://horizoninblack.tumblr.com

486 Re: Damon & Elena ♥ on Sat 20 Oct 2012, 9:32 am

snow white

avatar
Invited in
Invited in
Kome će se Elena poveriti kako se ZAISTA oseća i tražiti šta joj ZAISTA treba? Svi znamo odgovor. Very Happy
Evo čisto rekapitulacija, meni je ovo dovoljno http://www.youtube.com/watch?v=J4IyR42f9hY&feature=relmfu

487 Re: Damon & Elena ♥ on Sun 21 Oct 2012, 1:23 am

DEstiny :3

avatar
Love Sucks
Love Sucks
O.M.G.
SAVRSENSTVO! :O Do suza me je doteralo.


488 Re: Damon & Elena ♥ on Sun 21 Oct 2012, 8:29 am

♥ DelenaDiaries ♥

avatar
Dear Diary ...
Dear Diary ...
Je li on rekao 'We will be fine' fakat ili je rekao 'You will be fine' ?

489 Re: Damon & Elena ♥ on Sun 21 Oct 2012, 3:21 pm

Starlight

avatar
Moderator
Moderator
Elijah♥ wrote:
O.M.G.
SAVRSENSTVO! :O Do suza me je doteralo.umetnost.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _"Because in the end when you lose somebody, every candle, every prayer, is not going to make up for the fact the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody used to be and a rock with a birthday carved into it that I'm pretty sure is wrong."

490 Re: Damon & Elena ♥ on Mon 22 Oct 2012, 3:32 pm

♥_Vampire_in_love_♥

avatar
You Are in Love With a Vampire
You Are in Love With a Vampire
aah, kada gledam jedan ovakav video, nekako mi je teško vjerovati da oni u seriji nisu skupa.
Savršeno urađen video!

491 Re: Damon & Elena ♥ on Fri 26 Oct 2012, 7:59 pm

chocolateChanel.

avatar
Administrator
Administrator
Onaj trip u 3coj epizodi :O


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Svako ima svoju srećnu zvezdu. Neka moja noćas prati tebe. ~

492 Re: Damon & Elena ♥ on Sun 28 Oct 2012, 12:23 pm

<3 Originals <3

avatar
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Wearing Your Pro Infinitio Rings.

493 Re: Damon & Elena ♥ on Sun 28 Oct 2012, 1:44 pm

daray

avatar
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Ta predivna halucinacija iz 3. epizode Cerek

http://horizoninblack.tumblr.com

494 Re: Damon & Elena ♥ on Sun 28 Oct 2012, 4:54 pm

Zla_Sam

avatar
Administrator
Administrator
Bez obzira na heartbreak, 3x22 je bila nešto predivno i dala mi je TOLIKO nade za DE. Bila sam i previše uzbuđenja zbog četvrte sezone jer sam mislila da nam je DE tako blizu, da nakon 3x22 ne može nikako drugačije nego da ide na bolje. I onda je došla 4x01 i poklopila me, toliko sam se razaočarala da sam u jednom momentu izjavila da Elena nije prava cura za Damona. I sad me sramota zbog toga. DE scene su bile okej, čak i očekivane. SE scene su bile okej, očekivane. Ali ono što me zaista dotuklo bila je jedna prosta rečenica: No matter what happens, it's the best choice I've ever made. Prosto nisam mogla da shvatim kako je to mogla da izgovori, kako joj je to palo na pamet uopšte. I to me zaslijepilo za ostatak epizode [toliko da sam čak propustila ono I’ll be with you. Forever… If I want] a da ne pričam o 4x02. Koliko god su me oduševile DE scene toliko sam se opet ubedačila jer mi je sve ličilo samo na navlačenje. Ali onda se 4x03 desila i vratila mi svu vjeru u Delenu.
A ovo^ je razlog. Kao da su se svi moji postovi koje sam ikada napisala na ovom forumu odigrali na ekranu. Od 1x11 tvrdim da su Damon i Elena jedna duša, dva tijela. I sad se osjećam kao da citiram neki narodnjački stih, ali to nije bitno. Zubo. xD Ono što je bitno je da su pisci to shvatili i potvrdili preko ni manje ni više nego Elene. Činjenica da Elena to sama uviđa mi tjera suze na oči.

Nazad na početak. Još sam razočarana s Eleninim prisjećanjen na ILY momenat. Bilo bi mnogo bolje da je to još jednom proživjela nego da je samo posmatrala. Sama reakcija je bila .. pa, ja je nisam osjetila ali bilo je i više nego očigledno da je Elena itekako osjetila, da ju je itekako dirnulo. Čak mi se čini kao da je željela da kaže No! kad je Damon rekao I don't deserve you .. but my brother does. U suštini, meni jedino smeta to što ja nisam osjetila leptiriće u stomku. Krivim loše editovanje. Enivej, sama činjenica da je Elena prećutala to sjećanje tokom svađe sa Damonom mi daje nadu da će za par epizoda, možda čak i u finalu, doći do neke emotivnije scene. Prvi put je šok, drugi put će biti suze. Jer ne možeš ti preko nečeg takvog tek tako da pređeš, što dokazuje sama činjenica koliko joj se taj momenat urezao u pamćenje. Toliko da nije skontala da nije stvaran u prvim momentima i čitavog ga je proživjela. Dok je Caroline rekla da se sjećala u djelovima. Sama ta svađa između DE mi je dokazala da je Elena u 3x22 izracionalizirala svoj izbor i da je to pokušala opet tokom one scene u zatvoru. Odatle je i došla ta rečenica No matter what happens, it's the best choice I've ever made. Više ubjeđuje sebe u to nego Stefana. Činjenica da joj Damon kaže jasno i glasno da bi bez razmišljanja spasio nju umjesto Matta njoj je potvrda da je napravila pravi izbor, a već u sledećem momentu a da ne pričam o sledećoj epizodi to je negirano. Birala je glavom, ne srcem. To je bila čitava poenta 4x01.

I’ll be with you. Forever… If I want. Tokom 4x01 Stefanova i Elenina ljubav izgledala je čvršće nego ikada ali ova rečenica i to if I want je negiralo sve kao što je i u 3x22 ono I can't think about always all I can think about is right now a nekada je bilo striktno always. Elena nije svjesna toga ali ona ne želi da bude zauvjek sa Stefanom niti je to ikada željela. Okej, možda u jednom momentu svog ljudskog života, možda u dva momenta svog ljudskog života. Svi mi imamo te momente. Ali bilo je always onda kada je istakla da nikako ne želi da postane vampir. Da je ona zaista željela budućnost sa Stefanom nikada ne bi bila toliko protiv tog vampirizma jer drugog načina za to always nema. Nije sigurna u svoju ljubav prema Stefanu ali joj je trenutno to sigurnije nego da se prepusti Damonu jer ne razumje te osjećaje [jebi ga, malo je slow Razz] i plaši je. Ova epizoda samo mi je povrdila to.

Tokom 4x02 i 4x03 je divno prikazan kontrast između braće a i između Delena i Stelena odnosa. Počeću sa Stelenom. Stefan je pokušao, najbolje što je mogao ali ne može da prihvati realnost, ne sluša je i ne razumje je. Problem leži u činjenici da su to dvoje ljudi koji su se navodno zaljubili a nisu se ni poznavali i nikada se nisu upoznali. A i kako su mogli, kada ta Elena nije prava Elena. Zahvaljujući krivici koju osjeća zbog smrt svojih roditelja, Elena sputava tu svoju "divlju" stranu. Stefan je vidi kao dobru, toplu, nesebičnu osobu. Ali Elena je takođe i slobodna, zabavna, strastvena, zna da bude i sebična, manipulativna, tvrdoglava. Puna je mana i vrlina. I dok ima par dodirnih tačaka sa Stefanom, oni se u korijenu razlikuju. Stefan je volio Katherine tj. nekakvu sliku o Katherine koju je sam stvorio dok nije upoznao pravu Katherine. Ista stvar se upravo dešava s Elenom. Tokom 4x01 dok je Elena bila sita, sve je bilo okej ali čim su pravi problemi stupili na scenu odmah se uočila njihova nekompatibilnost. Ne zna šta da radi s njom, ne zna kako da joj pomogne jer je ne poznaje. Sve s njima je pretvaranje, jer ako se suoče s realnošću neće uspjeti. I mislim da su negdje duboko u sebi svjesni toga. Zgrozila sam se na Stefanovo ponašanje prema Eleni tokom zadnje scene u 4x02. Osjetila sam se kao da je zlostavlja. Od kada je postala vampir on joj priča pričice kako će se osjećati krivim zbog ovoga, zbog onoga. Vjerovatno nesvjesno, ali tjera je da se osjeća loše zbog toga što je vampir. Što ima potrebe. Što želi da ih iskusi. I on viče na nju. I to kao jer ga je slagala a ustvari je ljut jer se obratila Damonu za pomoć. I u svoj toj zbrci mu ne pada na pamet da je možda upravo on sam problem. Jer da je osjetila da može nije imala razloga ne obratiti se Stefanu.

Stefan nas je sve podsjetio kakva je Caroline bila prije transformacije i kako je vampirizam natjerao da odraste. Pretvorila se u pravu sebe, onakvu osobu kako joj je oduvjek bilo suđeno da bude. I upravo to se dešava sa Elenom. To samo dokazuje da Stefan i Elena nisu jedno za drugo jer Elena bi odrasla, prije ili kasnije. Postala bi ELENA GILBERT. I Stefan ne bi mogao da je voli jer Elena nije zaista ono što on želi da bude tj. što on misli da jeste. Dok je Damon već upoznao tu Elenu. Samo jednom ali bilo je dovoljno. I on traži i prepoznaje taj dio Elenine ličnosti koji je ona prije godinu dana potisnula negdje duboko u sebi. Dok Damon i Elena imaju svoje razlike, u korjenu su zapravo isti. Oni su vođeni emocijama, nekom željom, i istim uvjerenjima. Pate za svojim ljudskim životom ali pronalaze ljepotu i u vampirizmu. Često rade sebične stvari vođeni nesebičnim motivima. Strastveni su i nemarni na momente. Oboje posjeduju te neke "mračne" strane ličnosti ali takođe posjeduju ogromnu količinu dobrote. A njihove razlike ih nadopunju. Dok Damon vraća Elenu u realnost, Elena Damonu daje razlog da se drži ljudskosti tj. da se drži sebe. Ovo sam ponovila jedno sto puta, više sam i sebi dosadila ali drago mi je što se to napokon potvrdilo i to kroz Elenu koja je zaista ta koja to treba da shvati. Izgleda da od vukodlakove krvi/tečnosti/šta god haluciniraš samo teške istine.

Kakve sam leptiriće u stomaku osjetila zbog onog bloodsharinga, pa to nisu istine. Gotovo svako je u toj seriji pio svačiju krv ali niko nije dao sebe cjelog kao što se Damon u toj sceni dao Eleni. Personal je jedino ako ga ti učiniš personal. A s DE ne može drugačije.

Što se tiče toga da će Damon sada da uči Elenu da bude vampir, nije poenta u tome čiji je način bolji, generalno i objektivno gledano. Već čiji je način bolji za Elenu. I to je kombinacija ta dva. Mora da nauči da se kontroliše, da bi negdje u budućnosti možda mogla da pređe na životinjsku krv ako je toliko peče savjest, ili barem na vrećice krvi. Ali Damonov način učenja je jedini dobar za Elenu. Jer je Damon poznaje, jer je Damon razumje, jer je Damon ne osuđuje, jer bi je Damon naučio da prihvati i voli sebe takvu kakva jeste. Jer su isti. I to je ono što Eleni treba.

Da rezimiram. Stelena se raspada i usuđujem se reći ovaj put za zauvjek dok je Delena sve čvršća i čvršća. Pisanje je za sada fantastično, sve rade kako treba, kao da nas konačno slušaju. Zapravo mislim da su nas slušali čitavo vrijeme ali da su nekako morali da razvuku, odatle sve nelogičnostii žrtvovanje Eleninog lika.

Ljudi. Samo zamislite šta nas još čeka. Tek smo na početku, bukvalno.

Predviđanja za sledeću epizodu tj. želje:
BORN TO DIE OD LANE DEL REY. Nekakav remix ili da scena ide u slow motionu ali BTD mora da svira u ovoj ili u nekoj od DE scena u sldećeoj epizodi jer kako da ne ubaciš Born to Die, Lana Del Rey je napisala za Delenu, NE POKUŠAVAJTE DA ME UBJEDITE DA NIJE. Laughing

Damon i Elena će toliko da se naroljaju da će Bonnie morati da peuzme volan kad se budu vraćali nazad. I DE će da sjednu nazad i Elena će da mu zaspe na ramenu. Cerek

Ili će se posvađati, oko nečega što će Elena da mu uradi. I onda će onda će ona da radi na sebi sledećih par epizoda jer će shvatiti da je pogriješila.Nema novih scena ali CerekLast edited by Zla_Sam on Sat 10 Nov 2012, 9:39 am; edited 1 time in total


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _just twenty seconds 'til you're no longer mine.
http://willyoudothisforme.tumblr.com/

495 Re: Damon & Elena ♥ on Sun 28 Oct 2012, 5:13 pm

Em (:

avatar
Moderator
Moderator
Posle tvojih postova, svaka rec je apsolutno suvisa. Obozavam te od prve reci do poslednje. ♥ Uspevas da dokazes zasto je DE sudjeno da budu zajedno, i dokazujes na pravi nacin.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
496 Re: Damon & Elena ♥ on Sun 28 Oct 2012, 5:35 pm

Zla_Sam

avatar
Administrator
Administrator
Emms Cerek

Uopšte nisam zadovoljna postom ali morala sam da napišem, inače bih pukla od ljubavi. Obožavam ih, bebe najsavršenije. :')

if you’re a delena shipper

there’s always this unspoken understanding

that no matter what scene

what episode

it always comes back to bloodlines 1x11

always remember bloodlines

mama mama mama


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _just twenty seconds 'til you're no longer mine.
http://willyoudothisforme.tumblr.com/

497 Re: Damon & Elena ♥ on Sun 28 Oct 2012, 6:39 pm

Em (:

avatar
Moderator
Moderator
To je toliko tacno! ♥


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
498 Re: Damon & Elena ♥ on Mon 29 Oct 2012, 11:09 am

<3 Originals <3

avatar
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Rekla sam 1000 puta i ponovicu jos toliko Very Happy
OBOZAVAM Milicine kilometarske postove 355
I po obicaju se slazem od prvog do poslednjeg slova Very Happy
Najezila sam se koliko je video savrsen i da BTD je pnapisana za DE i tacka Very Happy

499 Re: Damon & Elena ♥ on Fri 02 Nov 2012, 4:31 pm

Zla_Sam

avatar
Administrator
Administrator
Jelena. Cerek

Well, možemo da bacimo sve moje postove u kantu, izgleda. Tako sam željela da ova epizoda pokaže da su Damon i Elena jebeno isti i da je ta Elena koju vidimo s njim zapravo prava Elena ali na kraju je ispalo kao da je Damon prisilio na ono i da je bilo grozno i ne znam ni ja šta. Ali najviše od svega boli što je ona bukvalno izjavila da ne želi da bude kao Damon. Volim je, ona jeste my baby girl, i želim da je razumjem i razumjela sam i pravdala sve i svašta ali ovo stvarno ne mogu. Želim ali ne znam kako. Znam da je oduvjek bila queen of denial, znam da ne može da prihvati činjenicu da voli čovjeka koji pobija sve njene moralne vrijednosti, znam da je strah jer je količina tih osjećaja prosto toliko ogromna ali dokle više aman? Pobogu, ona je odjednom ZGAĐENA njime. Jeste čuli kako izgovara ono "I should be here with Stefan. I shouldn’t be here with him!"? HIM. Kao da je najveći šljam na kugli zemaljskoj. Znam da je sve ovo kako bi se KONAČNA DE veza još više odložila, vjerovatno za petu sezonu, i da će vjerovatno iz ovoga proizaći samo pozitivno, ali pobogu zašto toliko kontradiktornosti. Ako u ovom momentu serije Elena nešto ne bi bila onda je to zgađena Damonom. Ili možda ja to samo umišljam. Možda ona stvarno ne voli Damona takvog kakav jeste. Možda ona ne izvlači njegov pravi karakter već zaista želi da ga promjeni. Možda će zaista uvjek biti samo Stefan. Mora da sam se utripovala, jer ako nisam onda ne znam šta je.

Nisam registrovala SE scenu na kraju jer THAT IS DE'S MOTHERFUCKING PORCH I WILL PEE ON EVERYTHING YOU LOVE FOR STEALING OUR PLACE ali ono čega se dobro sjećam je "It was awful."


Ma e, awful. Vidim. Jadna ti, stvarno.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _just twenty seconds 'til you're no longer mine.
http://willyoudothisforme.tumblr.com/

500 Re: Damon & Elena ♥ on Fri 02 Nov 2012, 7:02 pm

jelena-ketrin

avatar
Welcome to Mystic falls
Welcome to Mystic falls
Nemam reci mislim ne zbog toga jer su me iznenadili vec razocarli,ocekivala sam vise.
Ocekivalaq sam vise narocito od ove epizode od kako sam videla Elenu i Damona da plesu mislila sam da ce pasti jedan poljubac barem jer bi bila zanesena ali nije razocarala sam se u seriju,u djuliju plek.Neznam kako da kazem ali koliko vidim ni u sledecoj nece biti nista izmedju Damona i Elene i patim zbog toga.
Jutros kada sam ukljucila seriju da pogledam bila sam nervozna i jedva sam cekala da dodje ta scena sa njima ali,prosto razocarali su me a pogotovu na kraju jer je Elena ispala po meni velika manipulatorka.
Neznam ostala sam bez reci

http://vampires.rs

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 20 of 23]

Go to page : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum