You are not connected. Please login or register

20. Blood Brothers

Go to page : Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 2]

26 Re: 20. Blood Brothers on Sat 25 Dec 2010, 2:49 pm

Blexy Vampire

avatar
Welcome to Mystic falls
Welcome to Mystic falls
Brate stvarno kao da su Stefan i Damon zamenili uloge. Al nije ni Stefan kriv,bio je pogubljen kad se pretvorio samo nije hteo da ostane sam...
Bas mi zao Pearl i Anne Sad
A na kraju se sve dobro zavrsilo,Stefan je ponovo postao dobar 4546

27 Re: 20. Blood Brothers on Tue 16 Aug 2011, 9:09 pm

LostInWonderland

avatar
Someone's New in Your World
Someone's New in Your World
Da i meni je mngo bilo zao Anne, ostala je po drugi put bez majke.
Elena je bila iznanadjena kada je cula ostatak price, i to mi se svidjalo, kao i scena gde prasta Stefanu i ohrabruje ga.
Vidi se da Damon ipak bar malo brine za Stefana.

28 Re: 20. Blood Brothers on Tue 13 Sep 2011, 11:18 am

uckvondy

avatar
Someone's New in Your World
Someone's New in Your World
Opet je bilo dosta prošlosti. Napokon smo saznali kako su Damon i Stefan postali vampiri. Nisam se baš ovome nadala. Stefan je ubio oca,ali u samoobrani. On je bio taj koji je naredio da pucaju u Stefana i Damona , tako da ga nimalo ne žalim.
Moram reći da mi se početak ove epke puno svidio..Ono kad Stefan leži na podu i stvari se odvijaju u sadašnjosti ,a on vidi prošlost.. Dok mu Elena i Katrin govore da ga vole.. Katrin odvode i zatvaraju je,a istovremeno Elena izlazi iz tamnice gdje drže zatvorenog Stefana. Obadvije stoje kraj rešetaka i gledaju u njega… Ako razumijete o čemu pričam..to mi je bilo zanimljivo….
Ono kad Damon i Stefan spašavaju Katrin mi je bilo malo glupasto…Mogli su je jednostavno odnijet negdje pa je oslobodit poslije,ali ne, oni su joj prvo odvezivali ruke pa su ih naravno ovi sustigli i upucali. Usput kad su Katrin ubacivali ponovo u ona kola nisu joj stavili onu masku na lice.
Ima još nešto što me malo zbunilo. Kad su Damon i Stefan došli sebi, poslije smrti i pričali kraj rijeke Damon je rekao da se probudio na večer i otišao do crkve i vidio kako Katrin guraju u crkvu i poslije je spaljuju. Dodao je da je cijela crkva izgorjela. Pitam se kako je onda Katrin preživjela. Neznam jel to njihova greška ili šta.
Ima još nešto. Stefan je u jednoj od ranijih epka rekao Damonu da je on posljednji vidio Katrin i da mu je nešto dala. Sad se nemogu točno sjetiti šta, ali sad dok sam gledala ovu epku izgleda da nije bilo tako. Nespominje se više da ju je Stefan vidio.Vidio ju je samo kako je odovde dok njega ubijaju, a zapravo ju je Damon vidio to u crkvi posljednji.
Možda malo filozofiram,ali eto, te mi stvari nisu baš jasne.
Ana i Jeremy su mi baš postali slatki i ona je morala otić ili ipak neće otić sad kad je saznala da joj je majka opet mrtva,sad zauvijek.
Alaric i Damon su mi koma. Malo se tuku ,malo zajedno tuku hehehhe.
Ahhahahahah kako sam se samo smijala kad je Elena pitala Damona koja je omiljena životinjska vrsta Stefanova hahahahahahahhahah.
John Gilbert mi je odvratan, sad zna da je Elena u vezi sa vampirom.
Elena je pokazala da zaista voli Stefana. Ušla je u tu tamnicu ili šta je to već neki podrum, odvratno izgleda. Stajala je pored njega, nagovarala ga da pije tu krv. Vidi se da joj je baš stalo do njega, trudi se. Stalno je tu. Stefan osjeća krivnju. Želi da se ubije jer krivi sebe za sve što se dogodilo u prošlosti. Lijepo je što mu ona vjeruje iako joj on uporno govori da se odmakne od njega ona ne želi.
Damon je Eleni rekao kako su on i Stefan postali vampiri, ispričao joj je cijelu istinu. E to je ljubav, Elena je i dalje uz Stefana, neosuđuje ga, i uvjerava ga da odustane od namjere da se ubije.
Ono mjesto na kojem su bili Damon i Stefan, na rijeci,a poslije u sadašnjosti Elena i Stefan mi izgleda nepromjenjeno. Baš čudno s obzirom na sve godine koje su prošle.
„Opet piješ krv Bambiju“ ahhahahhahahahha
Na kraju onaj razgovor Damona i Stefana me se dojmio. Kad mu je Damon rekao da ne treba osjećat krivnju za nešto što je on uradio, da je to njegova krivnja. Mislim da Damon nemrzi toliko Stefana koliko priča. Kao da samo želi biti zao, želi da ga ostali tako gledaju.
Saznali smo također da je Emily čekala da Damon popije krv, da se odluči želi li biti vampir pa da mu tek onda kaže istinu. Mislila je da će odustat, tako će spasit svijet od jednog vampira. Kako je Damon ipak postao vampir rekla mu je istinu, ali Damon nije htio da Stefan to zna jer je htio Katrin samo za sebe. Sad mu je to Damon i priznao. Baš sam se pitala kad je Damon saznao da Katrin zapravo nije mrtva i evo saznala sam.
Zašto je toliko čekao da otvori grobnicu. 145 godina je malo previše, to je valjda onog kometa koji je prošao, njega je čekao.
Damon je Stefanu priznao da ga nemrzi jer ga je on pretvorio, nego jer je Katrin pretvorila njega. Zanimljivo….
Isobel se vratila….
Mislim da nitko još nije napisao ovoliki komentar….malo sam se raspisala nakon dvaput pregledane epizode…volim utvrdit gradivo Wink


" Stefan likes puppy blood... little Golden Retriever blood with floppy ears. That's his favorite. "
Stvarno sam se ismejala xD
hahahahhahhahahahahahah

Al ono kad sam videla da je Stefsn ubio oca, zar se jedino meni to nije zgadilo? XD Msm ne bi ni da je Damon to uradio, znaci nije zbog Stefana, nego im je otac kreten, ionako je i on pucao u njiiih! Zar ne? Tad nisu bili vampiri -.-

ni meni se nije zgadilo..zgadilo se samo onima koji su protiv Stefana...da je Damon to uradio nikome se nebi zgadilo...
Slažem se da je otac to zaslužio Wink

29 Re: 20. Blood Brothers on Sat 10 Dec 2011, 7:12 pm

¿coka?

avatar
Someone's New in Your World
Someone's New in Your World
Ekstra je epizoda!
Bila sam sokirana kad sam saznala da je Stefan krivac ali tako sam nesto mozda i ocekivala. Jadan Damon ;( <3
Zao mi je Pearl a Jeremy i Anna su mi preslatki.
Alaric & Damon team tipicno me osvajaju iz epizode u epizodu i jedva cekam sledecu da vidim sta ce da bude sa Isobel. Smile

30 Re: 20. Blood Brothers on Sat 21 Jul 2012, 3:16 pm

Starlight

avatar
Moderator
Moderator
Stefan i Katherine. koliko volim tu scenu. kada mu ona kaže da ga voli, a on umire, pa nju odvode.

Jeremy i Anna, kada mu ona kaže da se upisala u srednju školu. za samo dve epizode ona umire.

Elena koja je pogodjena kada Damon kaže da nema prijatelje. toliko je toga već uradio,a ona ga ipak smatra prijateljem. to je tako divno.

Jeremy and Ana again. He is her weakness. <3

"Let's not kill anybody tonight. Your words, just pointing that out." haha

i naravno opet su samo preskočili Stefanov "oporavak" jebote par nedelja nije mogao da se kontroliše, a u periodu izmedju 2 epizode je navodno nekako uspeo? ja ne znam zašto Elena podržava to njegovo potiskivanje. očito ga ne poznaje dovoljno.

Damon i Alaric razgovaraju o ženama Cerek a little bonding moment.

Damon koji seda pored Elene i stavlja njene noge u svoje krilo Cerek to mi jedan od najlepših trenutaka sezone.

Anna kad se oprašta od Jeremyja. oni toliko fale u čitavoj seriji.

"Your heart is pure, Stefan." LOL.

Pearlina smrt i Annina reakcija. baš mi je bilo žao.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _"Because in the end when you lose somebody, every candle, every prayer, is not going to make up for the fact the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody used to be and a rock with a birthday carved into it that I'm pretty sure is wrong."

31 Re: 20. Blood Brothers on Sat 21 Jul 2012, 5:17 pm

Nika Kći Zevsova ~

avatar
Administrator
Administrator
Starlight wrote:"Your heart is pure, Stefan." LOL.

UPRAVO OVO.
Kao "what".

KONTRADIKTORINIJE NE MOŽE BITI.

Mislim da su zaboravili da su to pomenuli, kada su nam predstavili "The Rippah" priču. HM.

Više mi je Damon "pure". A to čak ne mislim subjektivno.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

They are strong together, and they are each other’s weakness.

32 Re: 20. Blood Brothers on Sat 21 Jul 2012, 5:49 pm

Starlight

avatar
Moderator
Moderator
znači kao osobu koja ima čisto srce nam prikazuju čoveka koji je 3 meseca stalkovao devojku zato što liči na devojku koju je voleo pre 150 godina i na sve načine pokušava da joj se ubaci u život, drugim rečima koristi se manipulacijama. drugo on ne vidi dalje od svog nosa i krivi brata za sve loše u svom životu iako je i sam gore čudovište od njega. sad čak i neću računati treću sezonu, nakon svega vidjenog u tih prvih 20 epizoda, STEFAN JE TAJ KOJI JE PLEMENIT. WHAT.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _"Because in the end when you lose somebody, every candle, every prayer, is not going to make up for the fact the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody used to be and a rock with a birthday carved into it that I'm pretty sure is wrong."

33 Re: 20. Blood Brothers on Wed 25 Jul 2012, 10:15 am

Warrior Princess

avatar
Original Vampire
Original Vampire
Jeremy & Anna. Tako ih volim. Prava steta sto nece jos dugo biti zajedno.
Jako sam popizdela kad je John ubio Pearl. Ona mi se jako dopadala. Nije bilo potrebe da je ubije. Kad je Anna ugledala, pa pokusala da je ozivi.. placeem

Stefan is hurt, Stefan is sad... blah. Give me a break please. -.-

''I don't have any friends Elena.'' Yet. he
Njihov telefonski razgovor je smesan i simpatican. Volim njihovu hemiju. Cerek I kad Damon stavi Elenine noge preko njegovog krila. *fangirling*

Team Badass all the way! Oni su jedna od najboljih stvari u ovoj seriji! Very Happy

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum