You are not connected. Please login or register

16. 1912

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4

Go down  Message [Page 4 of 4]

76 Re: 16. 1912 on Fri 16 Mar 2012, 8:04 pm

marw


At Mystic Grills
At Mystic Grills
dobra epizodica, sledeca ce biti josh bolja ♥

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000528852734

77 Re: 16. 1912 on Fri 16 Mar 2012, 9:46 pm

Starlight

avatar
Moderator
Moderator
epizoda je prosečna. očekivala sam nešto više s obzirom kako su je najavljivali, ali nije bila loša. moram da priznam da mi je još uvek teško da se naviknem na usporen tempo kojim teče 3.sezona, nekako mi je u glavi još uvek 2.sezona.

za početak, bilo mi je jako nerealno da Liz preti Damonu da će ga staviti u ćeliju sa Alaricom. um, nije kao da Damon ne može da je savlada u roku od jedne sekunde. i još mi je bilo nerealnije što se on povuko, al dobro. bar jednom nije impulsivan kako ume da bude i to je bar jednom ispalo dobro.

i još jednom mi Elena nije jasna. često joj je smetalo što se Damon meša u sve i sad jednom on odluči da ostane sa strane i ona odmah osuje paljbu po njemu. ne kapiram. i ono na kraju da ako nastavi da gura ljude od sebe da će ostati sam. u redu je da ona ne zna šta hoće, ali nije u redu da mu stalno prebacuje svaki njegov postupak jer ni sama ne zna šta joj odgovara u njegovom ponašanju.

Damon/Rebekah eye-sex bio je odličan. zaista se radujem triu Rebekah-Damon-Sage, pa makar to trajalo samo jednu epizodu. samo da se Rebekah ne zaljubi u Damona il tako nešto, to bi bilo previše. mada nakon ove priče o drvetu, mislim da sve što sledeće uradi sa njim tiče se samo informacija povodom tog drveta.

nadam se da su Damon i Sage pre svega dobri prijatelji. i očekivala sam više od nje u ovoj epizodi. pojavila se jedva u 3 scene.

i konačno da vidimo neke realnosti od Stefana. sada je malo objašnjeno kako to da je tako lako podneo prelazak sa ljudske na životinjsku krv. samo se pretvarao i ubedjivao sebe da je lako, a onda je došao do tačke kada njegova samokontrola opet puca. ne bi bilo loše da ova priča konačno potraje više od jedve epizode jer ima dosta potencijala i mogučnost da od Stefana napravi odličnog lika koji bi mi se dopadao.

ne mogu da verujem da su Matt i Elena zaista očekivali da ih Meredith neće provaliti. bilo je tako providno.

koliko je moćna scena kada Damon ubedjuje Stefana da pije ljudsku krv. njegov pristup pomaganju Stefanu je neobičan, ali vrlo je moguće da samo takva vrsta pristupa može zaista pomoći Stefanu. i naravno, niko ga ne može spasti osim Damona. a ovog puta Damon je spreman na to.

i konačno se Elena zaista otvorila. jeste malo čudno što to nisu bile Bonnie ili Caroline, ali realno one bi je pomalo osudjivale, štaviše to već i rade, ali Matt je duša i samo je bio tu da priča sa njom. eternal love for him.iz cele one izjave o ljubavi prema Stefanu jedino što sam ja uspela da zaključim jeste da se Elena zaljubila u Stefana samo zato što je bio vampir i da ga već polako prerasta. samo s obzirom da je u ovoj seriji ipak glavna Julie Plec od toga nema ništa. meni SE priča sa Elenine priče više nije jasna i treba da je završi, mada naravno neće.sa Stefanove strane nekako jeste.a Elenina izjava o Damonu je nešto najlepše što je ikad rekla o njemu. i Matt nije nevidljiv. bar ne više. dali su mu šansu u 3.sezoni i zbog toga ću im biti večno zahvalna.

i Alaric/Elena zagrljaj je baš onakav kakav treba da bude izmedju oca i ćerke. neću se ni osvrtati na one budalaštine o bilo kakvoj hemiji izmedju njih dvoje.

koliko je jeziva i odvratna, toliko je i bolna scena kada Stefan prvi put nekome odrubi glavu. mislim da smo videli kako je sve počelo oko njegov "zaštitnog znaka" kao Rippera.

"Because right now, you're all I got." najupečatljiviji citat epizode definitivno. ja zaista više nemam reči za to do kojih granica Damon ume da voli, u stvari on nema granice, sve te njegove emocije i ta količina ljubavi prema Stefanu i Eleni je meni toliko fascinantna.znam da sam ovo rekla milion puta, ali ja ću zauvek biti team Damon. on je jedan od retkih likova koje podjednako volim i u njihovom najboljem i u njihovom najgorem izdanju. on je to što jeste i svi njegovi postupci, dobri i loši sastavljaju ga u jednu fantastičnu celinu. zaista ne mogu da dopustim da ga iko naziva patetičnim ili da se ponaša kao derište.

zanimljiva je ova Samantha Gilbert. imam osećaj da ćemo je videti i u budućnosti. ne bi me čudilo.

Meredith ima potencijal da bude sjajan lik, ali me i dalje preterano ne zanima. na kraju je zaista ispalo sve neočekivano. nikad ne bi rekla da je Alaric ubica. ali cela ta priča je zanimljiva i može da bude sjajna. oduševljena sam. samo mi je žao što u poslednje vreme uvek on nastrada.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _"Because in the end when you lose somebody, every candle, every prayer, is not going to make up for the fact the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody used to be and a rock with a birthday carved into it that I'm pretty sure is wrong."

78 Re: 16. 1912 on Sat 17 Mar 2012, 12:35 pm

Angi93

avatar
First Bite
First Bite
Epizoda mi se nije svidela, mada ima nekoiko dobrih scena. Stemon <3
damon je stwarno divan, mada prvo nisam shvatala kako ce tako pomoci
Stefanu, ali sad mi je jasno da je to verovatno jedini nacin.
Ocekivala sam samo vise emocija sa Stefanove strane. Nadam se da ce
uvideti da mu brat nije neprijatelj. Problem je sto on tesko prelazi
preko nekih stvari, kao sa Katherine.
Onda, Meredith, drago mi je sto nije ona ubica, sve vise mi se svidja
Very Happy Saznanje o Alaricu me najvise zaprepastilo. Shocked Nemam pojma sta ce se
dalje desavati, a jako me zanima xD
A od Eleninih reci sam pala u bedak. Sto je rekla da se uz Stefana
osecala zasticeno i sto je znala da on nikad nece umreti. Najgore je
sto sve to ima smisla Sad A scena kad Elena zatece Stefana kako se
hrani ljudskom krvlju me podseca na spansku seriju. xD Ne mogu da izdrim da ne budu zajedno,a u isto vreme i necu da budu zajedno zbog Damon-a... Neutral
Hm, onda, Sage, nije mi uopste simpaticna... Za sad nikako ne bih volela da bude sa Damonom...
Scena sa Liz i Damonom mi prosto nema smisla... Liz se sad kao pravi da ce da zakljuca Damona pored Alarica Shocked

http://rbdandtvd.nstars.org

79 Re: 16. 1912 on Sat 17 Mar 2012, 6:57 pm

¿coka?

avatar
Someone's New in Your World
Someone's New in Your World
Bukvalno sam mogla da zaspim nad lap topom da nije Damona.
Cela epizoda je monotona, bez ikakvih desavanja, a nema ni Klausa, pa nije zanimljivo. -.-
Jedino sam primetila da je Ian posebno lep u ovoj epizodi, nekako je vise Damon and me like it. flirt
Ocekujem vise od sledece epizode!

80 Re: 16. 1912 on Sat 17 Mar 2012, 9:30 pm

Filip

avatar
Invited in
Invited in
Ahaaa i nekako je epizoda licila na pravu sapunjaru Razz

81 Re: 16. 1912 on Mon 19 Mar 2012, 6:18 pm

<3 Originals <3

avatar
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Wearing Your Pro Infinitio Rings.

82 Re: 16. 1912 on Fri 23 Mar 2012, 5:33 pm

Zla_Sam

avatar
Administrator
Administrator
Kad nam obećaju flashback o Damonu onda bi bilo lijepo da nam daju fashback o DAMONU a ne o tome kako je Stefan jadan i krasan. Rolling Eyes

Dobar preokret s Ricom, ostalo sve je preloše.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _just twenty seconds 'til you're no longer mine.
http://willyoudothisforme.tumblr.com/

Sponsored content


Back to top  Message [Page 4 of 4]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum