You are not connected. Please login or register

18. The Murder of One

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 3 of 4]

51 Re: 18. The Murder of One on Fri 30 Mar 2012, 1:17 am

Rose ♥


Your Best Friend is a Witch
Your Best Friend is a Witch
Okej, ja samo ne mogu da shvatim nešto: zašto se jebeno niko, ali NIKO nije potrudio da spasi Dejmona? Oni su naravno planirali o ubistvu Originalnih [aj, to i mogu da shvatim NEKAKO], ali ona scena gde Kerolajn, Stefan i Elena SEDE u kući nakon ubijanja Fina...WTF? Šta rade? Čekaju Sejdž da dođe? Ne razumem. SVI znaju da je Dejmon kod Klusa, a oni sede i ćaskaju. Mad



TOLIKO ŽELIM DA JE OVO STVARNO! :smrcc: Bez poljupca, bez ičega...samo ovo!
I tako sam razočarana što je sve ono bila halucinacija. Koliko je samo savršena scena bila...Gospode! Najsavršenija scena u celoj seriji. Plakala sam...i ne želim da pišem o tome kome sam sve svašta psovala kada sam shvatila da halucinira. -.- Potrudiću se da zaboravim to, jer pisci očigledno obožavaju da se igraju osećanjima Delena fanova!
Samo mi nije jasno kako je Dejmon uvek svima na poslednjem mestu! ZAŠTO ne nađu nekoga, BILO KOGA, ko će ga staviti na prvo mesto? Eto. To je sve što hoću. Samo hoću nekoga ko će voleti Dejmona više od ičega i ikoga.


Što se tiče Defan stvari, linčujte me slobodno, ali sve je bilo tako odvratno, i ja u ovoj epizodi nisam videla bratsku ljubav, koliko god je pisci potencirali. Sve što sam ja videla je da je Stefan otišao da "spasi" Dejmonov život u zamenu za oružje protiv Originalnih - i to nije predao sve oružje - i to tek NAKON što je saznao da ON može biti ubijen ako ih sve pobiju. Ne mogu ni da opišem šta sve osećam sad. Mad Normalno da se setio Dejmona samo kad je shvatio da nema drugog izbora, i da bi eventualno mogao da umre. -.-

Elenina reakcija kad je saznala da je Dejmon "otet" me oduševila, ali džaba im sve kad je ona opet otišla sa Stefanom. Ne mogu više oko toga. To je samo da zaje*avaju DE fanove. Opet.

Što se tiče poslednje SE scene - nisam mogla da uživam u njoj jer sam bila previše obuzeta mislima o DEJMONU. I drago mi je što Elena nije rekla Stefanu da voli Dejmona, nego tako kako je rekla..to mi nekako daje nadu da će DEJMON biti prvi kom će reći da ga voli, jer on to zaslužuje.
I ne interesuje me Stefan, jer me mnogo iznervirao u ovoj epizodi, ponovo je stavio SEBE pre Dejmona, i ja jednostavno ne mogu... Toliko. -.-


Kerolajn šipujem i sa Alarikom. Samo ću reći da je ona moj najomiljeniji ženski lik IKADA i da je obožavam. <3

Spoiler:

I ne želim više uopšte da se nadam zbog ovog promoa. Ne mogu više, majke mi.
SAMO POGLEDAJTE NJEGOV IZRAZ LICA KAD KAŽE "DO YOU?" :smrcc: :smrcc: U isto vreme pun straha i nade. POTREBNO MU JE DA ZNA! :smrcc: Ako mu ne kaže NEŠTO, bilo šta...ja ću umreti. Samo neka prestanu da mu slamaju srce. U redu.


ZA KRAJ:
"IF THE ROLES WERE REVERSED, HE'D DROP EVERYTHING TO SAVE YOU!"
O da .. i svi to znaju, ali niko to ne ceni. Ja ne mogu. :smrcc:

52 Re: 18. The Murder of One on Fri 30 Mar 2012, 6:50 am

♥ DelenaDiaries ♥


Dear Diary ...
Dear Diary ...
'If the rules were reversed,he'd drop everything to save you.' - odakle je ovaj quote? Ko ga je rekao? Sveeee zelim da znam xD Prelijepo Smile
Ugl. nisam gledala epizodu,to ne radim od 14. epike,ali gledala sam SE i DE scene.
Ona halucinacija je meni bila apsolutno ocekivana,jer nam NIKADA ne bi toliko otkrili. Ugl. ne sumnjam da bi isto tako bilo i da je bilo stvarno,pa mi je ta scena uredu. SE scena na kraju je bila 'heartbreaking' pod VELIKIM navodnicima,jer ono meni uopste nije srceparajuce. Bilo mi je srceparajuce ono na mostu,ali ovo? On joj kaze da je voli,ali da zna da je sve njegova greska jer ona sada voli i Damona. Ona,zaludjena tinejddjerka kaze da ga voli jos uvijek i da nije istina da voli Damona,ali on zna da ona laze,pa joj zatrazi da mu u lice kaze da voli njegovog brata. Onda zaludjenica kaze da ne zna sta osjeca,a vec je 1 min. prije bila ubjedjena da zna. Scena je meni bila vise smjesna zbog toliko bezuspjesnog pokusavanja da naprave epic SE pricu,da sam ozbiljno pocela da se smijem. Mislim da Julie ludi od zelje da dokaze da ce to uvijek biti Stefan. Ugl. napisala sam sad malo roman,ali jbg,morala sam Smile <3

53 Re: 18. The Murder of One on Fri 30 Mar 2012, 7:42 am

daray


Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
SE scena me nimalo nije oduševila, doduše, njih dvoje me odavno ne oduševljavaju. Ona scena na mostu je bila predobra, ovo nije ni h od heartbreaking.
Finn je napokon mrtav, i Sage je napokon mrtva, and I'm happy because of that.
Iznerviralo me to što nakon svega, Elena je otišla da vidi kako je Stefan o.O
Okej sve, ali je li iko pitao uopšte Damona kako je on. Jeste da su svi kroz epizodu bili okupirani time da ubiju Original family, ali šta je kasnije. Prije nego što je Bonnie javila gdje je on, oni se nisu ni potrudili da to saznaju.
Scena između Klausa i Rebeke mi je odlična. "I wanted family, but they didn't wanted me." I bilo mi ga je jako žao, bez obzira što to nije rekao žalostivo.
A znači, ako Klausa ne smiju ubiti jer bi umro i Tyler, that means, he lives ^^
I ona DE scena, kako sam divno znala da će nas zeznuti, jer zaboga, ne mogu oni dopustiti da se SE i u jednom trenutku zanemari kao epic love story,a da DE ima neku malo bolju priču.
No, sljedeća epizoda obećava, ono kad Damon liježe u Elenin krevet 355

http://horizoninblack.tumblr.com

54 Re: 18. The Murder of One on Fri 30 Mar 2012, 9:08 am

Warrior Princess


Original Vampire
Original Vampire
PREDOBRA EPIZODA!Skoro.. he

Iako sam pre ove epizode govorila koliko mrzim Finna ida jedva cekam da crkne, sad mi ga je nekako zao. Pre nego sto su ga ubili, delovalo je kao da stvarno zeli da iskoristi svoju besmrtnost. A i bilo mi je zao Sage. Vidi se da su se stvarno voleli.. :smrcc:

Caroline & Ric: Car, prestati da budes tako shipable!!! Ovo je stvarno neverovatno. Divna scena, starno. srce

Stelena.... Rolling Eyes Toliko.

Klaus/Rebekah/Finn: Kako su ga samo izsutirali! haha


“I wanted a family. They just didn’t want me”
placeem Moj siroti Klaus! Kako mi ga je samo bilo zao u tom trenutku. Oci su mi skroz zasuzile...

Bonnie/Klaus: Ok, nije bilo lose. Very Happy

Iako meni Bonnie nije nesto, bilo mio je zao, zivot joj je trenurtno (da oprostite na izdrazu) posran. Sad

HA! Ajde ubite mi sad Originalne! Ovo je najbolji obrt ikada! Ako oni odu, onda sa njima idu i Damon, Stefan, Tyler, Caroline... Necu da krijam koliko sam srecna! rhghgh

Jos jednom da naglasim: Moj siroti i usamljeni Klaus!

55 Re: 18. The Murder of One on Fri 30 Mar 2012, 9:26 am

Em (:


Moderator
Moderator
Moram da priznam da je i mene Stefan užasnuo, stavio je ubijanje Klausa ispred sopstvenog brata... ne znam, ne kontam šta više pisci rade. Zašto moraju da žrtvuju svakog jebenog lika zarad uzdizanja Stefana i Stelene? Po meni, ništa nisu uradili sada osim što su ga spustili u mojim očima.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _




56 Re: 18. The Murder of One on Fri 30 Mar 2012, 10:35 am

<3 Originals <3


Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Wearing Your Pro Infinitio Rings.

Ovo je bukvalno bila moja reakcija Very Happy Umrla sam od srece kad sam ga ugledala Smile

Prvo i najbitnije ...Caroline srce Ta devojka ne prestaje da me odusevljava,koliko je samo zrela. Onaj njen razgovor sa Alaricom je bio predivan i zaista me je odusevila koliko je racionalno i sa koliko smirenosti sagledala ono sto je uradio. srce dusa najdivnija.
hahahahahah i kako covek da je ne voli??? KAKO? Very Happy

Klaus/Rebekah...obozavam njihov odnos.A i njih kad individue Very Happy Kad je Finn rekao Klausu da ce ako ga ubije izgupiti njegovu precious Rebeku....cak i on koji je "duze bio u sadnuku nego sto je ziveo" zna koliko je Klaus voli i da je ta ljubav iskrena Very Happy



Sto se mene tice jos Esther moze da umre i to je to. Ne dam Elijaha,Kola,Klausa i Rebeku NE DAM!!!!!

Verovatno sam jedina ali meni je ovo jako glupo.....to da ce ako se ubiju originalni nestati svi vampiri :S Dobro je jedino sto sad postoji razlog da ne ubiju originalne ali sama ideja da je ubistvo Finna trebalo da bude dovoljno za istrebljenje vampira mi je potpuno idiotska.

I na kraju Delena Very Happy





Meni je ova scena bila predivna Very Happy Nekako mi je totalno Delena Very Happy Taj love/hate odnos,kad se oboje prave ludi a sve im je jasno.Ta njihova "nezainteresovanost". To je ono sto ih cini toliko zanimljivim i posebnim. Nemam neki konkretan razlog ali ova scena je meni divna Very Happy





Za ovu scenu sam znala da ce bit san ili tako nesto ali je bila toliko prokleto savrsena da jednostavno ne mogu da ih ne mrzim sto su protracili tako divnu cvenu na halucinaciju Sad((

Cak je i Rebekah svesna Damonovih osecanja prema Eleni a ni on se nije ustrucavao da prizna da je uzivao Very Happy "Actually i was having pretty good time in there" Very Happy

I Elenina reakcija kad je saznala da je Damon otet je neprocenjiva. Moze da porice i da tvrdi da ne zna sta oseca koliko hoce.Ta scena je rekla sve Smile

Rose shipuje DELENU!!!! Smile))

Ahhh da umalo da zaboravim. Ovo sa Alaricom na kraju mi je genijalno Very Happy Bas me zanima kako planiraju sad da nadju taj kolac Very Happy



Last edited by <3 Originals <3 on Fri 30 Mar 2012, 12:01 pm; edited 4 times in total

57 Re: 18. The Murder of One on Fri 30 Mar 2012, 11:12 am

Warrior Princess


Original Vampire
Original Vampire
<3 Originals <3 wrote:

Ovo je bukvalno bila moja reakcija Very Happy Umrla sam od srece kad sam ga ugledala Smile

Ma serija je nista bez njega!

58 Re: 18. The Murder of One on Fri 30 Mar 2012, 1:46 pm

DEstiny :3


Love Sucks
Love Sucks
Prilicno okej epizoda. U poredjenju sa poslednje dve je fenomenalna.

Ovo sa celim obrtom oko ubijanja Originala mi je odlicno. Sada bar znamo da nece Klausa i Elijaha ubiti, a i svidja mi se uopste sto su to ubacili u seriju. Bilo je iznenadjujuce.

Klaus. Cerek Ma obozavam ga sta god uradio i rekao. On je meni previse fascinantan lik, dzabe.

Elenina reakcija kada je cula za Damona - LJUBAV.
Ali naravno onda je otisla ponovo sa Stefanom .. zasto ovo rade K & J? Zasto mi unistavaju Delenu sada kada je Stefan ponovo normalan? Elena je trebalo da ostavi sve i da ode po Damona i da radi ono sto uvek radi - rizikuje svoj zivot za ljude koje voli i da bez razmisljanja odjuri do njega iako bi je mozda Rebeka ubila. Ali ne .. pomogla je Stefanu da ubije Finna. Po meni je pokazala da je ista kao Stefan tu - da stavlja ubijanje Klausa ispred svega. Uzas.

A Stefana TEK necu da komentarisem, djubre. Mi smo znali da Damon nece umreti (realno to je Damon), oni nisu i bili su u stanju da ga puste da umre. Pa ja ne verujem.

I naravno, DE scena nije stvarna. Srce mi se slomilo mada nisam bila toliko razocarana jer sam znala da nece biti stvarno. Uvek nam to rade.

SE scena .. -.- Stvarno necu komentarisati. Ne mogu. Odvratno je.

Ali, NIJE MOGLA DA MU KAZE DA NE VOLI DAMONA. NARAVNO DA NIJE. Koliko god ona u tom trenutku volela svog dragog, divnog Stefana nije mogla da ga pogleda u oci i porekne da voli Damona, a za mene je to dovoljno. xD U ovakvim epizodama, kada nismo dobili nijednu postenu DE scenu, treba se zadovoljavati sitnicama. xD

Alaric i njegov badass alter ego se igraju zmurke, brate. Hahaha, komedija citava. Zanimljiv mi je ceo taj storyline.
:3

59 Re: 18. The Murder of One on Fri 30 Mar 2012, 6:33 pm

Crazy Lady (:


Werewolf in Town
Werewolf in Town
hm, prilično dobra epizoda Smile

Stefan me je iznervirao -.-' ZAŠTO SAMO JEDNOM NE STAVI BRATA NA PRVO MJESTO ?! Kao što on to čini svaki put za njega. Čak je i Elena to primijetila.
Inače, Elenina reakcija kad je saznala za Dejmona - priceless Cerek
I zašto je opet otišla sa Stefanom ?! Rolling Eyes

DELENA !
Prva scena - savršena.
A onda i ona halucinacija.... Zašto je samo halucinacija ? Sad... Ono je najsavršenija scena u istoriji TVD - a... Sad

Klaus i Rebeka su me malo iznervirali dok su mučili Dejmona -.-'... blah...
Ipak mi ih je bilo žao na kraju. Posebno Rebeku, koju je, očigledno, pogodila Finova smrt i koja opet ostaje sama Sad... A valjda je neće Klaus napustiti ? Sad

Kerolajn - najdivnije biće... ♥ Samo toliko.
I Met ?! Zašto niko ne komentariše Meta ?! Ono njegovo: 'Do I have a choice ?!'... haha... duša najveća ♥
Boni takođe... Bilo mi je žao nje u ovoj epizodi. Sad

Inače, da li su se ikome svidjeli Fin i Sejdž ? Meni su bili simpatični... Very Happy... I taman kad počne i Fin da mi se dopada, oni ga ubiju. Rolling Eyes okej.

I ZAŠTO NAM NISU DALI DA VIDIMO KOLA, MAKAR I PREKO KAMERE ?! Mad

I sviđa mi se sad ovaj obrt, i samo se nadam da je Elajdža taj koji je preobratio Rouz. lilangel Aaaa, mora on da bude. I valjda će ga vratiti brzo. -.-'

Alarik i njegov alter-ego... haha... zanimljiva scena Very Happy

https://twitter.com/#!/

60 Re: 18. The Murder of One on Fri 30 Mar 2012, 6:46 pm

Starlight


Moderator
Moderator
meni je ovo bila najbolja epizoda još od 9.epizode. ne spada u top 5 epizoda serije, ali spada u top 5 epizoda sezone.

"Fine, keep convincing yourself you're still mad at me." kako je Elena bila iznenadjena Cerek može da pokušava šta hoće, ali Damon će probiti svaku njenu barijeru i tu prosto nema pomoći.

i svidja mi se što je konačno spomenut taj veliki broj ubistava na neki način. još od sredine druge sezone, nekako je postalo svim likovima normalno da gledaju ubistva svaki dan i da ih boli uvo, a jedino Alaric konačno hoće da istupi i preuzme odgovornost. to ne znači da ja želim da se on preda, ali svejedno je lepo znati da bar nekome nije svejedno pored tolikih ubistava. u to ne računam Elenu. i još jednom Dalaric bromance. ja ne znam kako da gledam uopšte 4.sezonu bez njihovog prijateljstva.

i svidja mi se kako nam stalno pokazuju koliko je Klausu stalo do Rebeke. sigurno i ona to zna. samo bi volela da se NJOJ to jednom dokaže, da Klaus baš učini nešto, a ne da se stalno dolazi u situaciju kao što je ona na kraju epizode. ali doći ću do toga. kako je Klaus samo pogledao Rebeku nakon što je srušio Finna. *still shipping them*

i Daroline imaju potencijal kao prijatelji. svidja mi se kako ga Caroline proziva na svakom koraku. jeste da imamo malo njihovih scena, ali sve su vredne. i divni, predivni Matt. daju mu baš dobre replike u poslednje vreme. i dalje relativno malo priča, ali to je sasvim dovoljno da me oduševi.

i taj ponovni susret Sage i Finna me je dirnuo. volim Sage, ne volim Finna, ali njih dvoje zajedno su super. drago mi je što smo imali više njihovih scena.

bar je Kol i dalje u priči na neki način. volela bi da ga bar još jednom vidimo do kraja sezone. i videli smo Jeremyja ^^

i slažem se sa vama, prosto je odvratno to kako je Stefan stavio ubistvo Klausa ispred Damona. i opravdanje mu je to što Damon ne bi želeo da prekidaju akciju zbog njega. i posle moram da čitam o Stemon endgame-u. MA KAKAV STEMON ENDGAME. ZAR DAMON ZASLUŽUJE DA SE NJEGOV SOPSTVENI BRAT OVAKO ODNOSI PREMA NJEMU. on je ceo jebeni dan bio mučen i Rebekah se poigravala sa njegovim umom na najokrutnije moguće načine, a Stefan nije ni trepnuo iako je znao za šta je Rebekah sve sposobna. svaka čast Damonu što će nakon svega i dalje verovatno biti spreman da učini sve za Stefana, iako i ptice na grani znaju da Stefan ne bi tako postupio. Stefan mi se zaista više gadi. ma ajde što je on toliko sebičan da neće da budem barem malo fleksibilan da spase brata, KAO DA BI TI JEBENI KOLCI POBEGLI AKO BI SE STRPIO 5 MINUTA DA SPASE DAMONA, nego bre što on nije minut ZASTAO da se zapita DA LI SAM JA TOLIKO ODVRATNA OSOBA KAD NE ŽELIM NI ZA BRATA DA SE POBRINEM KOJI SE STALNO BRINE O MENI. Stefan, shame on you. bar se Elena uzbunila. i iako mi je bilo krivo što nije samostalno krenula u neku akciju da spasi Damona, objektivno gledano dobro je što nije. skoro svi njeni planovi od početka serije su bili propast i sad ona sama da ide protiv 2 vampira stara preko 1000 godina, pa to bi bilo mnogo.

a ono mučenje mi je bilo preterano. nisam mogla da podnesem onoliko Damonove krvi. ponekad pomislim da je Rebekah okrutnija od Klausa. ne mogu da gledam kad mi toliko muče omiljenog lika. i ona halucinacija sa Elenom, pa daj bre Rebekah, to je bilo previše čak i za tebe. jeste Damon preterao kada ju je izigrao, but c'mon. i sama od početka zna da on voli Elenu, šta zar je zaista poverovala da će se Damonu ona zaista dopasti nakon svega? volim ja Rebeku, jedan je od mojih omiljenih ženskih likova, ali nekad je zaista prava glupača.

i baš mi je potresna scena kada su ubili Finna. nisam ga volela, ali sam zavolela Sage i bilo mi je krivo zbog nje. čekala ga je 900 godina i tako joj je brzo oduzet.

i ne krivim Bonnie što nije spasila Damona. jedno je oprostiti Eleni, a nešto sasvim drugo oprostiti Damonu, bar iz njenog ugla, što je sasvim normalno.

kolko je Kat dobro odradila tu scenu plakanja. baš mi je bilo žao Bonnie.

i anravno, Stefan nije otišao da spase Damona, već da ubije Klausa. JA NE MOGU TO DA TRPIM, NEĆU DA SE IZVINJAVAM NA HEJTOVANJU JER STVARNO NE RAZUMEM LJUBAV PREMA STEMONU. jedino je divna Damonova ljubav prema Stefanu. Stefan je... ne mogu više da trošim reči na njega. ne. i totalan šok kada Sage umire. mindfuck.

I ZATIM NAJVEĆI OBRT U CELOJ SERIJI. oduševljena sam. hvala J. i K. HVALA VAM ŠTO STE NAM OSIGURALI KLAUSOV ŽIVOT.

i šta sad, Stefan vidi Damona zarobljenog i u ogromnim bolovima i NE PADNE MU NA PAMET DA PRE NEGO ŠTO POZOVE KLAUSA BAR OSLOBODI DAMONA. ne mora da ga odvede, već samo ga oslobodi. ugh.pa umesto da sklopiš oči ko beba, mogao bi da zaustaviš dalje mučenje svog jedinog brata koje se odvija pred tvojim očima. FUJ.

već naravno Klaus to zaustavlja, bože sačuvaj da Stefanu to padne na pamet. kolko god mi ta scena bila bolna, umrla sam od smeha kada je Klaus rekao "Stop, stop before you hurt yourself." Laughing Klausov govor Stefanu Klanja Se gospode, to je jedan od najboljih monologa u celoj seriji. i Stefan je konačno popizdeo na Klausa i to ne zato što mu je ovaj mučio brata već samo zato što je Klaus govorio istinu. -.-

Klaus je zaista bio orkutan u razgovoru sa Rebekom. ona to nije zaslužila. 1000 godina je svugde bila uz njega, zaslužila je malo više od njegovoge osornosti. kapiram da su ga godine pune iskustva naučile da jedino sebi može da veruje, ali niko ne može da opstane sam. a Rebekah je voljna da uprkos svemu ostane uz njega. on to treba više da ceni. al opet, ne svidja mi se što rebekah na neki nalin opet ispaljuje Klausa zbog Stefana, tj. sada i Stefana i Damona ili šta god da je to što oseća prema njima, naklonost ili već šta. možda je samo htela da vidi Klausovu reakciju, a možda je ozbiljno mislila. ali videlo se da bi to Klausa povredilo.

SE scena je dobra. mada i dalje pizdim što je Elena u stanju da tako opušteno priča sa Stefanom, a da se na Damona ljuti zbog svake sitnice i da se ljuti na njega čitavu večnost. ubedjena sam da bi se elena tad pomirila sa Stefanom, samo da on nije rekao da zna da ona nešto oseća prema Damonu. al ova scena je definitivno preokret u čitavom trouglu. sada više nema laži, nema zamajavanja. prva iskrena Se scena posle dugo vremena, a u to računam i dobar deo 2.sezone, a i definitivno znači i za DE. što kaže Ema, Elena je i dalje u debelom denialu i to što je priznala Mattu ne mora da znači da je priznala sebi, koliko god to čudno zvučalo. samo više ne može da beži do toga. mada verujem da bi bežala samo da Stefan to nije spomenuo. ljuti me pšto je bilo potrebno da Stefan izjavi tako nešto da bi se ona konačno trgla.

i cliffhanger na kraju. odlično.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _



"Because in the end when you lose somebody, every candle, every prayer, is not going to make up for the fact the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody used to be and a rock with a birthday carved into it that I'm pretty sure is wrong."

61 Re: 18. The Murder of One on Fri 30 Mar 2012, 7:22 pm

♥ DelenaDiaries ♥


Dear Diary ...
Dear Diary ...
Njen se svijet okrece oko Stefana,on je jedini nacin zivota koji poznaje od kako su joj roditelji umrli,zato i bjezi od Damona. Ona je navikla na Stefana,to vise nije ljubav kakva je bila,vec navika da bude s njim,jer je on probudio u njoj Elenu kakvu smo znali (posto je ta propala u zemlju prije nekoliko epizoda). Kada se probudi Elena kakvu smo znali ponovo,probudit ce je Damon,a tada ce ona znati samo za Damona,jer kada se DE jednom desi,nista ih vise nece rastaviti. <3

62 Re: 18. The Murder of One on Fri 30 Mar 2012, 7:30 pm

Warrior Princess


Original Vampire
Original Vampire
a ono mučenje mi je bilo preterano. nisam mogla da podnesem onoliko Damonove krvi. ponekad pomislim da je Rebekah okrutnija od Klausa. ne mogu da gledam kad mi toliko muče omiljenog lika. i ona halucinacija sa Elenom, pa daj bre Rebekah, to je bilo previše čak i za tebe. jeste Damon preterao kada ju je izigrao, but c'mon. i sama od početka zna da on voli Elenu, šta zar je zaista poverovala da će se Damonu ona zaista dopasti nakon svega? volim ja Rebeku, jedan je od mojih omiljenih ženskih likova, ali nekad je zaista prava glupača.
Meni je scena mucenja bila vrhunska! Jedina zamerka je sto nije duze trajala! xD
Nemojte me pogresno shvatiti, meni je Damon u top 5 omiljenih likova, ali dobio je sta je zasluzio. Igrao se sa njenim osecanjima, iskoristio je kao da je neka ulicarka. (moram priznati, to govorim zato sto sam i ja ''pomalo'' osvetoljubiva Wink )
Ja obozavam Rebeku i samo neka nastavi sa njenom okrutnocu! he

63 Re: 18. The Murder of One on Fri 30 Mar 2012, 7:47 pm

Starlight


Moderator
Moderator
da, Damon se jeste igrao sa njenim osećanjima, ali i sama se znala u šta se upušta. ne, nije zaslužio da iskrvari do smrti i da bude psihički i fizički zlostavljan samo zato što je ona gajila pogrešne nade. a i Rebekah je dobila šta je zaslužila, jer je i sama polušavala nešto sa Damonom, da bi saznala informacije za drvo koje može da je ubije. Damon je ne bi linčovao zbog toga.

Damon joj nije pobio celu porodicu da bio onako mučen. ono je bilo zverski i divljački i Damon TO NIJE ZASLUŽIO.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _



"Because in the end when you lose somebody, every candle, every prayer, is not going to make up for the fact the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody used to be and a rock with a birthday carved into it that I'm pretty sure is wrong."

64 Re: 18. The Murder of One on Fri 30 Mar 2012, 8:08 pm

Warrior Princess


Original Vampire
Original Vampire

THIS. Very Happy

65 Re: 18. The Murder of One on Fri 30 Mar 2012, 8:15 pm

Rose ♥


Your Best Friend is a Witch
Your Best Friend is a Witch
Ista stvar je i sa Dejmonom, a ako biram između Dejmona i Rebeke [ustvari, bilo koga], UVEK ću izabrati Dejmona. ♥
Odvratno mi je blo ono mučenje. Slažem se sa Kajom - ona je ta koja je njega koristila prva. On njoj to ne bi uradio da ona nije počela. ON TO NIJE ZASLUŽIO!

66 Re: 18. The Murder of One on Fri 30 Mar 2012, 8:48 pm

Zla_Sam


Administrator
Administrator

Nemojte jebeno da mi pričate da je zaslužio ovo. Kad mu sabereš sve grijehe ukupno - JEBENO NE ZASLUŽUJE. Ni da bude mučen, ni da bude ponižen, ni da bude kompelovan, ni da bude napušten. Niko nije došao po njega. NIKO. I uprkos svemu, Damon će nastaviti da se bori za svakog od njih i da žrtvuje sopstvenu sreću iznova i iznova i iznova jer je DAMON. Najnesebičnije stvorenje u ovoj seriji.

Inače, epizoda je bila dobra. Zapravo, sjajna kad se usporedi sa prethodnih par.

Divna mi je ona scena s Alaricom i Caroline. Čitav ovaj storyline s Alaricom mi je sjajan, zapravo. I ova fora s Orđiđi vampirima. Bolji razlog za spašavanje Originalsa nisu mogli da smile.

Stefan mi se toliko gadi. ALI TOLIKO. I ljudi još uvjek navaljuju na taj STEMON odnos. KAKAV BRE STEMON ODNOS. KAKVA BRAĆA. Hello. Gledamo li mi istu seriju?

Klaus je sjajan i mnogo mi je nedostajao i najviše ga volim kad je ovakav totalni psiho i ono što je rekao Stefanu mi je jedna o najboljih scena u seriji i koliko god da je to neka Klausova uvrnuta logika opet je prokleta istina.

Elena je opet u mojoj milosti .. za sada.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _



just twenty seconds 'til you're no longer mine.
http://willyoudothisforme.tumblr.com/

67 Re: 18. The Murder of One on Fri 30 Mar 2012, 9:04 pm

Starlight


Moderator
Moderator
zaista popizdim kad čujem da je Damon zaslužio da toliko zverski bude mučen. i stvarno jebote, NIKO se nije setio da mu jebeno dodje i pita ga kako je. STEFAN KOJI GA JE VIDEO NA DELU NIJE SE SMISLIO DA GA PITA KAKO JE.

ne kažem ja da je Damon svetac, jer nije. čini greške, čini neoprostive greške, ali on je toga svestan i svaki put pokušava da se iskupi i ne trlja drugima na nos svoja dobra dela, nesebičan je, želi da oni koje voli budu srećni i učiniće sve za njih i posle toga dobija ovakvu torturu i nikome ne padne na pamet da ga obidje. MRŠ.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _



"Because in the end when you lose somebody, every candle, every prayer, is not going to make up for the fact the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody used to be and a rock with a birthday carved into it that I'm pretty sure is wrong."

68 Re: 18. The Murder of One on Sat 31 Mar 2012, 7:10 am

chocolateChanel.


Administrator
Administrator
Opet smo počeli da mučimo Damona. Ljudi, give it a rest, zašto uvek on mora da pati?
Caro mrzi Klausa: good girl.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Svako ima svoju srećnu zvezdu. Neka moja noćas prati tebe. ~

69 Re: 18. The Murder of One on Sat 31 Mar 2012, 9:23 am

daray


Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
mene nervira to kad neko kaže da je Damon zaslužio. Jeste, nije se on baš najljepše ponio prema Rebeki, učinio je hiljadu groznih stvari, ali je učinio duplo više dobrih. Hiljadu puta je sebe žrtvovao, svoju sreću i sve ostalo. Meni će uvijek ostati u sjećanju to da nije želio da iko sazna da ga je ugrizao vukodlak, jer neće da ga žale, i želio je da se i dalje bori. Kako - tako. I na kraju, niko ga ne pita ni kako je, ni šta se desilo. Ništa znači, nego samo dobijemo usranu SE scenu koja ni po čemu nije bila heartbreaking. Možda zvuči subjektivno jer sam DE fan, ali bilo je i meni lijepih SE scena. Ona kada ju je nazvao na početku sezone, i ona na mostu. Ovo definitivno nije. S druge strane, Stefan je stavio osvetu prije svega drugog, prije sopstvenog brata, jer trenutno me zaboli za Elenu u njegovim očima, Damon njega čitav život stavlja ispred sebe i štiti i šta već ne radi. Ali ne, on mora da tvrdoglavo ide u osvetu. Kada je ušao u prostoriju samo ga je gledao. Moj brat da je visio, ja bi iste sekunde potrčala da ga oslobodim, a kamoli da sam saznala da je nestao. Ono, Damon je nestao, i znali su da je Rebekah kriva, i svi su maltene bili u fazonu "Ma on je okej, sve će biti prosto uredu, a mi idemo sa planom, ko ga šiša". Okej, izuzev Elene, ali i ona je opet otišla za Stefanom. Ne kažem da je trebala srljati sama i sve to, ali trebala je nešto uraditi, a niko ništa. I onda mi ljudi pričaju o savršenosti Stemon odnosa. Ta ljepota meni dolazi samo sa Damonove strane, u tri sezone, osim na kraju 3. sezone, ja još nisam vidjela Stefana da radi nešto. I da je Elena pogledala u njega u ovoj epizodi, i rekla mu da nije istina to za Damona, tj. da je slagala, u sljedećoj epizodi bi gledali Stefana i Elenu u lovey dovey fazonu, a Stefan se ne bi ni okrenuo da se zapita "Hej, a šta je s Damonom?" Damon je mogao da se zeza, da ne potraži Stefana, mogao je i biti sa Elenom, a nije. Poštovao je brata na neki način. Jeste je poljubio, a onda se izmakao, i kasnije rekao da sad nije vrijeme. Da li bi to Stefan uradio? Nisam baš sigurna.

http://horizoninblack.tumblr.com

70 Re: 18. The Murder of One on Sat 31 Mar 2012, 9:26 am

Warrior Princess


Original Vampire
Original Vampire
Meni je jako krivo sto ga barem Stefan i Elena nisu pitali kako je ili uradili ista kako bi se osecao bolje. Toliko je zasluzio. Stvarno je depresivno sto izgleda kao da nema nikoga..

71 Re: 18. The Murder of One on Sat 31 Mar 2012, 9:44 am

<3 Originals <3


Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Koliko god da mi sve to ide na zivce,nekako sam navikla da svi uvek vide samo Damonova losa dela a da dobra jako brzo zaboravljaju ili uopste ni ne primecuju tako da me uopste ne cudi ta prica da je zasluzio. Ja ne mogu da komentarisem na ovu temu jer mi je bukvalno slomljeno srce u poslednjoj epizodi. Ja njega TOLIKO volim i vec 3 godine gledam kako pati,kako zrtvuje svoja osecanja za druge,kako stavlja svoj zivot na kocku zbog drugih i tako iz dana u dan...ne mogu vise. Na Stefana ne zelim ni da trosim reci ovo sto je uradio je odvratno i neopsrostivo. A koliko god da je logicno da ne moze sama i da me je uvek nerviralo kad Elena krene sama u neki pohod protiv vampira pa na kraju svi zavrse spasavajuci nju ne mogu da ne uporedim kako je uletela u punu kucu vampira da spase Stefana a za Damona se nije ni pocimala da sazna gde je. I opet kazem znam da nije mogla nista sama da uradi ali to je Elena,ona to radi za ljude koje voli.Jeste bila vidno uplasena,videlo se da je potreslo kad je saznala ali opet ni prstom nije mrdnula :S
Ne mogu zaista placeem Damon u sebi ima toliko ljubavi i toliko zrtvuje sebe u svakom mogucem smislu da ga na kraju niko ne bi pitao kako je a kamoli da ode da mu pomogne. Eto vam vasa epic Stelena jbla vas ona neka se DE NIKADA ne desi samo OSTAVITE DAMONA NA MIRU!!! NEKA DODJE KONACNO RED I NA NJEGA DA BUDE SRECAN!!!! TEAM DAMON FOR LIFE srce

72 Re: 18. The Murder of One on Sat 31 Mar 2012, 10:13 am

Warrior Princess


Original Vampire
Original Vampire
Bilo je trenutkaka kad se nisam slagala sa njegovim odlukama i izborima. Jeste stvarno cinio neke lose stvari, i da, pamticu ih. Ali ako mene pitate, ima vise dobrih, nego losih. I pokazao je kajanje za neke lose odluke i izvinjavao se. Nikad necu zaboraviti kako je rizikovao svoj zivot bezbroj puta da spasi Elenu & Stefana. Ili kad je spasio Catoline & Tylera od sigurne smrti. Koliko se samo puta suprotstavio Klausu da bi spasio one koje voli? Kucala bih do sutra kad bih nabrajala sva dobra dela... Ne znam zasto, ali on je nekako uvek 'onaj drugi'..
Poenta je da ma koliko se TVD pisci trudili da ucine Damona losim tako sto je npr on bio taj koji je pretvorio Boninu majku u vampira, ja nikad necu da se naljutim na njega. ZASLUZUJE DA BUDE SRECAN!

73 Re: 18. The Murder of One on Sat 31 Mar 2012, 8:24 pm

Rose ♥


Your Best Friend is a Witch
Your Best Friend is a Witch
AMIN na sve prethodne postove.
TEAM DAMON TILL THE VERY END! And after that.


DA, ELENA, ILI DEJMON!! -.- Bitno da je Stefan pomenut. -.-

I što je najgore, ja mislim da Julie i Kevin ne vide sve to kao mi. Ne vide oni da je Dejmon uvek svima na drugom mestu, jer sledeća Dejmonova scena je bila gde on nonšalantno ulazi kod Alarika. A, znam da ga je bolelo to što ga niko nije potražio. Moralo ga je boleti. Samo što J&K to nisu prikazali.
Inače - Stefan ga je spasio? Da, malo sutra! REBEKA ga je oslobodila. Kolko god to glupo zvučalo, ja znam da bi Dejmon ostao tu da se muči još ko zna koliko da ga Rebeka nije pustila.Stefan je "napao" KLausa zbog onoga što mu je rekao. A, pre toga je samo sklopio oči kada je Dejmon bukvalno kidao svoje šake. :smrcc: Samo je stajao, a kada je Klaus uvredio NJEGA; onda je skočio i krenuo da ga ubije. NEK IDE DO ĐAVOLA! -.-
A, ono što mi govori da J&K to ne vide kao mi jeste Rebekina rečenica "The Salvatores may fight like dogs but in the end they would die for each other; at least they know what family means."

E, pa, više je epik ljubav između mog brata i mene, nego između Stefana i Dejmona -.-
Ustvari, jedino što je epik u Stemon odnosu jeste Dejmonovo ponašanje. Toliko.

74 Re: 18. The Murder of One on Sat 31 Mar 2012, 9:50 pm

Don't Worry, Be Happy ♥


Invited in
Invited in
Themma wrote:AMIN na sve prethodne postove.
TEAM DAMON TILL THE VERY END! And after that.


DA, ELENA, ILI DEJMON!! -.- Bitno da je Stefan pomenut. -.-



Mislim da ga tad Elena nije pomenula, jer je u početku Damon želeo da postane vampir. Bio je opsednut Katherine i svojevoljno pio njenu krv. Želeo je da provede večnost sa njom. Ali kada je mislio da je Kat mrtva, to se promenilo i želeo je da umre. Tako sam bar ja sve shvatila. Nek me neko ispravi ako grešim.

http://delenasoulmates.tumblr.com/

75 Re: 18. The Murder of One on Sat 31 Mar 2012, 9:52 pm

Crazy Lady (:


Werewolf in Town
Werewolf in Town
Zar nije Stefan preobratio Dejmona ?! Shocked
I zbog toga je Dejmon bio mnogo ljut, jer zapravo NIJE ŽELIO da postane vampir ?

https://twitter.com/#!/

76 Re: 18. The Murder of One Today at 4:08 am

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 3 of 4]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum