You are not connected. Please login or register

 » SPAM » Zabava » Televizija »  La Fuga

La Fuga

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 La Fuga on Sun 22 Jan 2012, 11:54 pm

Filip

avatar
Invited in
Invited inTelevizija: Telecinco
Godine trajanja: 2012-
Uloge: Aitor Luna, María Valverde, María Vázquez, Luis Iglesia, Laura Domínguez, Emilio Buale, Jimmy Castro, Benito Sagredo, Maru Valdivieso, Jennifer Rope.

Sinopsis:

U društvu u kojem su rezerve nafte skoro iscrpljene i vlada ograničava slobode sa navodnim ciljem obezbeđivanja mira i bezbednosti stanovništva, Daniel (Aitor Luna), mladi idealista koji je član revolucionarnog pokreta pod nazivom 'Otpor',završava u zatvoru zbog sukobljavanja sa sistemom. Zatvor se nalazi na pučini, na naftnoj platformi 'Kula', koja je rekonstruisana u zatvor maksimalnog obezbeđenja.

Sa druge strane, Anna (María Valverde), njegova supruga, je spremna na sve da bi ga izvukla odatle.Dobija posao kao čuvar zatvora i uspeva da je odrede da radi u zatvoru 'Kula'.Kad stigne tamo, Anna stupa u kontakt sa Danielom i zajedno uz pomoć ostalih članova pokreta 'Otpor' sprovode izuzetno rizičan plan bega na kojem su radili tokom pet godina,koliko je Daniel bio zatvoren.
Susrešće se sa mnogim nepredviđenim okolnostima, koje će usporiti njihov plan,doživljavajući nesreće koje će ozbiljno ugroziti njihove živote,morajući da se suoče sa mnoštvom opasnosti.
Ali, uprkos svemu, mogu da računaju na moćno oružje da bi se suočili sa ovim izazovom - svoju nadu u budućnost i ogromnu ljubav koju dele.

Back to top  Message [Page 1 of 1]

 » SPAM » Zabava » Televizija »  La Fuga

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum