You are not connected. Please login or register

Oči boje sumraka (18+)

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Oči boje sumraka (18+) on Tue 17 Aug 2010, 10:37 pm

~*~ Sectumsempra ~*~

avatar
Only Human
Only Human
Prvi deo
Kako se lav zaljubio u jagnje

- Kako su dobre pi**e večeras! - tajanstveni mladić prodornih, kestenjastih očiju posmatrao je svet sa svog balkona, igrajući se svojim crnim pletenicama, ušuškan u svom vrećastom duksu.
- Ne zanima me, Tome. - mrzovoljno mu je odgovorio mlađi, pomalo zatvoreni brat, iako na prvi pogled nije izgledao tako. Oštar sjaj njegovoj crnoj, podignutoj kosi davao je mlad mesec, a tamna šminka oko očiju činila je njegov pogled još prodornijim.
- Ne budi takav se*onja, Bill! Ovo još nisi video. - insistirao je Tom - Ne znam gde pre da gledam. Ova ima dobre si*e, ova dobru kantu, bang! Bang! Bang!
- Oh, Tome... - Bill se uhvatio za glavu, svestan činjenice da je njegov brat uvek bio, i da će uvek biti takav.
- Ali ova ima sve u jednom! Bill, brzo dođi da vidiš! - gledajući u gomilu ljudi ispred noćnog kluba Underground, primetio je nekoga ko se posebno isticao - Duga, crna, ravna kosa, ravne šiške, savršene grudi, još savršenija bulja, najbolje noge koje sam ikada video... I tako dobro miriše...
- Nije moj tip. - slegnuo je Bill ramenima, hladno i nezainteresovano, prekinuvši brata.
- Uh, kakav si. - samo malo skrenuvši pogled, Tom je ugledao još nekoga - A šta je, bre, ono?
- Šta to paperjasto miriše? - Bill je najedanput osetio neki njemu nepoznat miris.
- Mora da je to ono čudo dole. Još nisam video ovako nešto. U životu se nije bembala ni sa kim, garant!
- Daj da vidim! - Bill se približio ivici balkona, spustivši svoju ledeno hladnu ruku na nju. Pratio je miris sve dok nije bio siguran odakle potiče.
Bila je to devojka. Po nečemu se izdvajala od ostalih u masi.
Niz njena leđa padao je okean duge, talasaste, tamnosmeđe kose. Oči su krile lepotu sumraka koji posmatraš sa nekim koga voliš. Na usnama joj se ocrtava osmeh mladog meseca, a njene ružičaste usne podsećale su na ukusne jagode sa šećerom. Njeni nokti sa crvenim lakom, na njenim negovanim, prefinjenim rukama, stvarali su sliku kapi krvi na blistavom snegu. Kapi krvi koja mu je toliko potrebna, za kojom toliko vapi.
Mirisala je paperjasto, i to mu se dopalo. Osećao je da želi da joj se približi, da bi uživao u njenom mirisu svakog dragocenog trenutka. Osećao je da bi možda, ali samo možda, mogao da se zajubi u nju, i učinio da bude samo njegova, zauvek.
Ali je istovremeno njegovo smrznuto srce drhtalo od strepnje. Šta ako preplašeno pobegne od njega kada sazna njegovu tajnu? Šta ako nije dovoljno jaka da izdrži agoniju otrova koji je protekao i njegovim venama? Šta ako se dogodi ono najgore?
Nije znao šta da učini. Ali jedno je znao. Nikada u svom životu nije video tako nevino biće.
- Pa, batice, šta misliš? - Tom ga je prekinuo u razmišljanju.
- Lepa je. - odgovorio mu je Bill odsutno.
- Sviđa ti se, zar ne? Zamisli da možeš da je imaš, da ste sami daleko od svega ovoga. Njen miris ti se uvlači u nozdrve i seva sve do mozga. Ona ti u potpunosti veruje, njena topla koža greje tvoje ruke, a ti se sve više spuštaš ka njenom vratu, toliko da može da oseti tvoju glad, ali ti se ne opire. Odjednom zarivaš svoje zube u nju, osećaš slatki ukus njene krvi, uzimaš deo nje, a sve što čuješ je njen uzdah prožet uzbuđenjem... - dok su reči njegovog brata odzvanjale u njegovim ušima, Bill je rukom stezao ivicu balkona od gvožđa, koja se savijala i škripala pod njegovim prstima. Drhtao je od želje da učini baš to što mu je Tom rekao.
- Tome, prestani, znaš da se teško kontrolišem i bez toga... - preklinjao ga je, ne znajući dokle će više moći da izdrži. Paperjasti miris prelepe devojke u kombinaciji sa fantazijama njegovog brata bio je koktel koji nije mogao da svari.
- Ja idem dole da upoznam onu mačku, a ako ćeš ti samo stajati ovde i buljiti u ono nevinašce, tvoj problem. - Tom je skočio sa balkona i krenuo u lov.
Bill nije želeo da je pusti da ode, ali isto tako ni da izgubi kontrolu kada njen miris postane suviše jak.- Jelena, kako je bilo večeras? Našla nekog macana? - devojka koja je privukla Tomovu pažnju očigledno je uživala u noćnom provodu.
- Ne, Kona, nijedan mi se ne sviđa. Ne volim tipove koji ovde dolaze. - odgovorila je njena stidljiva sestra igrajući se pramenom svoje duge, talasaste kose.
- Daj, Jelena, stvarno si... Ima mnogo dobrih! Ali ne dovoljno dobrih. - dama sa šiškama je napokon našla manu svom omiljenom noćnom klubu.
- Baš tako! - ponovo se ubacila Jelena, nameštajući satensku trakicu svog korseta.
- Volela bih da mogu da sretnem pravog muškarca. Visokog, jakog, hip-hopera, sa crnim pletenicama, da nosi kačkete i trake, sa savršenim mišićima, prodornim kestenjastim očima... - Kona je počela da stvara sliku, sa njene tačke gledišta, pravog muškarca. Nije bila svesna da se jedan takav nalazio direktno iza nje.
- Pazi kad je moguće! Pogledaj iza sebe. - Jelena joj je uputila značajan pogled, kojim joj je govorila da se ne šali. A kada se okrenula, Kona je imala šta da vidi. Tamo je stvarno bio muškarac koji odgovara njenom opisu.
- 'De si, mačko? Kako se provodiš? - prišao joj je Tom šmekerskim tonom, nemajući pojma na kakvom terenu se našao.
- Ja sam super, a ti? - približila mu je svoje grudi naglašene u crvenom brushalteru, koje je prekrivala tanka, bela košulja kratkih rukava. Pogled na njih ga je izveo iz takta, sve dok...
- Hej, moronu jedan, šta si to uradio? - Kona je pobesnela, jer joj je neki nepoznati tip iz čista mira prosuo vodu po poprsju.
- Miss Mokre Majice večeri u Undergroundu, zar ne, momci? - isti taj nezreli tip je dobacio svojim ortacima, koji su se smejali, iako nisu mogli da poreknu da im se dopada ono što vide.
A kad je Tom u pitanju, ni on nije mogao da ostane ravnodušan, ali se trudio da to prikrije.
- O, moj Bože, kako su lepe. Bože moj, kako su lepe... Ne sećam se kad sam zadnji put video ovakve. Kontroliši se, Tom, kontroliši se... - razmišljao je Tom, znajući da će otići bude li rekao ili uradio nešto pogrešno.
- Nešto nije u redu? - devojka mu se obratila, skrenuvši mu pažnju na sebe.
- Ma, sve je u redu, u savršenom redu. - naglasio joj je posebnim tonom, na koji nije odmah pala. Ili on bar tako misli.
- Bože moj, kakav je, zar mora to da mi radi... - prolazilo je Koni kroz glavu, dok se iznutra topila pred njim. - Super, imam nešto za tebe. - rekla mu je odsečno, a zatim ga uhvatila za vrat, privukla sebi i dala mu strastveni poljubac. Tom nije mogao da veruje.
- O, Bože. Nikada pre nisam video ribu koja je ovako direktna. Tako joj je dobra bulja... Ah, tako je već bolje! - pomislio je kad je spustio ruke na njenu zadnjicu i lagano je stegao.
- Kako ima čvrste ruke. Možda svira neki instrument. Da ga pitam? Bolje kad se poljubac završi. - prošlo je Koni kroz glavu pre nego što se u potpunosti prepustila poljupcu.Za to vreme, Jelena je bila sama, jer je njena sestra otišla sa nepoznatim tipom. Bila je malo usamljena, a pomalo je i zavidela svojoj sestri, jer je ona isto tako želela da nađe sebi dečka, možda čak i više od nje.
- Moja sestra je sad otišla s onom vrećom krompira. Dooobro! Nije fer, želim da upoznam nekog dečka i da se zabavljam s njim, ali nijedan nije dovoljno dobar, svakom od njih nešto fali!
Kad bi se samo pojavio onaj pravi. Tamna kosa, misteriozne oči, posebnog stila, drugačiji od drugih... to bi mi stvarno ulepšalo noć. - razmišljala je, stojeći sama ispred kluba, drhteći od hladnoće. Na sebi je imala samo korset, farmerke i cipele s otvorenim prstima. Pored toga što joj je bilo hladno, plašila se - ona ne voli da u ovo doba bude sama na ovakvom mestu.
Bila je sama - dok se neko nije pojavio u njenoj blizini.
- Ćao! - obratio joj se muški glas. Okrenula se i skamenila u mestu. Bio je to muškarac kakvog se nadala da će sresti. U njenim očima, jednostavno savršen: crna kosa, podignuta u krestu, prodorne tamne oči naglašene šminkom, stidljivi osmeh, i nekoliko piercinga i tetovaža - Što si sama?
Kada ju je pogledao, bio je uveren da mu se ništa nije pričinjavalo. U njenim očima je stvarno video sumrak, i sve u vezi sa njom što je osetio svojim čulima, bilo je isto kao i kada ju je posmatrao sa balkona. Ona je bila stvarna, a on je sada u njenoj blizini, i uspeva mu da kontroliše svoje nagle instinkte.
- Do sada sam bila sa lujkom od svoje sestre, ali je otišla negde s nekim tipom. Sad je čekam da se vrati. - odgovorila mu je malo mrzovoljno, drhtavim glasom. Još uvek joj je bilo hladno, iako ju je njegovo prisustvo grejalo iznutra.
- Sigurno ti je hladno. Dođi. - skinuo je svoju kožnu jaknu sa sebe, i lagano je spustio na njena ramena, prethodno joj sklonivši kosu. Kada je to uradio, njen miris, koji ga muči cele noći, naglo se pojačao.
- Smiri se, Bill. Kontroliši se, kontroliši se... - naterao je sebe da ne reaguje naglo, i uspeo da se smiri pre nego što je Jelena išta posumnjala - Hoćeš da te otpratim kući? - ljubazno joj je ponudio.
- Može, hvala. - osećala se nekako drugačije kad ju je to pitao. Za nju je on bio poseban, iako ga je tek upoznala. Nije mogla da veruje da on, tako lep i zgodan, želi da razgovara sa njom i bude u njenoj blizini. Kao da je nedostojna njegovog društva, a svejedno ga dobija.
Neko vreme su šetali pustom ulicom, sve dok nisu stigli do vrata njene zgrade.
- Usput, nisi mi rekla kako se zoveš. - setio se Bill pre nego što ju je pustio da uđe.
- Jelena. A ti? - kada mu je rekla svoje ime, znao je da je posebno. Možda mu je i melodičan zvuk njenog glasa pomogao da ga što bolje zapamti.
- Ja sam Bill. Drago mi je. - a pri tom mu je bilo malo više nego samo drago.
Nakon što su se pozdravili, ona se samo okrenula i otišla. Njegova jakna je ostala na njoj, ali mu to nije smetalo. On ne pravi razliku između toplote i hladnoće već jako, jako dugo.
Dok se vraćao kući, razmišljao je o njoj, i nadao se da će je jednog dana sresti ponovo. Takođe se nadao da, kada taj dan dođe, će se između njih roditi nešto što nikada pre nije imao ni sa jednom drugom.
I tako se lav zaljubio u jagnje.

2 Re: Oči boje sumraka (18+) on Tue 17 Aug 2010, 10:43 pm

Rock Princess

avatar
At Mystic Grills
At Mystic Grills
Vec znas moje misljenje, seko Razz

Jedva cekam 19. deo na THS Smile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum