You are not connected. Please login or register

01. Pilot

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 5 of 5]

101 Re: 01. Pilot on Sun 01 Jul 2012, 3:33 pm

Starlight

avatar
Moderator
Moderator
Čudno je kako je na početku naglašeno da je ovo Stefanova priča i 3 godine kasnije, ma i poslje prve 3 epizode, ja uopšte nemam taj osjećaj. Kada usporediš Stefana s početka serije i Stefana iz 3x22, ne vidi se nikakav napredak. Samo nazadovanje. Nikada me niko neće moći ubjediti da je najNErazvijeniji lik u seriji, s najslabijim karakterom, centar i duša ove priče. Serija možda počinje od njegovog dijela života, ali ovo nije njegova priča. Ako ja griješim, i ako jeste, onda je ova serija zapravo jakojakojako loša.

e baš tako. kad je rekao da je ovo "njegova priča" prvi put kad sam gledala naježila sam se, a onda kako je epizoda odmicala i kako se ponašao kao pička pred Damonom, bila sam u fazonu : ovo treba da bude protagonista serije? Are you for real?


I onda, ispred muškog WC-a, imamo EPIK Stelena upoznavanje. HOW YES NO. Mislim, definicija nečega što je epik je različita od osobe do osobe, ali zna se šta nije - KLIŠE. Sudare se jedno s drugim. SUDARE SE JEDNO S DRUGIM. I zbunjeno bulje jedno u drugo. Ljubav na prvi pogled i ta sranja. KLIŠE. Da ne pričam koliko je creepy s obzirom da znamo da je Stefan stalkovao prethodna tri mjeseca i da je prosto MORAO da je upozna. Vjerovatno se namjestio ispred wc-a, da se kao slučajno sudare.

da jbt, epic par je imao epic upoznavanje ispred wc-a. s obzirom da je ovo serija, a ne pravi život, i da je ovo ipak par koji na neki način obeležava čitavu seriju, mogli su da smisle nešto bolje od sudara ispred wc-a. onaj njihov eyesex na času bi za mene bio njihov idealni prvi kontakt. Elena ga je videla u prolazu, on već zna za nju, zato što je stalkuje ko psihopata već 3 meseca, i onda bum, na času se iznenada pogledaju i to bude kul. ovako ispred jebenog wc-a. pfff oni generalno kao da su napravljeni od niza klišea. i to bi moglo nekako da se prevazidje da nije sve tolko isforsirano. Bones je serija čija svaka scena predstavlja glupi kliše, al Booth i Brennan su neprevazidjeni.

Ona je kompelovana da nađe šta želi što je na početku serije neka novina u životu, da joj odagna misli sa roditelja - i na početku to je Stefan. Da se jebeni Klaus pojavio u tom momentu njenog života garant bi se u njega zacopala. Kasnije, kada sazna šta je Stefan, želi sigurnost što joj on pruža, i činjenica da je besmrtan je itekako pomogla. A Stefan je stalkovao 3 mjeseca prije toga, znao je da su joj roditelji poginuli, znao je da piše dnevnik, znao je tačno oko čega mogu da se povežu, i šta tačno treba da kaže. DUDE, PLAŠIŠ ME, STAPH. Izmanipulisao je da ga pusti u život. Izmanipulisao je da ga zavoli. I nemoj jebeno neko da je pokušao da mi proda onu priču on zna da ona nije Katherine. VRATIO SAM U OVAJ GRAD DA ZAPOČNEM ŽIVOT S TOBOM. Bez obzira na sve što zna, nije mogao da zna kakva je zaista Elena, nije mogao da zna da nije ista kao Katherine jer sve što je vidio je ono kakva je Elena u društvu, što nije nikakav dokaz o tome kakva je ona kao osoba ZAISTA. Možda je užasna dvolična kučka odlična u prikrivanju svog pravog lica. MOŽDA. Nije mogao da zna da nije tako. Tako da se Stefan nije vratio da započne život s Elenom, vratio se da započne život s na prvi pogled nježnijom verzijom Katherine.

meni je prosto neverovatno što je Elena znala da na početku je Stefanu služila samo kao zamena za Katherine i da se početak izmedju njih nije desio zbog Elene kao Elene već zato što je fizički ista kao Katherine. znala je, prešla preko svega i ostala sa njim. a da ne pominjem činjenicu što se zaljubila u njega samo zato što je nov u gradu i što je on bio promena i nešto drugačije što je njoj trebalo. ona se takodje nije zaljubila u njega zbog njega već zato što je morala da pobegne ond Matta, a Stefan je predstavljao nešto egzotično. jbt, to što kažeš, Klaus da joj je došao, ona bi se u njega zaljubila. ona prosto bila takva tad. Damonu su trebala 2 minuta da je osvoji, isto tako i Stefanu. volela sve novo i nepoznato, i to što je bukvalno izmanipulisao da ga pusti u život, iskoristio je u njenom najranjivijem trenutku... je prosto odvratno. to je isto uradi0o i u 3x20 kada je Alaric umirao i Stefan se pojavi da joj kaže kako ona ima njega (NEMA VEZE ŠTO ONA IMA 50 DRUGIH LJUDI KOJI SU MNOGO BOLJI OD NJEGA) i kako će uvek imati samo njega, a nema veze što joj je cele sezone zagorčavao život. 2 puta je iskoristio njenu slabost, svesno, i ona je svaki put pala. i on je to znao.


Najveća zamerka koju imam je nedostatak dnevnika. Mislim, prvih nekoliko epizoda su u prvi plan stavljali Elenin i Stefanov dnevnik (što je i logično, s obzirom na naziv), a sada takvih scena skoro da uopšte nema. I onda samo odjednom saznamo da je Džeremi našao dnevnik i pročitao ga, a uopšte ne znamo ni kada je Elena uspela sve da zapiše. To mi nekako ubija draž. Sad

e da, i meni baš fali pisanje dnevnika. želim da vidim kako Elena sama sa sobom gleda na celu priču oko Damona i Stefana, kako je Stefan prošao Ripper fazu. mnogo su propustili s tim što su izbacili dnevnike, a jebote serija se zove The Vampire Diaries.

i sad kada gledam seriju, meni je Elena bila najbolja u Pilotu ubedljivo. Pilot koji je realno loš, Elena je bila hajlajt epizode, pravi nosilac serije, bila je u svom najboljem izdanju. cela epizoda, a ona me je svakom scenom više oduševljavala. to se nikad više nje ponovilo. u svakoj sledećoj epizodi desila se barem jedna scena gde sam popizdela zbog nje.

Elena koja sipa sebi kafu i Jeremy na finjaka udje i samo joj uzme šolju bez pardona haha kolko sam ja obožavala tog Jeremyja iz prve sezone. jeste bio nesrećan al je umeo da bude toliko urnebesno bezobrazan. jbt Jenna. ona je nekad bila u seriji AHAHAHAH

koliko je Nina bila fejk kao Elena jebote O.o kolko je loše odglumila. kolko je ono bilo sve očajno i isforsirano. tačno se vidi da još uvek nije najbolje razumela Elenu.

i potpuno kapiram Mattovo ponašanje. Elena uz njega celog života, čak su bili zajedno, on nije ni znao da ona nije srećna sa njim, roditelji joj umru, ona ga skroz isključi i on želi da joj pomogne, ona mu ne dozvoljava. ne zna dal je njegova greška il šta je. jedino što može da uradi jeste da joj stavi do znanja da još uvek veruje u njih i to je lepo. isto tako je ljut, što ga pomalo izbegava i to je ok.

kolko me je nervirala Caroline u svojoj prvoj sceni, lol. isprva nisam ni mislila da će ona imati neku važnu ulogu, mislila sam da će imati par scena, eventualno par epizoda i to je to. njen lik je uz Damonov imao ubedljivo najbolji build up.

kolko je dobar soundtrack :O muzika jedino spašava Pilot.

jako mi je krivo što su izbacili sve priče Damona sa vranama i maglom. to je tako kul moć. toliko toga iz pilota su izbacili iz kompletne serije i to je užasno. Pilot je imao neki realni osvrt na stvarni život, škola, časovi, žurke, pijančenje, teen angst, svi su bili ono što jesu, dok sad u trećoj sezoni se ponašaju kao da imaju 30 godina. i to je tužno.

a ono na groblju, ako treba da bude magla ubi me haha i čudno je to što, kad sam prvi put gledala Pilot SE scena na groblju mi nije bila ništa posebno, a sad mi se dopala. jeste bila nekako prirodna. Elenina zbunjenost, pogled u Stefanovim očima koji vrišti "kako je slatka".

i jebote, od početka nam je predstavljen Stefanov problem sa kontrolom. do finala treće sezone se ništa nije promenilo, on i dalje ima taj problem. zar on zaista treba da bude taj koji će učiti Elenu kontroli?

i verovatno sam jedina koja nije mrzela Tylera na početku. sue me, I liked him. videla sam potencijal u njemu i nisam se prevarila.

JA TEK SAD KAPIRAM DA JE VICKI JEREMYJEVA PRVA DEVOJKA AWWWWW bili su slatki. ne kao Jeremy i Anna ili pak Jeremy i Bonnie, al bila je ona njegova prva ljubav. šteta je što su izbacili Vicki. meni se ona dopadala. mogla je da postane fantastičan lik i možda čak da ima bolji build up od Caroline.

Jenna je baš bila simpatična s ovim pokušajima da se ponaša kao roditelj.

kolko je uvrnuto kada Zach zove Stefana UNCLE STEFAN AHAHAHAHAHAH

Elena je nekada bila DUHOVITA. ono kad Bonnie navodno treba kristal i ona
joj daje bocu od piva haha

kolko je fejk razgovor Elene i Stefana na žurci. on je ispituje zašto je tužna, a ZNA o čemu se radi. 3 meseca je stalkuje i sad se kao pravi da ništa ne zna, i kad ima priliku koristi ono što je prikupio o njoj. kako je Elena kad je sve saznala, mogla da predje preko toga? ok spasao joj je život, naravno da će mu biti zahvalna za to, pa čak i da će se zaljubiti u njega zbog toga, moguće je što da ne, al to mu nije izgovor da je uhodi kao jebeni manijaki da manipuliše kako stigne.

razgovor Jeremyja i Vicki u šumi nakon što se ona oslobodi Tylera. msm da sam tad počela da ih shipujem. bar dok se nije pojavila Anna.

Damonovo grandiozno prvo pojavljivanje. njegov podrugljivi osmeh koji potiskuje, al ne može skroz da ga potisne, jer mu je prosto smešna Stefanova reakcija. njegove oči koje tako zlobno sijaju. Damonu je bila potrebna ta jedna scena da me osvoji. naravn tokom cele serije bilo je scena u kojima me je iznervirao, najviše ih je bilo u prvoj sezoni, al nikad nije prestao da bude moj omiljen lik. čak i sad kad mu se Klaus opasno približio i uglavnom ne znam kojeg volim više, uvek se desi neka scena zbog koje mi je nemoguće a da ne budem team Damon pre svega.

i već na početku smo videli ono što se provlačilo kroz celu seriju; Damon bukvalno tera da Stefan bude ono što zaista jeste, pa čak iako je ta osoba nešto loše. to je jedini način da on prihvati sebe, jer ga potiskivanje nikud neće odvesti, kao što smo i videli u trećoj sezoni. kad bi prihvatio sebe, naučio bi da se kontroliše. prošle su 3 sezone Stefan i dalje nije prihvatio sebe već se opet vratio potiskivanju. Damonove metode možda jesu agresivne, al kažite vi meni, kakve bi metode upalile na vampiru koji ne ume da se kotroliše i u kome se krije Džek Trbosek? da li bi upalilo to da mu Elena povremeno daje svoju krv? to očito nije upalilo. potiskivanje takodje ne ide. isljučivanje emocija ne ide. on sam neće da radi na tome, jer se previše plaši, a Damon ga gura, a to njemu treba. niko ne zna Stefana bolje od Damona i zato sam ubedjena da je njegova metoda ispravna. niko bolje od njega ne može da zna šta njegovom bratu treba. Damon je svojim dokazivanjem superiornosti pokušao da probudi Stefanov bes i to je i uspeo, al nije uspeo da probudi njegov bes prema tome što je slab, več bes prema tome što ugrožava njegovo potiskivanje. STEFAN JE GOTOVO ZAPLAKAO JEBOTE.

mene sad zanima gde je u Pilotu taj epic razgovor koji su imali Stefan i Elena? svo ono filozofiranje to treba da predstavlja? filozofiranje koje obavljaš uz kaficu sa drugaricom ili sa nekim drugom u 5 ujutru nakon žurke?


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _"Because in the end when you lose somebody, every candle, every prayer, is not going to make up for the fact the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody used to be and a rock with a birthday carved into it that I'm pretty sure is wrong."

102 Re: 01. Pilot on Sun 01 Jul 2012, 3:43 pm

chocolateChanel.

avatar
Administrator
Administrator
meni je prosto neverovatno što je Elena znala da na početku je Stefanu služila samo kao zamena za Katherine i da se početak izmedju njih nije desio zbog Elene kao Elene već zato što je fizički ista kao Katherine. znala je, prešla preko svega i ostala sa njim. a da ne pominjem činjenicu što se zaljubila u njega samo zato što je nov u gradu i što je on bio promena i nešto drugačije što je njoj trebalo. ona se takodje nije zaljubila u njega zbog njega već zato što je morala da pobegne ond Matta, a Stefan je predstavljao nešto egzotično. jbt, to što kažeš, Klaus da joj je došao, ona bi se u njega zaljubila. ona prosto bila takva tad. Damonu su trebala 2 minuta da je osvoji, isto tako i Stefanu. volela sve novo i nepoznato, i to što je bukvalno izmanipulisao da ga pusti u život, iskoristio je u njenom najranjivijem trenutku... je prosto odvratno. to je isto uradi0o i u 3x20 kada je Alaric umirao i Stefan se pojavi da joj kaže kako ona ima njega (NEMA VEZE ŠTO ONA IMA 50 DRUGIH LJUDI KOJI SU MNOGO BOLJI OD NJEGA) i kako će uvek imati samo njega, a nema veze što joj je cele sezone zagorčavao život. 2 puta je iskoristio njenu slabost, svesno, i ona je svaki put pala. i on je to znao.

Ona se zaljubila u neku ''nazovisigurnost'' šta znam. ja sam u prvih pola sezone bila SE shipper, ali sada ne mogu tako da gledam na to. A Elena mi je prva ispala -nemogudakažemglupa- ali ono. Da pređe preko svega? Hm, ne. Ali o tome ćemo u tim epizodama. Its really messed up.

kolko je dobar soundtrack :O muzika jedino spašava Pilot.

My point.

i verovatno sam jedina koja nije mrzela Tylera na početku. sue me, I liked him. videla sam potencijal u njemu i nisam se prevarila.

Priznaj, u njemu si videla sve damaged likove koji su ti se sviđali. haha

razgovor Jeremyja i Vicki u šumi nakon što se ona oslobodi Tylera. msm da sam tad počela da ih shipujem. bar dok se nije pojavila Anna.

I meni su oduvek bili slatki. nekako, imali su hemije, nešto.

Damon bukvalno tera da Stefan bude ono što zaista jeste, pa čak iako je ta osoba nešto loše.

THIS.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Svako ima svoju srećnu zvezdu. Neka moja noćas prati tebe. ~

103 Re: 01. Pilot on Sun 01 Jul 2012, 3:56 pm

Starlight

avatar
Moderator
Moderator
Priznaj, u njemu si videla sve damaged likove koji su ti se sviđali. haha


AHAHAHAHAHA JESTE


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _"Because in the end when you lose somebody, every candle, every prayer, is not going to make up for the fact the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody used to be and a rock with a birthday carved into it that I'm pretty sure is wrong."

104 Re: 01. Pilot on Sun 01 Jul 2012, 4:22 pm

Rosie Sambora

avatar
At Mystic Grills
At Mystic Grills
Kad smo već kod vrane i magle... na samom početku serije su nas tako bombardovali razlikama između Stefana i Dejmona, i to posebno u snazi i moćima. Tokom serije, ja sam bukvalno izgubila taj osećaj da je Stefan slabiji, i da je Dejmon special (u smislu moći). Mada Dejmon svakako uvek dominira u svojim scenama, ipak bi bilo malo... teatralnije da pokaže malo više od nadljudske snage.

105 Re: 01. Pilot on Sun 01 Jul 2012, 7:25 pm

Warrior Princess

avatar
Original Vampire
Original Vampire
Mislili su da je to bilo previse supernatural, ali meni licno se to dopadalo..

106 Re: 01. Pilot on Sun 01 Jul 2012, 8:44 pm

Zla_Sam

avatar
Administrator
Administrator
Meni sva ta magla a i te moći izgledaju tako jeftino, glupo i nepotrebno. A dnevnici .. pa tačno je da nema smisla što su ih ukinuli s obzirom da je ovo The Vampire Diaries ali mi je i drago. Stvarno mi se ne sluša OVO tri sezone:

Elena: Dear diary, I couldn’t have been more wrong. I thought that I could smile, nod my way through it. Pretend like it would all be ok.

Stefan: I had a plan. I wanted to change who I was. Create a life as someone new. Someone without the past.

Elena: Without the pain.

Elena and Stefan: Someone alive.

Elena: But it’s not that easy. The bad things stay with you.

Stefan: They follow you. You can’t escape them, as much as you want to.

Elena: All you can do is be ready for the good. So when it comes, you invite it in, because you need it. I need it.

Oni zapisuje iste stvari u dnevnike, like, RIGA MI SE.

Naravno da bi bilo zanimljivo čuti njihov tok misli poslje određenih situacija ali budimo realni sve što bismo dobili je "but stefan is my true epic luuuuv" "i luuuv hiiim". Neka hvala.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _just twenty seconds 'til you're no longer mine.
http://willyoudothisforme.tumblr.com/

107 Re: 01. Pilot on Sun 01 Jul 2012, 8:50 pm

Rose ♥

avatar
Your Best Friend is a Witch
Your Best Friend is a Witch
Napisala sam ogroman komentar, i izašlo mi je. Ne mogu sad sve. Ukratko:

Stefan ovde BUKVALNO POBEGNE kad vidi Eleninu POSEKOTINU i sad će u četvrtoj sezoni on da je uči kako da se kontroliše. PA JE NE MOGU. Tek sad ne mogu ovo. -.-

Ili kad je tera da mu kaze sta joj se desilo. WTF? Ako vec zna da su joj umrli roditelji, zasto mora da je tera da prica o tome?
to što je bukvalno izmanipulisao da ga pusti u život, iskoristio je u njenom najranjivijem trenutku... je prosto odvratno. to je isto uradi0o i u 3x20 kada je Alaric umirao i Stefan se pojavi da joj kaže kako ona ima njega (NEMA VEZE ŠTO ONA IMA 50 DRUGIH LJUDI KOJI SU MNOGO BOLJI OD NJEGA)
Word.
Meni je došlo da premotam SE scene. To je toliko odvratno. Stefan je TOLIKO PRORAČUNAT. Svaku reč je smislio unapred, sve je isplanirao. To je očajno. Toliko NISKO. Mrzim Stefana. Ne mogu ja da volim tog lika. Koliko je samo očajan bio prema Kerolajn. Zacrtao je sebi da mora da ima Elenu i to je to..gaziće preko svega i svakoga, ali on će imati Elenu, jer jelte "there's no choice." There is always a choice, Stefan. -.-
Ako je ovo priča o Stefanu onda ja ne znam šta gledam. Još jedan promašaj serije.
I "for over a century." Aj ne se*i, života ti. Evo svi smo se sažalili na tebe. A to što je 1916. bio ripper? I u dvadesetima je bio Ripper prve klase kome se i Klaus, zlo nad zlom, divilo. -.- Još jedan fail. Al, važno je jelte da smo se svi sažalili na Stefana. Ljubav. -.- SELJAK!

želim da vidim kako Elena sama sa sobom gleda na celu priču oko Damona i Stefana.
ŽELIM DA ZNAMO OVO. Ovo je poenta tih dnevnika, ne njihova proseravanja da prostite.

Seriji previše nedostaje NORMALNIH trenutaka iz svakodnevnog života. U školu idu samo kad imaju neki ples sad. ............wtf? Najviše nedostaje njihovo zajedničko druženje. Zato svi onoliko volimo onu scenu iz 3x21.

I pričajte šta hoćete, STEFAN VOLI KATHERINE! To je tako očigledno. Jer ako je ne voli, cela ova priča sa uhođenjem Elene i čuvanjem Ketrinine slike nema smisla.

Zauvek ću ostati team Matt (te njegove predvne plave, nevine i iskrene oči. Savršen je. Ljubav najveća), Jeremy (on nikad nije bio istinski srećan. MORA da ostane ČOVEK do kraja. Koliko je on napredovao, odrastao. Oduševeljena sam.), Tyler (ovo je sporedan lik kad se uporedi sa glavnim triom, ali on je od Pilota pa do 3x22 napredovao 15 puta više od Stefana), Elena (jedini je ženski lik koji sam zavolela odmah posle Pilota ikada. Previše je volim.) i Damon (nema potrebe da objašnajvam. Bio je kreten u početku, ali je bio iskren kreten. Bio je ono što jeste.). ♥

one more thing: jbt, koliko se samo razliku Stefan i Dejmon. Stefan ovde doesn't give a shit about Damon. Samo hoće da ga se reši. Zauvek. A, šta je Dejmon sve uradio da vrati Stefana na pravi put? Toliko su različiti...

108 Re: 01. Pilot on Sun 01 Jul 2012, 10:35 pm

<3 Originals <3

avatar
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Wwinner wrote:
Slazem se. Nisu tek tako trebali da prestanu s tim. Isto kao sto su odmah uklonili maglu i vranu.

Ja sam par puta ponovila da ne znam šta se desilo s vranom nakon.. hmm.. prve epizode?!

I ja sam par puta odgovorila na ovo :PPP Damon je ubio vranu u 1x05 Very Happy

109 Re: 01. Pilot on Sun 01 Jul 2012, 11:07 pm

Starlight

avatar
Moderator
Moderator
pa šta jel nije mogao da nadje neku drugu vranu xD


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _"Because in the end when you lose somebody, every candle, every prayer, is not going to make up for the fact the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody used to be and a rock with a birthday carved into it that I'm pretty sure is wrong."

110 Re: 01. Pilot on Mon 02 Jul 2012, 6:35 am

chocolateChanel.

avatar
Administrator
Administrator
<3 Originals <3 wrote:
Wwinner wrote:
Slazem se. Nisu tek tako trebali da prestanu s tim. Isto kao sto su odmah uklonili maglu i vranu.

Ja sam par puta ponovila da ne znam šta se desilo s vranom nakon.. hmm.. prve epizode?!

I ja sam par puta odgovorila na ovo :PPP Damon je ubio vranu u 1x05 Very Happy

Ja sam to, očigledno, propustila XD
[uzoran admin, nema šta. haha ]


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Svako ima svoju srećnu zvezdu. Neka moja noćas prati tebe. ~

111 Re: 01. Pilot on Mon 02 Jul 2012, 8:19 am

<3 Originals <3

avatar
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Starlight wrote:pa šta jel nije mogao da nadje neku drugu vranu xD

hahahaah Kajo ne komplikuj Very Happy vidis da su se i sa ovom jednom jedva snasli i da su jedva docekali da je se rese Razz

112 Re: 01. Pilot on Mon 09 Jul 2012, 12:11 am

Nika Kći Zevsova ~

avatar
Administrator
Administrator
 • Muzika je prokleto savršena. Kao što je Milica rekla, S1 ima najbolju muziku. MGMT, Bat For Lashes, Placebo, The Fray, One Republic [čak i Katy Perry], sve u jednoj epizodi. *o* Silversun Pickups “Sort Of” sa početka epizode mi je jedan od favorita.
  I storyline je barem bio ORGANIZOVAN. Sezona teče. Tačno se zna koja je poenta iste.


 • Elena je prelepa. U kasnijim sezonama, malo su joj eksperimentisali sa obravama. Ali ovde. *o* Zato je Damonova kosa apsolutni promašaj.


 • Koliko je Caroline bila nepodnošljiva kao ljudsko biće, lol.
  Ali imamo Steroline momente. "Because she saw him first".
  Zanimljivo je kako ovde kuka kako je niko neće, a u trećoj sezoni SVI SE OTIMAJU OKO NJE.


 • Ne, Stefan uopšte nije creepy. "Where you following me?", "No, I JUST SAW YOU FALL", like WAT. I kako se samo pojavi ispred nje. A njoj to sve bleja. DEVOJKO. Ali ja jesam do 1x11 bila SE šiper, to moram priznati. Elena je u početku zapravo i bila srećna oko njega. Ne sećam se da se skoro ovako sa Stefanom smejala.
  Ali kada pogledamo sve sada... Ugh. STALKER.


 • Efekti su bili prilično shitty na početku. STEFAN KOJI LETI NA DAMONA, kao šta. A onomad kada je bio u bunaru nije mogao sam da izađe. Bič, pliz. Verovatno jedino meni nedostaju svi oni dodatni efekti oko Damona, koliko god da su šuntavo odrađeni. Zamislite da su bolje prezentovali to.


 • Matt je predivan. Ne znate koliko mi je drago što ga nisu ubili.


 • Svi su bili tako bezbrižni, i srećni. ZAPRAVO SU IŠLI I U ŠKOLU.
  [Tanner hejt.] I miss that. Prikaz normalnog srednjoškolskog života.


 • Tylera nikad nisam podnosila. Douche na kvadrat. Njegov odnos sa Vicki je dno dna. I Jeremy stoner. Kako su svi bili nezreli čoveče.

 • For over a century, I have lived in secret…

  SMRT. Koliko mi se smučilo.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

They are strong together, and they are each other’s weakness.

113 Re: 01. Pilot on Mon 09 Jul 2012, 8:44 am

<3 Originals <3

avatar
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Nika Kći Zevsova ~ wrote:


 • For over a century, I have lived in secret…

  SMRT. Koliko mi se smučilo.


hahahhahaha haha ali realno nmg da podnesem taj pocetak Smile

114 Re: 01. Pilot on Fri 13 Jul 2012, 1:17 pm

Munika

avatar
Welcome to Mystic falls
Welcome to Mystic falls
Ovo je prva i poslednja epizoda koju sam pogledala, i nije mi se svidela nikako... Spoj Sumraka i OTH-a scratch

115 Re: 01. Pilot on Fri 13 Jul 2012, 1:24 pm

Starlight

avatar
Moderator
Moderator
ne možeš na osnovu jedne epizode da sudiš o čitavoj epizodi, posebno ako taj Pilot ne voli čak ni 90% fanova.

osim toga, ako uopšte ne planiraš da gledaš seriju, što si se registrovala? xD


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _"Because in the end when you lose somebody, every candle, every prayer, is not going to make up for the fact the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody used to be and a rock with a birthday carved into it that I'm pretty sure is wrong."

116 Re: 01. Pilot on Fri 13 Jul 2012, 1:27 pm

Munika

avatar
Welcome to Mystic falls
Welcome to Mystic falls
Zaista, kako smem na osnovu odgledane epizode da sudim o epizodi xD Ali znam na šta si mislila. Pa šta znam, to je serija, nije ne znam kakva životna filozofija da moram da se trudim da volim... Mada opet, bila sam i pravu antifan Twilighta pa zavolela. Idem iz krajnosti u krajnost 45554311

117 Re: 01. Pilot on Fri 13 Jul 2012, 1:36 pm

Starlight

avatar
Moderator
Moderator
AHAHAHAHAHHAHAHHA jesam ispalila sam se, mislila sam o seriji xD

preporučila bi ti da nastaviš da gledaš, jer od neke 11. epizode zaista kreće prava stvar, mada serija postaje baš kvalitetna od neke 2.sezone.

mada sve je na tebi Wink


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _"Because in the end when you lose somebody, every candle, every prayer, is not going to make up for the fact the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody used to be and a rock with a birthday carved into it that I'm pretty sure is wrong."

118 Re: 01. Pilot on Mon 20 Aug 2012, 6:28 pm

Vampire Barbie

avatar
Welcome to Mystic falls
Welcome to Mystic falls
Mnogo mi se svidjela pilot epizota Smile Pogotovo scena borbe Stefana i Dejmona(mislim da je to bilo u 1. nisam sigurna)

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 5 of 5]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum