You are not connected. Please login or register

Vampiri

Go to page : 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

1 Vampiri on Fri 06 Aug 2010, 5:22 pm

Delena ♥

avatar
Your Best Friend is a Witch
Your Best Friend is a Witch

FIZIČKE I EMOCIONALNE KARAKTERISTIKE

Vampiri fizicki izgledaju kao normalna ljudska bica, u vecini slucajeva. Medutim, oni imaju hladniju telesnu temperaturu nego ljudi, koja se može podici pijenjem kofeina. Oni takode prolaze kroz transformaciju lica kada se hrane, mirišu hranu, ili iskuse posebno jake emocije. Ova transofmacija ukljucuje bledu kožu, skupljanje krvi oko ociju, pri cemu vene dolaze do izražaja, a same oci pocrvene, i ocnjaci koji se znacajno razlikuju od ostatka zuba.
Vampiri su skloni doživljavanju poboljšane emocije. Ljubav, bes, ocaj, osecaj osvete... Veoma implusivno reaguju na ove emocije, pa im je zato teško da se kontrolišu, pogotovo novo rodenim vampirima. Medutim, Damon Salvaotre otkriva Alaricu Saltzmanu i Jeremyu Gilbertu da iskusni vampiri mogu nauciti kako da "iskljuce" svoje emocije preko "prekidaca" i ne osecaju ništa u potpunosti.
Vampiri uživaju mucenju i igraju sa svojim žrtvama pre nego što ih zagrizu i popiju njihovu krv. Stefan Salvatore objašnjava da je lov obicno više ugodniji vampirima od zapravog hranjenja.

HRANJENJE

 • Krv
  Vampiri moraju piti krv, kako bi preživeli. Dok životinjska krv ce ih samo održati, za razliku od ljudkse krvi koja ima daje jace moci. Kozumirajuce alkohola im može pomoci u održavanju potrebu za krvlju pod kontrolom, utapajuci je barem na neko vreme.

 • Ljudska hrana
  Damon Salvator je objasnio Eleni, da vampiri mogu jesti normalno dok god piju dovoljno krvi. Lexi takode pominje alkohol, kao pomoc da zaustavi potrebu za hranjenjem.

 • Gladovanje
  Ako vampiri nisu u mogucnosti da se hrane krvlju, oni do kraja oslabe do te tacne da nisu u mogucnosti da se pomere, niti pricaju. Koža im se smežura (osuši) u roku od prilike nedelju dana, a onda su mumficirani, postaju živ leš, pre nego što zaista umru.


MOĆI
Vampirske moci cine ih jacim, prilikom konzumiranja ljudske krvi. Ako vampir ne pije ljudsku krv, te moci postaju slabije, i sklone su biti manje efektivne i nepredvidljive, ili da ne rade uopšte. Godine takode igraju faktor u tome koliko je neki vampir jak. Oni stariji su i mocniji.

 • Ubrzano zaceljivanje
  Vampiri se mogu zaceliti izuzetno brzo, što ih cini virtuelno gotovo neranjive u vecini vrsta napada i povreda. Nakon što se ruka Stefana Salvatorea slucajno rasece na oštricu od razbijene flaše od strane Jeremya Gilberta, ona se zaceljuje u trenutku od nekoliko sekundi. Isto se desilo, kada je Stefan bio uboden nožem od strane njegovog brata Damona Salvatorea, Lexi može sa lakocom izbeci metke šerifa Forbesa. Broze se oporavljaju, nakon što bivaju baceni licem-ka kolima. Damon se zadivljujuce oporavlja, nakon što Emily opsedne Bonnie Bennett i nabode ga na stablo od drveta, kao i njegove oci, nakon što su bile smrskane i krvarile, od strane Pearl.

 • Imaginarna projekcija
  Caroline vidi Damonovu imaginarnu proekciju u ogledalu u njenoj spavacoj sobi, i u napuštenom hodniku u školi. On je bio zakljucan u podrumu pasiona u to vreme, tako da je ovo bila fizicka manifestacija njegovog tela u njenom umu, ili se on projektovao tamo.

 • Kontrolisanje životinja
  Damon je pokazao sposobnost kontrolisanja vrana, koristeci to za uznemiravanje Elene i Stefana, kao i eventualno štijuniranje ljudi.


 • Manipulacija snovima
  Cinjenica da Damon zna da ga je Elena sanjala, upucuje joj mogucnost da je on taj koji je manipulisao doticni san. Stefan ima nocne more o Damonovom napadanju Elene. Nakon budenja, Damon ga pita da li je imao loš san i priznaje da je bio u Stefanovoj glavi.


 • Brzi refleksi
  Oni imaju izuzetno brze reflekse. Stefan prilikom igranja fudbala, i kada Alaric puca na njega. Damon ume da uhvati staklo, kada je prolazio kraj Elene.


 • Letenje
  Postoji sugestija letenja ili plutanja, ako npr. u Pilot epizodi, kada Stefan razjareno krece ka Damonu, izgledom plutajuci nekoliko metara razdaljine, nakon što obojica padaju sa krova pansiona. Izgleda kao da leti kada napada Damona.


 • Besmrtnost
  Vampiri su skoro besmrtni. Vampir prestaje da stari od trenutka kada se preobrazi, što je posebno za Stefana, Damona, Harper, Frederick, i Anna koji su svi "umrli" 1860. Pearl, koja je stara više od 400 godina i izgleda kao mlada žena. Isto tako, Katherine Pierce i Lexi, koja je bila stara više od 350 godina kada je umrla, ali je izgledala kao tinejdžer. Sa transformacijom, oni postaju imuni na sve vrste bolesti, osim paralizujućeg efekta vrbena. Neki od načina ubijanja vampira su sunčeva svetlost, vatra ili ubosti im drveni šiljak kroz srce.


 • Visoko skakanje
  Oni mogu skočiti sa velikih visina. Stefan Salvatore je skočio sa krova pansiona, spasio Vicki Donovan na krovu prodavnice. Damon je skokovima prešao pod dnevnog boravka u Salvatore kući, do skakanja na ogradu, besprekornog sletanja i plesanja na njoj.


 • Prisiljavanje umom
  Često se spominju kao uverljivi, vampiri mogu manipulisati osećanjima osobe i / ili uticati na njihovu volju. Stefan prisiljava Mrs. Clark, sekretaricu u Mystic Falls srednjoj školi, kako bi ga ubacila u redovnu nastavu, iako nije imao potrebne papire za upis. Damon Salvatore prisiljava Carolinu Forbes da uradi bezbroj stvari za njega protiv svoje volje, kao i manipulisanje njenim osećanjima kako bi zadržala njegovu vampirsku tajnu. Damon prisiljava Jeremya Gilberta da zaboravi okolnosti smrti Vicki Donovan. Koristeći ovu moć vampir hipnotiše svoju žrtvu, izvlačeći sve dramatično iz nje.
  Potencijal ove moći, prisiljen je žrtvinim odnosom sa vampiskim konzumiranjem ljudske krvi: Što više ljudske krvi vampir konzumira, sposobnost prisiljavanja će postati jača. U Haunted epizodi, Elena pita Stefana da učini Jeremya da zaboravi na sve ono što se desilo sa Vicki, ali stefan odbija, objašnjavajući da on nema toliku snagu prisiljavanja, pošto se ne hrani ljudskom krvlju. Budući da Damon pije ljudsku krv, njegova moć prisiljavanja je vrlo snažna, zato je on taj koji je Jeremya prisilio da zaboravi sve.


 • Reakcija na bol
  Oni imaju visoku toleranciju za bol, od normalnih ljudi. Nakon što Tyler Lockwood počne da se tuče s njim na fudbalskom terenu, Stefanov prst biva slomljen. On je u mogućnosti da ga regeneriše, dok trepnete. Damon izgleda da nema reakcije (osim besa) što je izboden nožem za papir, nakon što ga Stefan zabije u njega.


 • Osetljivi sluh
  Imaju izuzetno isetljiv sluh i mogu čuti razgovor sa veće udaljenosti, nego što ljudsko uho može.


 • Brzina
  Mogu se kretati vrlo brzo, puno brže od čoveka. Stefan pokazuje svoju sposobnost, kada na brzinu pređe celu sobu da bi uzeo nož za papir i bacio u Damona.


 • Nadljudska snaga
  Vampiri su puno jači od ljudskih bića. Damon je bacio Stefana na zgradu ikakvog napinjanja.


 • Manipulacija vremenske prognoze
  Damon Salvatore ima sposobnost da kontroliše maglu. Katherine Pierce je, izgleda, bila u mogućnosti da kontroliše maglu u uvodnoj špici "Children of the Damned" epizode.


SLABOSTI

 • Sunčeva svetlost
  Vampiri mogu biti povređeni sunčevom svetlošću. To je jedino moguće, ako izađu na svetlost, ne noseći poseban nakit, kao što je ogrlica ili prsten koji sadrži lapis lazuli. Čak i mali zrak može im nauditi, spaljujući i praveći plik na koži vampira. Ove stvari čine se prilično retkim, samo sa Damonom Salvatoreom, Stefanom Salvatoreom i Katherine Pierce, koji su bili u sposobnosti da izađu na sunce. Lexi spominje pola-ozbiljno, polu-šala o zameni prstenja sa Stefanom i njegove primedbe "To ne radi na taj način i to znaš."


 • Pozivnice za ulazak u kuću
  Vampir mora biti pozvan u kuću, pre nego što u nju mogu ući i to samo od strane onog ko u njoj i živi. Caroline je pozvala Damona unutar Elenine kuće i to nije dopustilo Damona da uđe, pa je tek mogao ući kada samo sa Eleninom dozvolom. I čini se da, kada je vampir jednom pozvan unutra, ne postoji način da se to prekine. On u kuću može ući kad god želi, bez prethodne dozvole. Damon, nakon što je jednom bio pozvan u Eleninu kuću, ulazio je u nju bez problema, kad god je to hteo.
  Logan Fell otkirva da on nije mogao da uđe u svoj stan, nakon što je postao vampir, iako je živeo sam. To čini stavri zanimljivijim u ovoj mitologiji, kao što je na primer potreba da vampiri moraju biti pozvani unutra u kuću, čak i ako drugi u njoj ne živi, osim njih.


 • Vrbena
  Vrbena je biljka koja može pomoći ljudima da sačuvaj svoje umove od prisiljavanja vampira. Ona je takođe ima negativan uticaj na vampire, delujući na njih kao otrov i dovodeći ih do neverovatne slabosti. Pod uticajem vrbene, telo vampira čini trenutno bez snage, jako slabo. Damon salvatore je bio siguran da je sravnio postojanje vrmene u Mystic Fallsu 1865., ali bez ičijeg znanja, Salvatore porodica u tajnosti uzgajala je ovu biljku, generacijama. Zach Salvatore pio je kafu sa vrbenom dnevno šesnaest godina, čime je postao imun na manipulacije uma, i stvorio svoju krv otrovom za vampire.


MITOVI

 • Reflekcije
  Stefan i Damon su videli svoj odraz u ogledalima. Damon je video svoj odraz u ogledalu toaleta u Mystic Grillu. kada je napao Vicki. Stefan je video svoj odraz, dok se ljubio sa Elenom, a kasnije vidimo Damona kako se sam sebi divi pred ogledalom, dok se sprema za žurku. Oni su takođe u mogućnosti da se slikaju, kao što Stefan poseduje fotografiju uslikanu 1864. od Katherine.


 • Beli luk
  Stefanu izgleda nije smetao miris belog luka, dok je Elena sela hleb od belog luka, već tvrdi da voli da ga jede.


 • Sveta vodica
  Stefan kaže Eleni da je sveta voda pitka i da mu ne smeta.

UBIJANJE VAMPIRA

 • Sunčeva svetlost
  Iako ni jedan vampir do sada nije ubijen od sunčeve svetlosti, otkrveno je da je sunčeva svetlost smrtonosna za vampire, nakon što Damon zadobija gadne opekotine na licu, nakon što je bio na suncu samo sekund, ali bez prstena.


 • Šiljak
  Drveni šiljak uboden u srce, može ubiti vampira gotovo trenutno, što dovodi telo da postane sivo i smežurano, sa izraženim venama.


SEXUALNI ODNOSI

Vampiri mogu upražnjavati sex. Damon objašnjava da ako se vampiri redovno hrane krvlju, njihova tela mogu funkcionisati vrlo slično kao ljudska. Kada se ljudsko biće preobrazi u vampira, ono postaje neplodno. Spomenuto je da sexualni odnos između vampira i čoveka izuzetno ugodan.

PREOBRAŽENJE U VAMPIRA

Čovek mora biti ugrižen od strane vampira, hrani se vampirskom krvlju i umre dok je vampirska krv još uvek u njemu ili njegovom sistemu. To traje otprilike 24h dok vampirska krv ne napusti ljudski sistem. Čovek se tada "preobražen", iako još uvek nije postao vampir u potpunosti. Takođe, tokom faze "preobraženja", osoba ima jake bolove od sunca, bole je desni, sposobnost čula u fizička snaga se poveća. Faze "preobraženja" nije duga i osoba mora odlučiti hoće li se hraniti ljudskom krvlju ili životninjskom. Ako se osoba ne hrani, ona će umreti, ali ako se hrane krvlju pre nego što se to desi, ona postaje vampir. Samo ljudska krv može preobraziti čoveka u vampira.
Kako Damon kaže "To je celo iskušenje."
Pokazano je da su novi vampiri mnogo inplusivniji, ali takođe u velikoj meri nesvesni svojih novih moći.

VAMPIRSKI LIKOVI

- Damon Salvatore
- Stefan Salvatore
- Katherine Pierce
- Vicki Donovan
- Lexi
- Logan Fell
- Lee
- Noah
- Anna
- Ben
- Pearl
- Harper
- Frederick
- Isobel Flemming

Zabranjeno kopiranje texta!

Source

http://www.facebook.com/jocovic.marina

2 Re: Vampiri on Fri 06 Aug 2010, 7:58 pm

♥qυєєη σƒ sнα∂σωѕ♥

avatar
Werewolf in Town
Werewolf in Town
Super je tekst. ♥️

Imaginarna projekcija
Caroline vidi Damonovu imaginarnu proekciju u ogledalu u njenoj spavacoj sobi, i u napuštenom hodniku u školi. On je bio zakljucan u podrumu pasiona u to vreme, tako da je ovo bila fizicka manifestacija njegovog tela u njenom umu, ili se on projektovao tamo.

Kul! Cool

Manipulacija snovima
Cinjenica da Damon zna da ga je Elena sanjala, upucuje joj mogucnost da je on taj koji je manipulisao doticni san. Stefan ima nocne more o Damonovom napadanju Elene. Nakon budenja, Damon ga pita da li je imao loš san i priznaje da je bio u Stefanovoj glavi.

Mnogo volim tu scenu. ''Dick move.'' Razz <3

3 Re: Vampiri on Fri 06 Aug 2010, 8:16 pm

Endzi

avatar
Klaus' Bloody Hybrid.
Klaus' Bloody Hybrid.
I ja obozavam kad to kaze Razz

4 Re: Vampiri on Sun 15 Aug 2010, 11:09 pm

DEstiny :3

avatar
Love Sucks
Love Sucks
Prisiljavanje umom
Često se spominju kao uverljivi, vampiri mogu manipulisati osećanjima osobe i / ili uticati na njihovu volju. Stefan prisiljava Mrs. Clark, sekretaricu u Mystic Falls srednjoj školi, kako bi ga ubacila u redovnu nastavu, iako nije imao potrebne papire za upis. Damon Salvatore prisiljava Carolinu Forbes da uradi bezbroj stvari za njega protiv svoje volje, kao i manipulisanje njenim osećanjima kako bi zadržala njegovu vampirsku tajnu. Damon prisiljava Jeremya Gilberta da zaboravi okolnosti smrti Vicki Donovan. Koristeći ovu moć vampir hipnotiše svoju žrtvu, izvlačeći sve dramatično iz nje.
Potencijal ove moći, prisiljen je žrtvinim odnosom sa vampiskim konzumiranjem ljudske krvi: Što više ljudske krvi vampir konzumira, sposobnost prisiljavanja će postati jača. U Haunted epizodi, Elena pita Stefana da učini Jeremya da zaboravi na sve ono što se desilo sa Vicki, ali stefan odbija, objašnjavajući da on nema toliku snagu prisiljavanja, pošto se ne hrani ljudskom krvlju. Budući da Damon pije ljudsku krv, njegova moć prisiljavanja je vrlo snažna, zato je on taj koji je Jeremya prisilio da zaboravi sve.

Obozavam ovo <3
Svidjaju mi se vampiri iz TVD-a.
I moci i slabosti sve je super.

5 Re: Vampiri on Tue 24 Aug 2010, 5:03 pm

Zla_Sam

avatar
Administrator
Administrator
Tekst je odličan. ^^

Njihove moći mi se najviše sviđaju. Very Happy


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _just twenty seconds 'til you're no longer mine.
http://willyoudothisforme.tumblr.com/

6 Re: Vampiri on Tue 24 Aug 2010, 8:55 pm

Mrs.Somerhalder

avatar
First Bite
First Bite
Ove tri stvari su mi totalno cool Very Happy :
* Imaginarna projekcija
Caroline vidi Damonovu imaginarnu proekciju u ogledalu u njenoj spavacoj sobi, i u napuštenom hodniku u školi. On je bio zakljucan u podrumu pasiona u to vreme, tako da je ovo bila fizicka manifestacija njegovog tela u njenom umu, ili se on projektovao tamo.


* Kontrolisanje životinja
Damon je pokazao sposobnost kontrolisanja vrana, koristeci to za uznemiravanje Elene i Stefana, kao i eventualno štijuniranje ljudi.* Manipulacija snovima
Cinjenica da Damon zna da ga je Elena sanjala, upucuje joj mogucnost da je on taj koji je manipulisao doticni san. Stefan ima nocne more o Damonovom napadanju Elene. Nakon budenja, Damon ga pita da li je imao loš san i priznaje da je bio u Stefanovoj glavi.Btw ovo:
Lexi, koja je bila stara više od 350 godina kada je umrla, ali je izgledala kao tinejdžer.

Meni Lexi,Stefan,Elena,Bonnie i ostali uopste ne izgledaju kao tinejdzeri. Razz

http://twitter.com/MayaError

7 Re: Vampiri on Wed 25 Aug 2010, 9:11 am

♥qυєєη σƒ sнα∂σωѕ♥

avatar
Werewolf in Town
Werewolf in Town
Zla_Sam wrote:Njihove moći mi se najviše sviđaju. Very Happy
I meni. Smile
Mada su im dosta 'oduzeli' (pisci) tokom serije. -.-

8 Re: Vampiri on Wed 25 Aug 2010, 10:26 pm

Love's bite

avatar
Invited in
Invited in
Zla_Sam wrote:Tekst je odličan. ^^

Njihove moći mi se najviše sviđaju. Very Happy

9 Re: Vampiri on Thu 26 Aug 2010, 12:35 am

Endzi

avatar
Klaus' Bloody Hybrid.
Klaus' Bloody Hybrid.
Ja bih definitivno volela da imam compulsion devilish

10 Re: Vampiri on Thu 26 Aug 2010, 12:42 am

pendragons

avatar
Klaus' Bloody Hybrid.
Klaus' Bloody Hybrid.
♥️qυєєη σƒ sнα∂σωѕ♥️ wrote:
Zla_Sam wrote:Njihove moći mi se najviše sviđaju. Very Happy
I meni. Smile
Mada su im dosta 'oduzeli' (pisci) tokom serije. -.-

da,nazalost...volela bih da im vrate neke moci i pojedine ubace...

btw,compulsion je najbolja moc Cool
xD dok sam gledala seriju sa mamom,znam da je komentarisala kako bi najvise volela da moze kao Damon da uradi "eye thing" i sve sredjeno Laughing Cool

http://destinedtobe.tumblr.com/

11 Re: Vampiri on Thu 26 Aug 2010, 9:02 am

Nathan's girl.

avatar
Administrator
Administrator
Zla_Sam wrote:Tekst je odličan. ^^

Njihove moći mi se najviše sviđaju. Very Happy

Uh-oh. I tek kako. Very Happy


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _


One Tree Hill ♥️
http://thevampdiaries.niceboard.net

12 Re: Vampiri on Thu 26 Aug 2010, 9:23 am

chocolateChanel.

avatar
Administrator
Administrator
Super tekst ^^ Svaka cast, Marina srce


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Svako ima svoju srećnu zvezdu. Neka moja noćas prati tebe. ~

13 Re: Vampiri on Mon 25 Oct 2010, 6:06 pm

Warrior Princess

avatar
Original Vampire
Original Vampire
Sad imam zelju da budem vampir!

14 Re: Vampiri on Mon 25 Oct 2010, 7:17 pm

*TheCraziestOne*

avatar
At Mystic Grills
At Mystic Grills
text je do jaja!xD
Skakutala sam u stolici dok sam citala!Razz
Ocu JA da budem vamp...Ima da pisem Ianu na twiter da me preobrazi!xDD

15 Re: Vampiri on Sun 31 Oct 2010, 12:47 pm

Angel From Hell

avatar
Someone's New in Your World
Someone's New in Your World
Odličan je tekst. Very Happy
Hvala ^^

16 Re: Vampiri on Sun 31 Oct 2010, 8:15 pm

daray

avatar
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Reakcija na bol
Oni imaju visoku toleranciju za bol, od normalnih ljudi. Nakon što Tyler Lockwood počne da se tuče s njim na fudbalskom terenu, Stefanov prst biva slomljen. On je u mogućnosti da ga regeneriše, dok trepnete. Damon izgleda da nema reakcije (osim besa) što je izboden nožem za papir, nakon što ga Stefan zabije u njega.

hahah

njegova faca tad je WoW Razz

http://horizoninblack.tumblr.com

17 Re: Vampiri on Sun 24 Apr 2011, 9:13 pm

Mαяi♥

avatar
First Bite
First Bite
Princess Of Darkness wrote:Sad imam zelju da budem vampir!
Odkad gledam TVD imam tu zelju Razz Crazy Razz
Odlican text, svaka cast ^^

18 Re: Vampiri on Mon 25 Apr 2011, 11:54 am

♥_Vampire_in_love_♥

avatar
You Are in Love With a Vampire
You Are in Love With a Vampire
Pozivnice za ulazak u kuću
Vampir mora biti pozvan u kuću, pre nego što u nju mogu ući i to samo od strane onog ko u njoj i živi. Caroline je pozvala Damona unutar Elenine kuće i to nije dopustilo Damona da uđe, pa je tek mogao ući kada samo sa Eleninom dozvolom. I čini se da, kada je vampir jednom pozvan unutra, ne postoji način da se to prekine. On u kuću može ući kad god želi, bez prethodne dozvole. Damon, nakon što je jednom bio pozvan u Eleninu kuću, ulazio je u nju bez problema, kad god je to hteo.
Logan Fell otkirva da on nije mogao da uđe u svoj stan, nakon što je postao vampir, iako je živeo sam. To čini stavri zanimljivijim u ovoj mitologiji, kao što je na primer potreba da vampiri moraju biti pozvani unutra u kuću, čak i ako drugi u njoj ne živi, osim njih.
al' kasnije su ovo pravilo prekršili ja mislim u 17. kada je Damon ubio onu žensku da uđe u kuću jer je ona stanovala sama..

19 Re: Vampiri on Mon 25 Apr 2011, 12:58 pm

<3 Originals <3

avatar
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
Wearing Your Pro Infinitio Rings.
eeeeee da stvarno Smile)) uopste to nisam registrovala xD

20 Re: Vampiri on Wed 06 Jul 2011, 7:23 pm

fearless.

avatar
You Are in Love With a Vampire
You Are in Love With a Vampire
Pozivnice za ulazak u kuću
Vampir mora biti pozvan u kuću, pre nego što u nju mogu ući i to samo od strane onog ko u njoj i živi. Caroline je pozvala Damona unutar Elenine kuće i to nije dopustilo Damona da uđe, pa je tek mogao ući kada samo sa Eleninom dozvolom. I čini se da, kada je vampir jednom pozvan unutra, ne postoji način da se to prekine. On u kuću može ući kad god želi, bez prethodne dozvole. Damon, nakon što je jednom bio pozvan u Eleninu kuću, ulazio je u nju bez problema, kad god je to hteo.
Logan Fell otkirva da on nije mogao da uđe u svoj stan, nakon što je postao vampir, iako je živeo sam. To čini stavri zanimljivijim u ovoj mitologiji, kao što je na primer potreba da vampiri moraju biti pozvani unutra u kuću, čak i ako drugi u njoj ne živi, osim njih.

Ovo me non-stop zbunjuje, dok gledam epizode stalno mislim kako je neko usao.
Na primer, kako Logan ne moze da udje u kucu, a Damon i Stefan su usli u Isobelinu sami (Know thy enemy)? Mozda sam nesto i propustila, ali i u drugim epizodama mi se to desavalo.

21 Re: Vampiri on Wed 06 Jul 2011, 11:11 pm

Little.Star.On.The.Sky

avatar
Original Vampire
Original Vampire
pa isobela je vampir a to je njena kuća .. i njima ne treba poziv da uđu u kuću vampira (: ... pa znaš da su damon i stefan eleni prodali njihovu kuću da ne bi mogo uđe neki vampir i da bi ona u njoj bila sigurna (:

22 Re: Vampiri on Thu 07 Jul 2011, 9:24 am

fearless.

avatar
You Are in Love With a Vampire
You Are in Love With a Vampire
!~ Damon is mine ~! wrote:pa isobela je vampir a to je njena kuća .. i njima ne treba poziv da uđu u kuću vampira (: ... pa znaš da su damon i stefan eleni prodali njihovu kuću da ne bi mogo uđe neki vampir i da bi ona u njoj bila sigurna (:

Aha, shvatila sam. Hvala Smile

23 Re: Vampiri on Thu 07 Jul 2011, 10:34 pm

Little.Star.On.The.Sky

avatar
Original Vampire
Original Vampire
nema na cemu Very Happy

24 Re: Vampiri on Wed 17 Aug 2011, 11:51 pm

LostInWonderland

avatar
Someone's New in Your World
Someone's New in Your World
Ja vampire prosto obozavam.

25 Re: Vampiri on Thu 22 Sep 2011, 12:51 pm

uckvondy

avatar
Someone's New in Your World
Someone's New in Your World
Kontrolisanje životinja
Damon je pokazao sposobnost kontrolisanja vrana, koristeci to za uznemiravanje Elene i Stefana, kao i eventualno štijuniranje ljudi.zar se nije Damon pretvarao u vranu??

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum