You are not connected. Please login or register

04. Memory Lane

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 5 of 5]

101 Re: 04. Memory Lane on Wed 21 Sep 2011, 6:18 pm

uckvondy

avatar
Someone's New in Your World
Someone's New in Your World
Sara Canning, Candice Accola, Zach Roerig i Matt Davis se takođe pojavljuju.


Prvo da kažem da mi je Damon bio prekimičan sa onim probadanje Masona hahahah
sve one šale o psima i vukovima... ali Mason ga je lijepo prošao..
ona scena sa srebrenim priborom za pitu,a Mason je uzme rukom hahahahha Damon je ostao pafff....hahahh Mason je legenda..Damon je glupo postupio kad ga je pokušao ubiti....
Scene sa Stefanom i Katherine su bile dobre...
opet su se vraćali u prošlost....ona prva scena je bila extra..kad Stefan sanja...da je Elena sa Damonom...kako me je samo Katherine ušla u san...
skontala sam da je ona sa njim na krevetu po onoj veni...
a je jaka Katherin..
ono sa verbenom kad je je sefan zarobio, meni ej izgledalo stvarno..
ne bi nikad pomislila da sve glumi...
čovječe njoj verbena nemože ništa...kako je samo lako slomila one lance...

Nevjerovatna je tajna koju je K. ispričala Stefanu...
ona je sve planirala...svoje prijatelje je htjela ubiti a sve kako bi zamela svoj trag...
prepoznala sam onog Henrya ako se nevaram on je onaj tip kojeg su Aleric i Damon ubili onaj dan kad su tražili Isobel...on je bio u grobnici...Onaj ultimatum na kraju...čovječeeee
bila sam se prepala za stelenu...
K. želi pobiti sve....
ono na kraju svađa stelena,,,mislila sam da je pravo...ali nije
srećoooom ...damon se baš ponadao..super epka

102 Re: 04. Memory Lane on Mon 19 Dec 2011, 4:21 pm

Ket ♥

avatar
Dear Diary ...
Dear Diary ...
odlicna epizoda Very Happy vrlo zanimljive scene Katice i Stefana i poljubac sa kraja je bio vrh
isto tako i susret Elene i Ketrin mada suvise kratko

predvidela sam namestenu svadju E. i S. Smile

sad me bas zanima sta ce biti sa Tajlerom

103 Re: 04. Memory Lane on Tue 20 Dec 2011, 11:19 pm

¿coka?

avatar
Someone's New in Your World
Someone's New in Your World
Kakva je Katherine bitch... Samo pokazuje ko je i sta je iz epizode...
Jadan moj Damon opet Sad <3
Elena i Stefan - standardno, vec su smorili...
Ja se ponadala kad su se kao posvadjali kad oni provalili Razz

104 Re: 04. Memory Lane on Tue 20 Dec 2011, 11:42 pm

Starlight

avatar
Moderator
Moderator
skroz sam se raznežila na Steferine scene ^^ moraju da budu endgame.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _"Because in the end when you lose somebody, every candle, every prayer, is not going to make up for the fact the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody used to be and a rock with a birthday carved into it that I'm pretty sure is wrong."

105 Re: 04. Memory Lane on Thu 26 Jul 2012, 3:29 pm

Starlight

avatar
Moderator
Moderator
Stefanov san, Steferine u krevetu. njihova priča je toliko jebeno dobra, da nedostatak hemije se često i ne vidi.

drugi deo treće sezone je, u stvari, bio lošiji od prvog, i izmedju ostalog zato što nije bilo Katherine. koliko je ona bitan deo serije.

samo zato što je Stefan izmanipulisao da bi ubrizgao vrbenu, ne mora da znači da Katherine nije u pravu. navodno je toliko zaljubljen u Elenu da ne može da živi bez nje, a ipak čuva Katherininu sliku. zašto? a osim toga, sad je baš providno koliko je uticala na njega kada se pojavila.

ono kada jedan od tvojih omiljenih shipova dobije celu epizodu za sebe i onda polako počinju da imaju sve manje i manje scena. nedostaju mi.

Elena je morala da bude mnogo više osećajnija povodom Caroline. sada je Caroline trebala prijateljica, ne da ona bude tu samo kada Bonnie neće da se javi Eleni. Caroline je tek raskinula sa Mattom, postala je vampir, sva je u haous, nije sada jebeni Stefan centar sveta.

Steferine scena kada Stefan izjavljuje Katherine ljubav. koliko je lepa ta scena. koliko je Katherine bila iznenadjena, zaljubila se zaista.

zapravo sam postala vatreni fan Katherine kada je rekla da nije ni trepnula kada je izdala druge vampire 1864. ono što je uradila je neoprostivo, užasno, pitanje je dal je ikad nosila i trunku kajanja, al ona se nosi sa tim. šta god da radi, radi to sa puno dostojanstva, Damon joj je rekao u 2x21 da će ostati sama ako tako nastavi, al ja ne mislim da ona i ima drugi plan. 500 godina se snalazi sama i ne pati toliko zbog toga. čudno koliko se Klaus užasava samoće, a ona je prosto grabi.

kako je Mason zajebavao Damona sa onim srebrnim nožem kad mu je ovaj pružio pitu haha

"No, Stefan you died for love." jedan od najmoćnijih citata serije.

Mason je bio dobar lik i mogao je da bude sjajan saveznik Damonu, Stefanu i ostalima. posebno zato što ga je i Katherine kontrolisala, možda su mogli nekako da ga iskoriste, pod uslovom da saznaju na vreme da je on sa njom. u svakom slučaju Damon je morao da bude nepromišljen i sve upropasti. pa barem je do sad naučio da smrt nije uvek rešenje.

kakve god namere imala Caroline zbog Katherine, sve što je rekla bilo je istinito. kakvu budućnost Elena ima sa Stefanom? popizdim kada vidim koliko ona sama neće realno da sagleda stvari, a onda dodje i soli pamet Jeremyju zbog Anne. i onda kao da Caroline ne prenosi svoje probleme sa Mattom na nju i Stefana. PA TO SU ISTI JEBENI PROBLEMI SA KOJI BI MORALA DA SE SUOČI PRE ILI KASNIJE. A I DA JESTE SAMO TO, MOGLA BI DA BUDEŠ MALO OSEĆAJNIJA PREMA SVOJOJ DRUGARICI S OBZIROM DA SI ODLUČILA DA JOJ SE NADJEŠ AKO JOJ BUDEŠ POTREBNA. SRAM TE BILO.

prvi susret Elene i Katherine. volela bi da imaju više scena.

ona fejk SE svadja mi je grozna stvarno.

ok, provalila si da Katherine kontroliše Caroline. bravo Elena. a zar ti ne pada na pamet da joj pomogneš? ono kao drugarica ti je, sada je ranjivija nego ikada. ugh.

takodje, Caroline čim je predosetila opasnost po Matta, raskinula je sa njim, koliko god joj to bilo teško. Stefan sa druge strane, pokušava da sakrije svoju vezu sa Elenom jer misli da će to biti dovoljno. zašto bi on raskidao sa njom, koga briga za Katherinine pretnje. zar je tolko bilo teško da raskinu makar na mesec dana samo dok ne oteraju Katherine? zar nije kao njihova ljubav toliko jaka? pfff.

Stefan koji priča kako je Katherine bezosećajna, a ona se priseća njihovog poslednjeg poljupca. isto kao u 1x03 kada je rekao da nije ostalo ni mrvice ljudskosti u Damonu, a on u Eleninoj sobi, milujući je po licu._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _"Because in the end when you lose somebody, every candle, every prayer, is not going to make up for the fact the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody used to be and a rock with a birthday carved into it that I'm pretty sure is wrong."

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 5 of 5]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum