You are not connected. Please login or register

Biografija

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Biografija on Mon 09 Aug 2010, 7:00 pm

pendragons

avatar
Klaus' Bloody Hybrid.
Klaus' Bloody Hybrid.
[You must be registered and logged in to see this image.]

Nina Constantinova Dobrev (rođena kao Nina Constantinova Dobreva, 9.januara 1989) je bugarsko-kanadska glumica, instrumentalista i model. Odigrala je ulogu Mie Džons,majke tinejdžerke u seriji Degrassi: Sledeća generacija, od šeste sezone serije. Trenutno je zvezda serije The Vampire diaries gde tumači ulogu Elene Gilbert.

Nina je rođena u Sofiji, Bugarska, i preselila u Kanadu sa dve godine. Živela je u Torontu, Ontario, a u Atlantu se preselila zbog posla. Njena majka je umetnica, a otac kompjuterski stručnjak. Ima starijeg brata Aleksandra, koji studira da postane inženjer. Pohađala je J. B. Tyrrell Sr. Public School i Wexford Collegiate School for the Arts u Scarborough, Ontario.Od vrlo mlade dobi, ona je pokazala veliki entuzijazam i talenat za umetnost, ples, gimnastiku, pozorište, muziku, vizuelnu umetnost i glumu. Nina je pohađala Dean Armstrong Acting school gde su je otkrili mnogi agenti za talenat u Torontu.

Modelski poslovi doveli do reklama, kada je krenula na filmske audicije. Ubrzo nakon toga,dobijala je uloge u mnogim filmovima, uključujući Fugitive Pieces, Away from Her, Never Cry Werewolf, i u seriji Degrassi: Sledeća generacija. Glumila je u MTV filmu pod nazivom The American Mall na CTV.Trenutno glumi u tv seriji mreže CW: Vampirski dnevnici, gde tumači ulogu Elene, devojke koja je zaljubljena u dva brata vampira.Takođe je glumila u erotskom filmu Chloe,izdanog od strane Sony Pictures 26.marta 2010.Pohađala je Wexford Collegiate School for the Arts u Torontu dok nije maturirala.Krenula je na studije na Ryerson University u Torontu,smer sociologija, pre nego što je 2008. odustala zbog glumačke karijere.


© The Vampire Diaries Serbia

http://destinedtobe.tumblr.com/

2 Re: Biografija on Fri 06 Jan 2012, 12:59 pm

Nikola4FG


Welcome to Mystic falls
Welcome to Mystic falls
Predobra je u ovoj ulozi....

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum